True Blood сезон 3-ударното начало-26 тема

• 18 216
  • 720
  •   1
Отговори
# 570
Ууу Simple Smile на него повече Рамщайн бе Simple Smile Имаше една на Джон Бон Джови
Това е моя живот Simple Smile Ама не се сещам точно така ли се казваше Simple Smile Ама не ми тича на нея беееее Simple Smile
Трябва да е някакво такова как викаше моя парче за секс Simple Smile Уххх .. сори ама като го видя само това ми е в главата Simple Smile  Embarassed

# 571
Сещам се само на salt n peppa - let`s talk about sex
Или това  newsm78

# 572
  • София
Новинааа: сър Мечо е бил шута на онази крава/Кристен/...баси кефа  newsm81  newsm44

# 573
Новинааа: сър Мечо е бил шута на онази крава/Кристен/...баси кефа  newsm81  newsm44

Де да беше игурно Simple Smile последната е че са си купили къща в ЛА даже описват колко спални има Simple Smile  Joy

# 574

НЕ ЕТО ТОВА Е !

Ама как я бях забравила бе Simple Smile

# 575
  • Срещу планината:)

Де да беше игурно Simple Smile последната е че са си купили къща в ЛА даже описват колко спални има Simple Smile  Joy

как можеш да биеш шута на някой с който не си

Къде ги четеш тези фантасмагории бе Джес Mr. Green

# 576
Има го навсякъде като новина днес и на една корица даже беше. Превода е и при нас. Simple Smile
Веднага след това наизлезнаха, че всъщност не са скарани, а са делили обща хотелска стая Simple Smile и после са се изнизали заедно.

# 577

как можеш да биеш шута на някой с който не си

Къде ги четеш тези фантасмагории бе Джес Mr. Green

Ти го рече, не мога да повярвам! hahaha

Има го навсякъде като новина днес и на една корица даже беше. Превода е и при нас. Simple Smile
Веднага след това наизлезнаха, че всъщност не са скарани, а са делили обща хотелска стая Simple Smile и после са се изнизали заедно.

Уоми, нервираш ме в неподходящ момент! Какво значи "навсякъде", за бога! Драйфа ми се вече от тия слухове, честно!

ПП И да не чувам лошо за Рамщайн! smile3515

# 578
Не съм казала нищо лошо за Рамщайн даже ги препоръчах за соунд Simple Smile какво пак криво стана.
А че е навсякъде навсякъде е Simple Smile в който и сайт да влезнеш Simple Smile Никой не знае кое е истина и кое не. Но Роб благодари на Кристен за наградата си, което ми е малко странно. Вместо тя да благодари на него Simple Smile Ам както и да е...

# 579
Не съм казала нищо лошо за Рамщайн даже ги препоръчах за соунд Simple Smile какво пак криво стана.
А че е навсякъде навсякъде е Simple Smile в който и сайт да влезнеш Simple Smile Никой не знае кое е истина и кое не. Но Роб благодари на Кристен за наградата си, което ми е малко странно. Вместо тя да благодари на него Simple Smile Ам както и да е...

Идея нямам за ква награда говориш.

ОК за Рамщайн  Mr. Green

# 580
Офф МТВ наградите. Когато си прибра неговите за най - добра мъжка роля и глобална звезда Благодари на Кристен за това  Whistling

# 581
Офф МТВ наградите. Когато си прибра неговите за най - добра мъжка роля и глобална звезда Благодари на Кристен за това  Whistling

Ъъъ, I don't think so, слушах го.  Mr. Green

Голяма работа са слуховете, недай си боже някой да спомене нещо и айдеее!

Ох, бясна съм, махам се. До утре, гугутля!  Hug

# 582
О и аз и съм сигурна Simple Smile ако искаш да ти изскарам клип4ето пак ?
Ето
Знам че е болна тема и няма да я засягам Simple Smile  Whistling Но й благодари ! А тя пак направи физиономия като на патка Sad

Последна редакция: пт, 18 юни 2010, 23:00 от WomanitKa

# 583
Добро утро гугутки! Hug Айде,честит ви хладен уикенд..... Wink

# 584
Добро утрооо!
Хладно и свръхветровито утро! Ще изляза да си пия кофито на двора, та да ми се развеят бурните тЕмни коси

Ох, още два дена до новия епизод  smile3508

Общи условия

Активация на акаунт