...няма да ти цитирам поста, но съм на абсолютно същото мнение. В известна степен се радвам, че и друг се осмели да си даде израз на истинските чувства и впечатления
, и че не мисля само аз така. ронка, вярно е, че децата са си бебета, аз дори имах "две" за озаптяване
, но нали за това бяхме взели татковци, поне такъв беше първоначалния замисъл.
Когато водихме Вели в Априлци на такава среща (беше на 1г и 1м - още по - мъничък!), освен, че ресторанта работеше само за нас вечерта и бяхме седнали заедно, като на сватба, всичките, след вечерята и приспиването на бебосите (чиято заслуга си беше логично на майките
Децата са малки, наистина, радвах се и аз на тях, на каки, батковци и пр., но имаше какво още да се желае. Все пак идеята беше друга, поне аз вложих доста и различни чувства, организирайки и планирайки нещата и с тази цел убеждавах де кой сваря в темата, на лс, по скайп, кю и т.н да ДОЙДЕ за да се видим и да отпразнуваме виртуалното си приятелство ЗАЕДНО.
Можеше да жертваме един час в името на съфорумките, а не на половинките и децата (дори нямаше да е в техен ущърб!), все пак за това бяхме отишли. Нищо де, минало - заминало. Ако има друг път - тогава.

нани, напълно е възможно да е от зъбоникнене всичко сполетяло ви... Напълно.
Много ти съчувствам и си представям колко ти е свито... Недей да си изреваваш очите, че така предаваш тревоги и на Къдравелчо, и кръгът се завърта. Ще мине и замине всичко, не мисли щуротии, при дребосъците всичко особено лошото внезапно започна и завършва...
ГУШки от нас!!!
Аз защо ти нямам скайпа? 
Честито първо зъбче на Ави!

Честити ходещи крачета на Ния и Миша! Вълнуващи и прекрасни пътеки да им отворят!!!

). Със сигурност не съм останала с горчив привкус или разочарование от срещата, за мен беше страхотно изживяване и искам още много такива срещи! 

)
.
,бях толкова погълната от хубавата обстановка,новите познанства,различните емоции,реакциите на дечицата от новото място,новите приятелчета....обикалях и си говорех с дечицата,родителите,много хубаво ми беше.Наистина.Толкова чаканата среща,не исках да свършва толкова бързо
Щеше ми се и ние да бяхме там, но... следващия път. Днес най-накрая направихме ваксината за морбили-бяхме я отложили заради операцията. Утре ще пускам изследване за секрети, после при докторката да пуснем кръв и урина и другата седмица Ванката ще е ученик
!
!
,и рони,Еmili,ma lolo,и Мамочка също така 
Когато легна по гръб, е ясно видимо през процепа, покрит само с кожа, как ми се мърдат червата и доста сериозно се опасявам, че при мен също ще се наложи операция... а, нали планирам и трета бременност, не знам дали няма да е проблем подобна операция... Смятам в началото на другия месец да посетя коремен хирург и да видя какво ще ми каже. Определено се чувствам много зле от това положение.