Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е цената на конструкцията на къща?
Какви са предимствата и недостатъците на работата с малка строителна компания?
Какво включва грубият строеж на къща?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е цената на конструкцията на къща?
Цената на грубия строеж на къща може да варира в зависимост от различни фактори като местоположение, терен, конструктивни решения и използвани материали. Приблизително, цената на грубия строеж може да бъде около 100-150 евро на квадратен метър. Важно е да се има предвид, че тази цена обикновено не включва покрива.
-
Какви са предимствата и недостатъците на работата с малка строителна компания?
Малките строителни фирми могат да предложат по-достъпни цени и по-голяма отдаденост на проекта. Въпреки това, големите компании често предоставят по-голяма гаранция. Когато работите с малки фирми, е важно да имате писмен договор, който ясно очертава извършените работи, цената, сроковете и гаранциите.
-
Какво включва грубият строеж на къща?
-
Как да избера строителна фирма или екип за изграждане на къща?
-
Как да избера между строителна фирма и бригада?

По 70 лв само за труд за стъпало +материал +бетон+наем на бетон-помпа.
Направо ме побърка като ми показа отчета си за всичко къде колко е сложено останало като излишък, пари и т.н.
аз съм с две ръце за тази бригада спомената от foxyleidy. Димистрой (така си се наричат те) са много добри и няма да сбъркате ако се доверите на тях. Колкото до спора за или против бригада или фирма. Аз съм за бригада и само тези хахаха. От фирми си изпадих доста никаква любов дет се вика не влагат в таз работа и момчетата като са на надник хич не им пука как ще го направят. Аз съм бая претенциозен и повярвайте ми майсторите от Димистрой, се справиха чудесно със задачата
.