Януарски коремчета 2011 :)

• 28 998
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
И аз да кажа за сватбените обувки Simple Smile И аз съм от високите булки  174, мъжа ми е 168, правихме му поръчкови обувки за сватбата, а на мен равни- maj samo tuk se wivdat ]o gode dobre- http://media.snimka.bg/3125/012505219.jpg

Вече сънувах името и съм спокойна  Жокер-значи " божи дар" Wink В понеделник сме на 4д да потвърдят и пола, няма нищо че си го знам  Joy

# 646
Инка - Hug Много е кофти, нека не намаляваме, а само да се увеличаваме Cry

# 647
  • ул. "Мечтание"
Нощни очи, какви са ти съображенията, за да разбереш пола чак след раждането? Моя мъж също не иска да знае и не мога да разбера защо! Аз съм адски любопитна

Нямам конкретни съображения. Наистина не искам, вътрешно усещане. И предния път не исках да знам, но ни казаха без да ни питат, добре че поне познаха. Все си мисля, че има неща, които не трябва да се знаят предварително, иначе коремите ни щяха да са прозрачни! Wink

Алкохол не си позволявам никакъв, щото аз съм малко като алкохолиците - без едно мога, с едно не мога!  Mr. Green Принципно рядко пия, но захвана ли се... Интересното е пък че сега ама хич не ми се припива, та и не си давам зор насила!  Mr. Green

Диде, чудесна рокля!  Heart Eyes

Инка...  Cry

Мила, успех в избора на имена!

Охо, Бебешондел, ще е адашче на сина ми, а?!  Wink

Ние утре заминаваме по планините до към 10ти-11ти юли, та ще липсвам!

# 648
inka 26  Hug

Аз малко ви изтървах, че каката от вчера по обяд е с мн. висока Т. За цялата нощ ми се събират има-няма 2 часа сън и днес съм на автопилот. Добре, че след обяда малко се успокои и поспа, та и аз с нея дремнах още час. За сега Т е ниска, дано да имаме по-спокойна нощ. Притеснявам се да не е някой вирус /от онези летните, дето са с повръщане и разтройство/, че ако го лепна ...... само това ми липсва! Аз и без друго още си повръщам, та на къде повече!  Mr. Green

Гледам писали сте за горещи вани и пр., та се притесних .... В началото на август отиваме във Велинград на спа, но ако наистина е опасно, май ще съм само на "наспа"  Wink Дано да не забравя да питам доктора другия път.

Биричка и аз си пийвам понякога, но честно казано просто нямам желание. Така и цигарите отказах, а преди да забременея съм опитвала да ги спирам 100 пъти!   Grinning

За имена още не сме мислили. То и предишния път в последния момент решихме. Даже като ме питаха в МД как да я запишат и аз звъннах на таткото за последни уточнения  hahaha

За сватбените обувки не мога да се включа, защото сме на "честна дума" и не сме разписвали  Laughing Може би някой ден .... ако и двамата имаме желание или ако ни принуди някой закон ... Божа работа!

Малееее, какво се отплеснах! Ама аз и с говоренето съм така, трудно ми затварят устата!  Mr. Green

# 649
Хайде давайте  предложения за заглавие на новата тема, че нямам фантазия  Crazy
Нощни очи - почти - името идва от гръцки  Flutter не е Божидара Simple Smile
Предния път избрахме името по същото време- в 4тия месец  Grinning
Бира не пия- гадна ми е   Sickза щастие и мъжа ми не пие  Laughing

Да се по'фаля ако не се влоши времето на 10ти отивам еза 2 дни на планиина Simple Smile))) голяяям кеф Simple Smile

# 650
  • Canada, ON
inka 26  Hug И аз го преживях веднъж...

Дидка, и на мен много ми харесва роклята. Обувките - също. Аз не робувам на хорско мнение и не бих си взела токчета, заради някого. Ако на теб ти се иска да имаш и токчета, тогава си вземи, но заради теб, не заради другите.

BebEshOnDeL, значи това на аватара си ти. Ще преведеш ли надписа? Харесва ми как стои. И аз винаги съм искала татуировка и... все някога ще се сдобия поне с една.

За алкохола - сега нищо не ми се пие. При предишната бременност умирах за бира и де що има безалкохолна бира в района - опитах, след което се запасявах редовно и пиех на воля. Този път нещата са различни. Бих изпила един Бейлис май, макар че в небременно състояние сладки питиета не пия.

За имената - и ние се чудим. Искаме име което да звучи добре и в Канада и в България. Има доста имена за момиченца, които отговарят на това изискване, но за момченца имената са  малко или поне аз се сещам за малко и все не ми харесват особено.

# 651
Момичета, искам да ви питам носите ли червено конче или нещо друго против уруки и лоши очи. Аз още не съм си сложила защото много малко хора знаят че съм бременна и ако си сложа конец веднага ще разберат.

# 652
Инке, Златце, Щастливке, много съжалявам  Hug

Мислех да споделя някой неща по въпросите, които вие пишете- за имената, за косата, за изследвания...но...като прочетох поста на Инка, и тотално загубих настроение и се натъжих. а и как да пиша като ми напират сълзи в очите

# 653
Инка и от мен - ужасно съжалявам, случва се често и почти няма жена, която не го е преживяла- еле пък аз 2 пъти. но трябва да вярваш, че следващия път всичко ще е наред

аз преди малко се върнах от преглед- всичко е нормално, започнала е да се оформя пъпната връв, махаше с краченца и ръчички.
единствено ме претснява, че досега вървеше с няколко дни по- големичко, а на днешния преглед си отговаря точно на седмицата
ама няма да го мисля
време ми е за женска консултация - сега вече ще изпадна в голямата чуденка къде и при кого  newsm78

# 654
inka 26  Hug И аз го преживях веднъж...

Дидка, и на мен много ми харесва роклята. Обувките - също. Аз не робувам на хорско мнение и не бих си взела токчета, заради някого. Ако на теб ти се иска да имаш и токчета, тогава си вземи, но заради теб, не заради другите.

BebEshOnDeL, значи това на аватара си ти. Ще преведеш ли надписа? Харесва ми как стои. И аз винаги съм искала татуировка и... все някога ще се сдобия поне с една.

За алкохола - сега нищо не ми се пие. При предишната бременност умирах за бира и де що има безалкохолна бира в района - опитах, след което се запасявах редовно и пиех на воля. Този път нещата са различни. Бих изпила един Бейлис май, макар че в небременно състояние сладки питиета не пия.

За имената - и ние се чудим. Искаме име което да звучи добре и в Канада и в България. Има доста имена за момиченца, които отговарят на това изискване, но за момченца имената са  малко или поне аз се сещам за малко и все не ми харесват особено.

Татуировката я правих преди да забременея първия път. Японските яроглифи не се казват, с цел да се сбъднат пожеланията, написани на нея  Simple Smile

# 655
Понеже няма с кого да споделя, ще пиша на вас.
аз като изключа подутия стомах, нямам никакви симтоми на бремеността- във втория месец ми се гадеше малко(но пътувахме постоянно), не съм повръщала, гърдите страшно много ми бяха напрегнати. а сега-нищо.дори на моменти забравям че съм бременна. резултатите от изследванията са ок, в понеделник ще се видя с доктора, ще искам да направя ранния скрининг. но сега като се замислих, ще искам да ме види на ехограф и да видя бебо. това че трябва да хода чак след 20 дена на ЖК не ми допада. един път в месеца?
косата засега не ми пада повече от нормалното, но ми е суха и мисля да си капна малко бадемово масло в шампоана или в балсама. днес си взех олио за бюста, ще почна да се мажа, пък и сега няма кой да ги целува  Sad
за женско име съм си избрала едно,мъжа ми още незнае. когато казахме на свекито че съм бременна, тя каза нещо от сорта, че ще носи нейното име,елена. Да, ама не! Crossing Arms не е познала.Аз дете на роднини няма да кръщавам. Все някой ще остане недоволен и сърдит. А ако реша, майка ми ще е с предимство. някоя от вас беше написала, че тя носи детето и ще го ражда, и тя ще избере името. чувстам, че ще имаме в бъдеще доста дискусии с моя по темата, но смятам с прословутия си инат да надделея. пък и кой ще смее да противоречи на бременна...поне съм сигурна че няма да е Николай и производните, щото те имат внук николай.иначе харесвам това име, Никол звучи добре също.харесва ми. мъжко име не съм мислила. А не е ли твърде рано да мислим за имена?... newsm78
увлякох се в писането, ще ме извините. скучно ми е, и по тъпата тв няма нищо свестно.

Дидке, пиши кои обувки ще решиш да обуеш. а, и не те съветвам да пътуваш с ферибот, особено ако още ти става лошо. с ферибот се пътува много бавно, а и незнам, може да клатушка повече от пътн. кораб.

# 656
Ха, и на мен ми е скучно.

Не бях чувала за червено конче, къде трябва да го вържа?

# 657
  • София
Инке, съжалявам  Hug Много кураж и оттук нататък само хубави неща да ти се случват!

BebEshOnDeL, да не е Теодора? На мен ми е много любимо име  Heart Eyes и дори ми е в списъка.

chopi, липсата на предишните симптоми не е непременно знак за проблем. Колкото до ранния скрининг - той включва в себе си и ехографско изследване, ще имаш възможност да видиш бебчето  Peace

За имената - не се връзвайте на роднини, все пак това е вашето дете. Моята зълва, например, кръстила племенницата на свекърва си с ужасно неблагозвучно, архаично и бих казала странно име. Да не говорим, че свекървата не заслужава, да кажеш, че заради заслуги го е направила. Та моето мнение вече го писах - важното е името да ви харесва.

look_at_me, радвам се, че всичко е ок при вас.

Приятна и спокойна вечер и на останалите момичета   bouquet

# 658
Аз пак да пиша...сетих се нещо да ви питам. вие работещите(не че вкъщи които са, не работят..) до кога смятате да работите, мислили ли сте?
аз мисля, ако всичко е ок , в края на август,като си дойде милото, да си взема оставащата ми отпуска за 2010, и после болнични. че да сме си заедно с моя...есента няма да ми се връща в офиса, а зимата абсурд

червеното конче не се ли връзва след раждането на бебо и на майката за здраве? за по-рано не съм чувала
на ръката

# 659
Ха, и на мен ми е скучно.

Не бях чувала за червено конче, къде трябва да го вържа?
Не си ли забелязала що маса народ си е навързал червени кончета на китките.
Аз виждам все по често, дори от не бременни, просто ей така.
А пък се сещам и че Мадона има такова, Бритнито също, ама като последователки на Кабала  Mr. Green

Аз нищо не съм си сложила.
А за синьото оченце също съм в чуденка, защото то все пак е окото на Мохамед, а аз съм християнка.
От де на къде ще си го слагам? newsm78
Не искам да обиждам никой, но така смятам.
Предполагам и никой мюсюлманин няма да си сложи християнски символ.

Общи условия

Активация на акаунт