True Blood сезон 3-ударното начало-26 тема

• 18 221
  • 720
  •   1
Отговори
# 555
Уоми, да те осветля - в компютърно отношение гледаш Зиса, виждаш мене и обратното. Ние сме тука техническите гении  hahaha hahaha hahaha
hahaha Тъй то,ний сме най- видните гении би. hahaha
Пуци Клавиатурката и Зиска Монитора. Mr. Green

Туй сме ний, мда мда!  smile3532

# 556
И нищо не казвате за на Трайкова секся Simple Smile

На Трайкова секса е ......убиец просто. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Мерси за старанието!

Дали да не ги събираме на едно място всичките ти творби,че до края на сезона кой знае колко още ще направиш. Да можем да си ги ползваме по време на дългата пауза......... Thinking

# 557
Жалко, че няма да бъде оползотворен секса / нямам идея така ли се пише / ама много му се кефя Simple Smile стана прекрасен Simple Smile
Кату може и на теб да спретна нещо ако имам време довечера от трейлърите Simple Smile

А за аватара ми това е превю Simple Smile И е за Дю стига да го иска Wink

# 558
  • Срещу планината:)

Mr. Green Знам какви са условията,а те не ме устройват,затова ще го гледам върху теб,а аз със собствени усилия ще си сложа нещо  bowuu

Аре ще бягам за да хвана 2рото полувреме дано словенците опаткат хамериканците  Praynig

# 559

Mr. Green Знам какви са условията,а те не ме устройват,затова ще го гледам върху теб,а аз със собствени усилия ще си сложа нещо  bowuu

Аре ще бягам за да хвана 2рото полувреме дано словенците опаткат хамериканците  Praynig

Няма да спра знаеш Simple Smile Прекалено много е заложено, а и предлагам разумни условия Simple Smile И давам добри обещания Wink Знаеш че няма да устоиш на глава +20 за Деимиън и Елена  Twisted Evil

# 560

Тъй, тъй, лейти, добре съм те научила  hahaha

Това не трябваше да го казваш!  newsm11

# 561
Ало г-жата няма да казвам това на милото, че отиде че се не видя. И да не искаш да го даваш сам ще дойде като разбере как му викаш срещу държавата  #Cussing out Ща скрия какво да те правя ама фнимавай.

# 562
Уоми, видях коментара ти във Вибокса  Hug
Дай предложение за парче на Металика и ще направя само с Иан за теб ...ъъъ и Дю де  Laughing
А тези ги правя с Пикаса-та.

# 563
Мама кату веднага Simple Smile
No leaf clover Simple Smile Май беше Simple Smile Ще ти пусна линки след малко Simple Smile
Отказвам се от това Simple Smile Ето поздрав за всички ви с тази невероятна песен в която се влюбих щом гледах концерт с Калифорнийската филхармония
Поздрав, но не е подходяща за Иън Simple Smile ще ти пусна след малко Simple Smile коя искам и мерси предварително. Hug

Кату ето това миличка  Hug Направо за това е правена тая песен  Embarassed

Последна редакция: пт, 18 юни 2010, 18:39 от WomanitKa

# 564
С No leaf clover можеш само да докараш до припадък Ката и Цеца, да ти кажа.  Mr. Green И наистина не му отива на Иънко.

Енрике Свинчесиас няма да коментирам  Twisted Evil

# 565
Уоми, мерсаш, супер поздрав. Сите що е Металика и Джо съм на земята  Mr. Green
Виж тоз линк. Мисля, че ще му ходи на Деймън това  Thinking http://vbox7.com/play:cc471067

# 566
Много сте музикални днес Mr. Green
Може ли някой да ми пусне трйлъра към еп.2..че съм се заблеяла нещо и не го скифах преди.

# 567
Много сте музикални днес Mr. Green
Може ли някой да ми пусне трйлъра към еп.2..че съм се заблеяла нещо и не го скифах преди.

За кво ти е, два дни останаха  Mr. Green

# 568
Кату не наистина не мисля, че Металика е за него Simple Smile По отива на Ерик да ти кажа Simple Smile

# 569
Металика ще тича най-много на оня извратен върколак, дето се кефише като се опипваше  Sick  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт