Януарски коремчета 2011 :)

• 28 964
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
  • в Надежда-та
Какво сте направили за по-малко от един ден - преполовили сте темата Crossing Arms
Мечтание  Hug
elenia толкова струва и сега. Аз съм мн впечатлена от кабинета на Калчева и от оборудването й (толкова хубав кабинет не бях виждала)......ама и цените й за частна ЖК са Crazy
Мен през седмицата ме домързява да ходя на плаж да си призная. Само събота и неделя, когато детето си е в къщи ходим Grinning
vanq_teneva ей сега я пращам Wink

# 76
  • ул. "Мечтание"
Здравейте!

Разбрах те, Мама Меца!  Hug  bouquet

Диде, само така! Наслаждавай се на живота, надали можеш нещо по-добро да направиш!  Hug

На мен ми е много странно това да се купуват нещата като се роди детето. Не мога да си представя да оставя на някой друг да ми свърши тая работа, то е ясно, че ще има издънки.... Пък и то не си ли го накупиш сам, къде ти е целия кеф.
За сина ми започнах да пазарувам някъде 4 месец, хем имах много време да мисля, да обикалям, хем не ни се натовари бюджета, като се накупува всичко наведнъж. Сега пак така мисля да процедираме, ама пазара ще го започна като се преместим окончателно. Надявам се да е преди да се роди бебето!  Joy

От няколко дни ми се гади от месото, става ми тежко, чак ми се повръща. Не че се оплаквам де, тъкмо си имам оправдание сега да не ме карат да ям месо, като не искам!  Whistling Crazy Много се кефя, че почти не ми се яде и сладко, предната бременност ядях като невидяла.  ooooh!

Чудя ви се как ви се ходи на плаж. Хич не обичам да ви кажа, толкова ме изморява.

# 77
Здравейте и от мен. Simple Smile

Мечтание-  Hug Много е кофти, но не губи надежда.

Да ви кажа,че на мен спря да ми е лошо, енергията ми се върна,само гърдите ме болят. Това ми е единствения симптом. Дано да е така до края и всичко разбира се да е наред.

За покупките- всичко ново ще купувам, това е част от удоволствието, пък и гледането на бебета беше отдавна и нищо нямам от преди. Но мисля да купувам в 9ти месец. Просто съм си малко суеверна.

# 78
  • в Надежда-та
Някой да знае дали мога да е татуирам докато съм леко бременна или не е желателно Thinking newsm78
П.П. На крака ще е, няма да ми се разпъне там кожата Rolling Eyes

# 79
  • ул. "Мечтание"
Фреш, по-добре изчакай да родиш, не че е противопоказано специално заради бременността, но може да ти създаде други проблеми (например мястото да се възпали), а надали бременна искаш и с такива неща да се занимаваш допълнително. Не знам и самоте бои дали не могат да се отразят на бебето (признавам си, че не съм запозната много-много как стоят нещата).

# 80
  • Варна
От няколко дни ми се гади от месото, става ми тежко, чак ми се повръща. Не че се оплаквам де, тъкмо си имам оправдание сега да не ме карат да ям месо, като не искам!  Whistling Crazy Много се кефя, че почти не ми се яде и сладко, предната бременност ядях като невидяла.  ooooh!

След заплахата от пълна скука, си го каза и ти Simple Smile

Иначе за покупките, всичко си накупих сама, като бях в болницата се оказа, че съм забравила 100 неща, та пращах мъжо и половината са сбъркани. Само количката оставих за накрая, но я бях избрала, модел и цвят, бяха ми я запазили, нямаше място за издънки. Иначе бях забравила машинка за комари, оказа се, че в АГ-то има комари, помпа за кърма и не помня какво друго.

# 81
  • ул. "Мечтание"
Хахаха, верно си е! Не можа то така да си скучаем само.  Joy
Аз бях възложила на мъжа ми точно три задачи докато сме в болницата със синами и той изпълни само едно от тях, даже всъщност баща ми я изпълни, мъж ми беше като муха без глава. Представям си пък, ако трябваше и покупки да прави!  hahaha

# 82
  • София
Само да ви питам - някой знае ли в Майчин дом трябва ли предварително да си запазвам час за БХС?

Не се записва предварително час, направо са качваш на 14 ет., там са направили и каса, така че не е нужно да се разкарваш за таксата до 1 етаж. Аз отидох към 10 ч. и минах за не повече от 30 мин.
Мечтание, много съжалявам за случилото се и те прегръщам силно  Hug

# 83
здравейте на всички и от мен.
от плевен съм и съм ,според калкулатора тук, с януарско бебо.
много сте писали за 2 дена и се връщам назад да чета. ако има някой от плевен да каже.

# 84
Аз направих голямата грешка да оставя майка ми да ме убеди да чакам до 9тия месец с покупките. После за "по ефтино" оставих тя да ги купи от пазара в Д-град, но всичко се оказа пълен боклук- 500лв на вятъра. Явор като стана на 3 месеца натиснах некст и асда и си накупих страхотни неща, които носихме по 3-4 месеа, макар че растем много бързо и на 3 месеца бяхме 7 кг. Избрах единствено кошарата (сгъваема), скрина и количката, която беше голяма грешка отново, но пак после като му дойде времето ще ги обсъждаме количките и ще разкажа... Сега сме с Пег Перего П3 и за Б2 ще купим само зимен кош и кош за новородено.

# 85
Знае ли някой до кога точно се формира плацентата? Thinking

# 86
  • София
До края на третия месец се формира.

# 87
Мерси Alluria

# 88
Здравейте  Hug...Даа,много мисля че и на мен ще ми е нужен списък с необходимите неща за бебчето...Иначе днес в един аутлет на некст накупих много сладурски бодинца,буйки и едно гащеризонче с блузка и шапчица за една малка принцеска на 6 седмиции ефтинички..,ама за нас е рано,докато не знаем пола,иначе какво е суеверието не разбрах..  newsm78...охх,толкова беше мъничка,чак ме достраша да я пипна...  ylinfant и майката много доволна от екипа при раждането и всичко  Heart Eyes,лошото ми го спести...ти сама ще видиш,каза... Mr. Green така ми, стига с това черногледство,и без това нищо по-не можем да направим Hug...но определено е била с 1 момиче в стаята.което е раждало секцио и 3 дни не е можело да се мръдне,с подлога и т.н....докато тя след 2 часа била на крак...така,че да живее природата и докторите да се намесват само при нужда.Това реших вече...а и татето присъства,ако не щял,попълвал декларация...тъй,че...хайде да идва момента да раждаме,че нямам търпение... hahaha

# 89
ох, кокичета, голямо писане е настанало, не мога да смогна  Crazy Wink
Мечтание  една голяяяма прегръдка за теб  Hug
Момичета и на мен ще ми е нужно по-нататък едно обсъждане на покупките, аз не съм от суеверните и сигурно есента ще почвам да се приготвям, дай боже да е наред всичко до тогава. Ще ми трябва верно съвет, че аз някой път се изхвърлям в пазаруването и ще натрупам сигурно и много ненужни неща, ако някой не ме спре  Joy Макар че доста неща ще ми даде и сестра ми и други познати, но въпреки това се притеснявам да не ме обхване шопинг мания голяма.
Дидката само така, аз ако не ходех на работа сигурно щях да изкарам цялото лято на морето или по язовири, макар че в тия жеги малко ми става зле.
ViFresh за татуировките навремето, бях чувала, че са вредни за бременни, май боята се разнася с кръвта, но не съм на 100 %, абе я изчакай мъничко, макар че и на мен ми се прави newsm78
А за яденето, честно да ви кажа, нито имам по-голям апетит нито по-малък, само дето нещо сладко не ми се яде, което е странно, но страхотно, че много се притеснявам от качването на безумни килограми и то не от естетическа гледна точка, а от здравословна.
Ох, май се олях в писането, айде лека от мен

Общи условия

Активация на акаунт