Слънце във СВИЩОВ пече - май е време за море :)

• 88 816
  • 703
  •   1
Отговори
# 180
  Ми тя си е вече една много красива малка госпожица  Hug

# 181
Хей мами здравейте, аз също съм от Свищов, от година и половина живея в Овча Могила, но си идвам, че майка ми и брат ми си живеят там, имам момиченце на 7 месеца и половина, казва се Андреа, взимате ли ме при вас?  Embarassed  bouquet

# 182
Здравейте момичета и от мен. )
Доста чест посетител съм на Свищов, но сега ми трябва малко помощ. )
Търси се апартамент под наем за моя приятелка. Добре е ако е 2стаен, обзаведен или полуобзаведен. Опитах да потърся в нета, но повечето са все за студенти. А и наемите....малко ме постреснаха. ) Имаше апартамент за 400лв на месец...каквито са цените на апартаменти в централна част на Плевен.

И ако някой има желание да се запознаем, може при едно от следващите ми идвания, след 2седмици да се видим. ) Виждам всеки път страшно много майки, но никого не познавам. )

# 183
  • Под гъбата
Хей мами здравейте, аз също съм от Свищов, от година и половина живея в Овча Могила, но си идвам, че майка ми и брат ми си живеят там, имам момиченце на 7 месеца и половина, казва се Андреа, взимате ли ме при вас?  Embarassed  bouquet
Вземаме ви, добре дошли!  bouquet
Mirama, да не те отчайвам но, наистина цените на наемите са горе долу такива. Не знам дали си се сещала за агенциите ,но бих ти препоръчала да погледнеш Валенте/мисля че, имат и сайт/ ако там не намериш, мога да ти дам телефон на друга агенция.
Как сте момичета? Напоследък само НаТи и Таня виждам редовно. Руми, оздравя ли? Михаела, щеше да се обаждаш?

# 184
mama_mima, а къде се намира тази агенция? сега ще проверя в нета за сайт все пак. )

А за цените....добре де, на какво основание са такива? То вярно, че в един 2стаен апартамент можеш да наблъскаш 5-6човека и да взимаш по 100-150лв от тях, но за едно семейство да дават 400-500лв само за наем....едва ли заплатите в Свищов са нещо по-различно от средните за страната.

Редактирам се, видях го сайта, както и какво се предлага.....) По-добре да не коментирам, че....нямам думи. )
Така че молбата ми е....ако някой чуе за приличен апартамент, който да не изглежда потресаващо, 2стаен към 55кв.м поне, и да не е с наем 400-500лв ще е супер. )

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 17:56 от Mirama

# 185
  • Под гъбата
mama_mima, а къде се намира тази агенция? сега ще проверя в нета за сайт все пак. )

А за цените....добре де, на какво основание са такива? То вярно, че в един 2стаен апартамент можеш да наблъскаш 5-6човека и да взимаш по 100-150лв от тях, но за едно семейство да дават 400-500лв само за наем....едва ли заплатите в Свищов са нещо по-различно от средните за страната.

Редактирам се, видях го сайта, както и какво се предлага.....) По-добре да не коментирам, че....нямам думи. )
Така че молбата ми е....ако някой чуе за приличен апартамент, който да не изглежда потресаващо, 2стаен към 55кв.м поне, и да не е с наем 400-500лв ще е супер. )
Тогава ще ти пиша на ЛС утре за другата агенция. Там поне можеш да поставиш условие до каква сума за месечен наем се договаряте. Иначе е факт ,че цените са доста високи, но това е заради студентите в Свищов. Ще разпитам и аз познати, но по това време е трудно за свободни квартири. Заплатите са от порядъка на 300 лв +, което на фона на Плевен е направо смешен доход.
Сега погледна офертите и тази с номер 55 ме втрещи Sick #Crazyза такова жилище никога не бих дала и 10 лева.

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 19:43 от mama_mima

# 186
mama_mima, мерси много. ))))
Иначе аз ги прегледах всичките оферти, ама повечето бяха така изглеждащи. ))))

# 187
Здравей elli q, искам да ти кажа, че моите щерки ходиха почти две години на градина в Свищов при тези учителки, защото в София, където живеем, нямаше места. Когато успяхме да ги уредим, доста поплакаха за Кушлова и Цветанова и дори искаха да ги вземем с нас. Даже си спомням, че когато едната вече беше минала шарката, а другата я караше и аз я гледах в Свищов, първата предпочиташе да ходи на градина, а не да си стои вкъщи.  Аз рядко съм ги взимала от градина, но винаги бяха сресани и в добър външен вид /за разлика от тук/ и в този период бяха научили толкова нови неща, колкото тук не са научили за две години. Самите учителки от малкото ми срещи с тях, са ми направили впечатление, че са много мили и обичат децата. Пожелавам ти успех и дано да сте в тяхната група.

# 188
Миме, благодаря че се сети за мен. На другият ден ми се върна гласа, но се разболях окончателно.
Този път не ми се размина та и антибиотик пих. Днес вече съм добре  Hug
Аз да се оплача, вчера си ходих до Плевен, страшна мъгла по пътя. Такава дупка нацелих, огънах джанта, гумата срязана (чисто нова на 1 седмица - Континентал) Добре, че Краси беше с мен да смени гумата.
Това на отиване, на връщане акт 20лв  Mr. Green

Здравей колежката, добре дошла   bouquet

Мирама, аз имам познат, дава два хубави апартамента под наем, ще го попитам, но те винаги са заети  Thinking
Обади се за кафенце, аз съм винаги готова. Пък и съм ти градска  Flutter

# 189
 welcome на kolejkata_18 !
nelsito , благодарим ти за прекрасните впечатления от Кушлова и Цветанова.Аз също съм подала документи при тях, защото искам Хриси да е заедно с Донито и да не се стресира.
Приятен ден на всички!  bouquet

Последна редакция: пт, 19 ное 2010, 16:43 от n_alex76

# 190
Здравей elli q, искам да ти кажа, че моите щерки ходиха почти две години на градина в Свищов при тези учителки, защото в София, където живеем, нямаше места. Когато успяхме да ги уредим, доста поплакаха за Кушлова и Цветанова и дори искаха да ги вземем с нас. Даже си спомням, че когато едната вече беше минала шарката, а другата я караше и аз я гледах в Свищов, първата предпочиташе да ходи на градина, а не да си стои вкъщи.  Аз рядко съм ги взимала от градина, но винаги бяха сресани и в добър външен вид /за разлика от тук/ и в този период бяха научили толкова нови неща, колкото тук не са научили за две години. Самите учителки от малкото ми срещи с тях, са ми направили впечатление, че са много мили и обичат децата. Пожелавам ти успех и дано да сте в тяхната група.

nelsito, много ти благодаря за изчерпателната информация  Hug   bouquet. Определено друго е да чуеш такива позитивни впечатления от първа ръка. Аз също все още изпитвам силен сантимент към моите учителки от детската и се надявам дъщеря ми също да е щастлива и спокойна на това ново за нея място.

# 191
Ами това беше и моята детска градина и много се радвам, че и децата ми също са я посещавали. Наистина нямам изчерпателни впечатления, поради това, че през времето докато те бяха там, аз бях в София, но малкото, което съм видяла, е само положително. Даже бяха организирали нещо като "изпращане", когато си тръгвахме преди две години, от което ми стана много мило.

# 192
Записвам се, защото често гостувам на Свищов..)
  bouquet
Много го харесвам този град, имам прекрасно спомени от него.
Сега идвам поне 1-2 пъти в месеца по работа, а често влача и малкия с мен.
Другата седмица пак ще идвам и може би ще отскоча с ферибота (чух че са го пуснали вече) и до Румъния.. Thinking

# 193
  • Под гъбата
Ферибота е пуснат и пътува в часовете 7, 11, 15 и 17 часа през седмицата. Има такса , но не запомних колко е  Embarassed, освен тази за бусове по 16 евро в едната посока.
Руми, ти като си от Плевен накакви впечатления или по скоро мнения да си чувала за астма центъра там? Тази лекарка от Търново където ходихме, не чух добри отзиви за нея та ми се ще да отидем и на друго място. Тази Димана докато порастне ще ми побелее главата от нея Whistling

# 194
Нищо не ми говори  този център, но ще питам майка  Thinking
Откога имате астма, горкото дете, направо тази година се измъчи.

Вчера четох някаква статия за ферибота. Не съм се замисляла за такава разходка  Rolling Eyes

magarcho чета те в темите за топлите места, не вярвах че ще те засека в Свищовската тема  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт