Юли 2006 - 95

• 36 578
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
  • somewhere over the rainbow
Didito, ти си висока и не ти личат килограмите Wink  Супер си Peace

Ние купихме колело ... Едно много измъчено - много скъпи бе, караници, разправии... но си постигнах своето Laughing Дано детето му се радва много, много. За това бяха и всички сълзи, които пролях в яда си.

# 106
еееее Нан,какво толкова се карахте,не щат да свалят от цената ли какво ли? Нашето си седи никой не го кара ooooh! дано го карате!

# 107
Не бе, ние с П се карахме Laughing Скъпо му се виждало, на тоя зор не било момента за колело. И беше прав, защото допреди 10 мин. не знаех дали ще ми платят днес, че иначе оставахме без пари. Но пък колелото е супер и цената му е добра, спрямо други, които гледахме. А и само като си представя грейналите очи на Дая... Heart Eyes Накрая се разревах от яд, че едно колело купуваме с клизма и той склони Mr. Green Ама беше на риск работата, че ако не ми бяха платили, нямаше с какво да си посрещнем гостите. Но преди малко си получих парите, че и повече, отколкото очаквах, и съм супер доволна Sunglasses
При нас всичко става трудно, ама после е по-сладко Grinning

# 108
Ух и ние днес ходихме на пазар,ама и ние накрая се скарахме..за глупости естествено.  Confused

Аз поръчах тортата,купих някой,друг подарък от бабите,в понеделник пак.Утре сме на детски РД,голяма игра ще падне.
На ,мен ми се ще пък тротинетката да му сменя,че много я кара неговата и вече и излизат силикончетата на дръжките.Ама голямо каране ви казвам,даже вкъщи се пързаля с нея  Grinning

Нан добре че са ти превели паричките навреме.Нямате ли някой лев на страна за случаи като този? Или някой от който да вземете за ден-два..

Пиги,браво.Много са ти добри дечицата  Heart Eyes

Весело изкарване и много усмивки  на празниците на мъниците!

# 109
Рени, вече тридесета година аз пари настрана не съм видяла. Живеем като циганите, ден за ден. Абе весело е при нас Mr. Green
А за заем - да, това беше варианта, ако не ми бяха платили. Но е много трудно това. Обикновено ние сме тези, от които родата иска заеми.

Страшен беше мачът Аржентина-Германия Crazy Сега да видим волейбола.

# 110
На ,мен ми се ще пък тротинетката да му сменя,че много я кара неговата и вече и излизат силикончетата на дръжките.Ама голямо каране ви казвам,даже вкъщи се пързаля с нея  Grinning
И Валери много ,ама много кара тротинетката. Колелото много рядко ,и то не сам. Ние се чудим какво да му купим.Гости няма да каним,бабите и дядовците и толкоз.Торта аз ще правя,миналата година иска костенурка нинджа ,тази си мени мнението постоянно ,та да видим ще си направя каквото ми е лесно Wink . Ще го водим на 3D в Стара Загора на играта на играчките 3и после на Варна в детския кът. Там е любима дистинация на моите панти ,едвам ги откъсвам от там,но поне се налудуват .
Пиги браво на децата
Didito с Wink някои умели трикове всичко се прикрива 

# 111
Честити ни рожденници  Венци,Лора,Мария! Да са живи и здарви и много щастливи!  newsm59 nbirthday newsm67  Gift  cook newsm38 Tada

Дидито: ти си си добре бре, къде се видя дебела? newsm78 Аз да се похваля при теглене преди 2 дни съм вече 59кг, забременях с Лора 57-58, което не значи че съм била слаба де. За да се харесвам трябва да съм поне 54-55кг Rolling Eyes Но важното тук е, че започнах детоксите на 66кг, значи от февруари насам за 5 детокса съм свалила 7кг и съм ги задържала. Нищо повече не съм правила. Ето днес половинката има РД и хапнах една голяма пица, торта, шоколад...абе не се ограничавам хапвам си иначе. Mr. Green Та бавно си възвръщам предишните размери.

Иси: мислех си и аз да водим Зоя на 3Д и то точно на Играта на играчките, ама дали ще издържи с тези очила? Някой да е водил отрочето да сподели?
За РД то на Зоя не съм мислила още, има време. Или у дома или нейде в някое заведение няколко деца и готово. Зависи от финансите. Иначе дано е здрава, да празнува и в градината. Кашлицата й е ужасна, днес тръгнаха и зелени сополи, вече се изчерпах какво да давам, то какво ли не пробвах за 1 година бре, аман! #Cussing out

# 112
Арлина за зелени сополи-Гаразон. Още ли кашля?Тя скоро и я вадихте 3тата сливица,трябваше да я задържиш в къщи,иначе и Юл кашля 2 месеца след ваденето Rolling EyesСлагай и гаразон,идете на УНГ ooooh!
 За 3D Юл я водихме миналата година на ГРЪМ,гледа го през цялото време,не е махала очилата Peace

Нан,добре че са ти превели парите,иначе щеше да е скандалът после, аз така не рискувам,когато имам парите тогава настоявам Whistling
 А за РД вече се чудим къде,кой,какво,накрая ще и поканя нейните гости -12 деца ги е написала,(тя казва аз пиша),и с майките им,и стига толкоз,после в къщи който дойде ще черпим и това е,писна ни да събираме родата  да се черпим,после ще ги черпим в КЪЩИ Whistling като стане къщата де Whistling

# 113
  • Варна
Честит Рожден Ден мила Дая!

Желая ти щастливо детство,
пълно с много радостни вълнения
и щури приключения!
Дано се зарадва на колелото и най-вече го кара.

И аз се подготвям за рожден ден-Жасито утре става на 5.Тържеството ще е по-скромно-в заведение на сандвичи,соленки,сладки,торта и питиета.А в неделя купона ще е по-сериозен.Тогава ще правим и на Жорко рожденния ден.

И аз да похваля моето голямо дете-завърши годината с пълно 6.

И не на последно място да честитя на патерици на рожденниците ни   Венци,Лора,Мария! Да са живи и здрави и много щастливи!       bouquet  
Успех на диетуващите.
Весел ден на всички

Леле ,как щах да пропусна Алекс.

Пожелавам ти много щастливо детство, изпълнено с много радостни моменти.

Последна редакция: нд, 04 юли 2010, 10:38 от suzi_a

# 114
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАЯ И АЛЕКС! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА РАДВАТ РОДИТЕЛИТЕ СИ! nbirthday newsm67  bigdance2  Gift newsm18  Party Time Tada
И малкото се разкашля тази сутрин Tired  Направо ми писна да купувам вече каквото и да е от някоя аптека, то има ли смисъл. 4 дни и давам на Лора витамин Ц и Осцилококциум, че да не я хване, ама на. За какво ли си давам парите, да минават от само себе си и сополи и кашлици, аман!
Иначе Зоя беше здрава цял месец след последната кашлица, нали ходи на нагревки. Според УНГ-то тогава отиваха към синузит нещата. Другата седмица ще видим, може пак да я водя при него, той човека му писна от нас сигурно ooooh! Подаръци няма да има тази година май, всичко отива в аптеката Tired Нещо евтинко и толкоз. И РД вече не ми се празнува Sad

# 115
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАЯ И АЛЕКС! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА РАДВАТ РОДИТЕЛИТЕ СИ! nbirthday newsm67  bigdance2  Gift newsm18  Party Time Tada

newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

Честит рожден ден ДАЯ!Нека да Ви е здрава, щастлива и все така красива!
Честит рожден ден Алекс!Да е здрав и много щастлив

# 116
  • София
 newsm59Честит Рожден Ден на сладка Дая! newsm67
Много здраве и желаем,много веселие днес и все така да е умничка и послушна!

Иска ми се да я видим как реагира на колелото,кой знае какви очички ще отвори Grinning,да я снимате,ей!
  bigdance2  bigdance2 Tada  party023  ura Gift Tada Tada  Party Time  Party Time

nbirthdayЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и на Алекс!!
 newsm67Нека расте весел,палав и щастлив!

ura  bigdance2 newsm18 newsm67 nbirthday

# 117
Честит рожден ден на Дая и Алекс! Да растат здрави и усмихнати деца! Весел празник!   bouquet

# 118
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОНБОНИТЕ ДАЯ  И АЛЕКС ! ПОЖЕЛАВАМЕ ИМ ЕДНО ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО ИЗПЪЛНЕНО С ЛУДОРИИ ,СЛЪНЧЕВИ УСМИВКИ  И МНОГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ С МАМА И ТАТИ!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК МИЛИ МАМИ

arlina водихме Валери още миналата година на Ледена епоха и много му хареса ,само за малко свали очилата и после го изгледа до край.Тогаа беше на 3г. мисля ,че сега ще им е интересно повече.
дю как е Гери ?  Hug

Последна редакция: нд, 04 юли 2010, 15:29 от isikam

# 119
Иси  Hug, Гергана все едно не е болна. Има всичко на всичко около 20-30 пъпки, които вече са почти с коричка, за всичките 5 дни се е оплакала 3-4 пъти, че я сърби или боли, не е вдигала Т. Надявам се, че от тук нататък няма да има усложнения. Все пак днес е 5-ти ден.

Общи условия

Активация на акаунт