Жената ЛЪВ-30 част!-И замириса на море........

• 18 807
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Чоч значи после си наша  Grinning
Вече съм ваша  Flutter
Изкъпах Йоан, простряхме прането и вече и той заспа.........

# 391
Миленче, ква стана работата... Големи лъвици, а на финала - кокошки  Joy!
   Joy

Благодаря ви момичета, утре ме чакат с нетърпение на раб да ме скиват, как не свикнаха тези хора ,че съм в ранен пубертет и обичам промяната. Гуджи ( ох все не мога да ти запомня на кирилица ника, щото хич не ми приличаш на Годзила  Flutter ) ша типуана малко снимки уте да видиш и аз бях миналата година с червена и дълга коса  bowuu

Вени цвета си е същия , но някак си изглежда на кичури, аз си го харесвам , ама ме е яд , че се офъках така, ама айде стига съм ви занимавала с косицата си.......

Камче нали е дупката онази , да ти шепна на уше ............оф понеже съм суеверна ще ти кажа нещо после лично като ми мине РД-то, че сега на дразня ония отгоре  Wink Иначе верно , че скоро сме на 33  Mr. Green Млади сме и арни и умни и остроуми, весели , засмяни и сръчни и кулинарки и майки хахахах кво стана едно напевнооооооооооооооооо

Аз вечерах и пих една мъничка ракийка със салатка и после  мъничко бира и сега мие мъчнико по - хубаво от преди малко  Flutter

Чоч деца мечта имаш......

# 392
Ще умра, мачки, ще си пукна...от преяждане   Crazy!
Свеки ни заведе на пицария в Лъчони и като се започнаха едни бири, едни крилца, едни хрупкави пилешки месца, картофки и т.н- луда работа  Confused!. Накрая преяли се прибрахме с 2 почти цели пици и една лазаня  Crazy. Толкова ми е тежко и така ми се спи, че направо не ми се живее  Mr. Green. Ама тъй! За тва лакомията е обявена за голям грях  Tired.
Норче, аз тоз репортаж го гледах по Великден  Laughing.
Гудзи, понеже с Ели /Мактуб/ сте приятелки у ФейсОт, та предполагам знаеш къде живее тя. Аз съм до тях, но във високите ЕПК-та, където е пощата.
Рейче, Йекстра ти е фризурата  Peace! Ама с дълга коса си много вамп. Трябваше да я оставиш малко да попорасне.
Уффффффф, с тоя разговор за годините се замислих, че скоро ставам на 31, а хич ме няма още в главата  Embarassed. Чудно? Ще ли да ми дойде акъла в кратунацията преди да умра  Twisted Evil?
Чоч, да ти кажа тез сериали турските не ги гледам, ама засичах тоз серсемин по Нова докат разцъквах. Амчи не е лошо момчето  Mr. Green!
Лека нощ  beer!

П.П. Гудзи, спешъли фор Ю: http://benighted.snimka.bg/friends/l-vska-sreshta-2.497115.18494999
Готината мацка с руса коса е Вени, пък Язе сУм УрунгелОт с коженотУ якИ  Mr. Green

# 393
Е ме е, преди да се трупясам.
Първо - честито на всички, които са празнували нещо.
Желая им здраве и щастие.  Hug   bouquet
Така, да предам кратко резюме.  Laughing
Вече сме самички с децата, не знам до кога.  Confused
Ама като казвам самички, значи съвсем самички - даже и мама ни избяга Laughing - отиде да работи на някаква вила с колегите и аз съм сама на фронта.
Като за начало, днес опразних хола (разбирайте изхвърлих всичко) Mr. Green, после взех, че го... боядисах.  Whistling
В розово, като сама си направих цвета.  bowuu
След това изкъпах детето, гледах мача, поизчистих кочината, след боядисването, изкъпах се и аз и сега съм си в леглото, полузаспала.
Оу, а в промеждутъка готвих кюфтета в доматен сос, децата си облизаха пръстите.  Blush
Поуморих се де, ама пък ми е кеф.
Хич не щъ и да си мисля кат си дойдат домашните животни и видят хола празен и боядисан дали ще припаднат или ще ме гръмнат.  Joy
Кой беше питал за гугутката - тука е още, даже днес се беше опитала да си направи гнездо на подвижния ми простор.  Laughing
Освен нея пристигат и други, които й ядат от храната, но ние не ги гоним, за да "се виждала с другарчета, да не стои съвсем самичка".  ooooh!
Друго за момента няма, кукувиците в главата ми скоро не са се обаждали, за това явно нямам и главоболие.  hahaha
Айде, лека ви нощ, утре по някое време шъ съ включа.
 Hug

П.С. Добре дошла на новата девойка   bouquet, дано да носи на пиене.  Whistling Joy

# 394
Добро утро маЦки  Hug

Кафе?

Готова съм да излизат за работа. Даже и Нора изведох, гримосах се и се червосах................

Рени пак с кеф рано сутринта гледах снимките ви. Няма ли скоро пак да се събирате та да ви се прадвам. Душата аз неисках така, ама ........исках само малко да ми я скъси и оформи , щото нали искам пак дълга коса, ама яла те кво стана, мн ме е яд, пък и косата ми хич не расте бързо. Някой да знае лек и начин за бързо растене на косище?

# 395
Добро утро лъвички Hug Пише едно пребито кученце  Rolling Eyes

Днес е последния ден на превод в Язаки и после вече ще мога да пиша по-честичко (надявам се).

Хаяси, нацелувай Джуджи за р.д., макар и с ден закъснение  Embarassed Да ти е жива и здрава и много да те радва!
Полка, целувки и на теб за именцето  Hug

Добре дошли на Гуджи и Анни! Гуджи - скри ми шапката!  Peace Супер въображение!

Божееее ще закъснеяяяя!

Кой пита за морето - на Златна рибка бяхме за 2 часа. Аз си останах суха, но малката и вуйчо й се надавиха на воля  Mr. Green

Уффф изчезвам, че още не съм се облякла а след 3 мин  трябва да съм излетяла  ooooh!  Hug Hug Hug

# 396
Добро утро Hug!

Вмъквам се набързо да кажа, че на Норчето новата прическа много ми хареса Peace, съвсем сериозна съм Hug. За шията и хубавото лице съм съгласна абсолютно с Вени. За растеж ползвам едни ампули и ще ти ги напиша какви са като попитам в магазина. те са по принцип за косопад, но аз си ги вземам ей така за подхранване и съм много доволна. Тъмният ми цвят избива много бързо от тях Mr. Green. При нужда - пращам армаган Heart Eyes.

Добре дошла на Ани  bouquet! При нас е весело Wink.

Днес поне за известно време не ме търсете Naughty. У Ларедута съм bowuu.

# 397
Добро утро!

Е, как можахте да изпишете 4 стр. докато ви изчета и ще трябва да излизам.

Добре дошла на Ани.

Кви са тия години тука Христова, 31, 33г. аааааааааааааа да не "чувам" и виждам такива цифри. Да ви кажа ли как се изложих съвсем скоро. С една колежка си говорим нещо за р.дни и аз казвам ми аз сега ще направя 31г., а тя  Shocked #Crazy Shocked тя: "ама сигурна ли си? Нали сте наборки с мойта щерка." Аз:  newsm78 newsm78 newsm78 Мииииии..........ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ................ не съм сигурна. Ами к'во да направя като съм запецанала на 18 и не мога да мръдна повече.

Джулс, и моя хол е пепел от рози цвета-въпреки, че поръчвайки цвета имахме друга идея и представа, ама аз и така си го харесвам.

Реа и на мен много ми хареса прическата ти и си много готина така. Давам средство за бърз растеж ан коса веднага. Никакво ходене на фризьор!

Гудзи, струва ми се, че ще те развалим тук, взе голи мъже да пускаш, скоро и бира ще пропиеш. А дойдеш ли на среща с нас, не отговарям за последствията.

Ай аз ви оставям за сега, че и малко работа да свърша  Hug Hug Hug

# 398
Благодаря ви момичета за успокойтелните думи.

Пол на кво си фърлила око там? Оффф аз така и не успях да го науча това чудо на чудесата, ама ако някой види нещо интересно да свирка.

И мен няма да ме има около 3-4 часа - отивам на проверки  Mr. Green

# 399
Поли, и аз видЕх сутринта, че са отворили дюкяна на намаленията. Мислех да излизаме, че е по-човешко, амааааааа  Embarassed
Поли, а кодове за БД или за яки подаръци намират ли ти се?

# 400
Ренка, има, ще ти пусна ЛС.
Норче, пуснах 2-3 блузко-потници на найк, ама толкова набързо, от страх да не свършат, че едното е 42 номер и ще търся на кой да го харизвам, щото сигурно ще плувам у него Mr. Green.
Джуджи, как изкарахте РД-то на детето? Доволна ли остана от подаръците, тортата?
Джулке, за майка ти разбраФмИ, ами мъжО къде го натири newsm78?

# 401
Джуджи, как изкарахте РД-то на детето? Доволна ли остана от подаръците, тортата?

Ми, как, на пицария да хапнем, после вкъщи да духне свещичката....около 2000 пъти и да се наиграе с играчките до 12ч. А аз съм толкова уморена, че търся неща в хладилника, които въобще нямат работа там и въобще от умора съм напълно неадекватна.

# 402
Еййййй, много се радвам за ЖуGrinning
Хаяско, хубаво сте си изкарали, бравос! Ще си починеш събота и неделя, заслужила си си го Hug Ще ти пиша на лични...
Ками, не за майчинството, душа... за в работата едни простотии..., а то какво за майчинството? Ега ти смисленото изречение, но ти мА разбираш нали Mr. Green
Ани, добре дошла и от мен!
Джулка, е това е истинска лъвица! Действаш със замах Laughing Нема да се лигавиш, я! Мъжо може вече и да не иска да ходи никъде Mr. Green Моят така го бях изненадала и каза, че другият път сигурно и апартамента ще съм сменила hahaha А всъшност така го подредих... показах му скица на апартамента и го попитах дали му харесва. Той го погледна вяло и каза нещо нечленоразделно. А моят отговор беше: "Харесва не харесва вече е наш!" Е, тогава вече ми обърнА внимание Crazy

# 403
Туй с кукувиците е заразно, и ходи по всички зодии, да не кажете, че не съм предупредила Naughty. Отиваме за тапети и ще почваме да лепим в спалнята hahaha.

# 404
Добър ден - върнАх се  bowuu

Пол ако е хубав потника - може на мен да го таковаш......... Wink

Тедко  Hug

Хаясче
искам снимки от РД-то  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт