Жената ЛЪВ-30 част!-И замириса на море........

• 18 831
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
 hahaha Рейски, няма, няма да е на наша!

Поли, споко бре, аз него няма го бием...много  Mr. Green

Вени, а добре се завърнала , къде Й наш'та пица  Mr. Green

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.

Лека , Рейски  Hug

# 601
  • София
Джес, вашта пица е при мойта  Joy! Аз ядох зелена салата с яЙцА и едни задушени картофи с копър и чесън. Абе, аз съм станала свиня - от две седмици ям само картофи  ooooh!!
Ренка, дано няма нищо тревожно с татко ти  Hug! Аз вярвам, че всичко ще е ОК. И баща ми като лежа, а после и свекър ми - за всяка болест си има клинична пътека и минимален брой дни, който трябва да се лежи. Може наистина да е заради това.
Реа, от началото досаждаме на хората... ама ние не сме хора, а сме лъвици и глей как се спогодихме хубаво!

# 602
benighted, бъди спокойна, опитай се и него да успокоиш PeaceХернията не е нищо страшно, виж сърцето......там вече нещата са по-сложнички Rolling Eyes Мога само да споделя моя опит с херниите и се надявам това поне малко да те успокои HugДетенце получи херния на една седмица, дундуркахме си я година и половина, оперираха го и всичко беше ок Praynig Двамата ми дядовци ги оперираха последната една година, като единия е почти на 90 и всичко мина ок, другия е на 85 с ауцхаймер/ това не знам как се пише newsm78/ и още куп неща и пак всичко е ок HugВсичко ще мине и замине и след седмица няма и да си спомняте даже Peace
wee.jess, почти схванах кви си ги говорите, само младежа не разбрах къде е ама и това ще ми стане ясно някой ден Crazy
polin_a , абе не съм много сигурна, че това е начина да го възпитавам, ама за сега всичко е ок и не е всеки ден все пак Crazy

# 603
  • София
Исках да се върна да ви дочета, ама не мога!
Мача е инфарктно интересен  Crazy!

# 604
Гудзи, за Ирландия говорим Wink А като говорим и за вълка...току що се чухме по тел. Праща поздрави на прайда  Mr. Green

Вени, че как няма да се спогодим - я виж какъв отбор умници - 'убавици сме се събрали - коя от коя по - луди  Crazy Да му мислят тия покрай нас  Twisted Evil

# 605
  • София
А като говорим и за вълка...току що се чухме по тел. Праща поздрави на прайда  Mr. Green
Джес, вЕрно ли, душичка е той  Heart Eyes! Ти разказа ли му, че сме го харесали, баба му също, и ще го правим българче  Flutter!?

# 606
# 607
Ти разказа ли му, че сме го харесали, баба му също, и ще го правим българче  Flutter!?

A? Flutter

Добро утро лъвски фей Mr. Green

Чоч, тенкю за кафето  Hug

Егати цяла нощ сънувах , че съм в Холандия в един магазин и пазарувам  Mr. Green................. newsm78 явно от снощното приказване за магазини ми се е набило в някоя от малкото ми гънки  Blush

Незнам как ще мине денят ми. На плаж като гледам май няма да се ходи, щото е мрачно, а и казаха, е днес пак ще е тропично  umbrella и смятам да си осъществя някоя от целите който имам за изпълнение у дома, ама ще видим.........
Категорично отказвам да лежа, седя и мързелувам у дома - това хич не го обичам  reverance

# 608
П.С. Добре дошла на новата девойка   bouquet, дано да носи на пиене.  Whistling Joy
аааа нося,нося...............а  и на ядене нося Laughing............мислех,че само пре мен лакомият е страшна,а то не съм единствен екземпляр........................е владея се на обществени места,ама няма нещо,което да не ми се опитва...............хубавото е,че с бременноста лакмията беше зчезнала и нищо не ми се дояждаше иначе още да съ търкалям по улиците,така или иначе 3-4 килца не ги свалих.
Като гледам колко сте изписали  Shocked,а аз не смогвам на компа да седна Crazy,а и сега съм пред дилема къде да прекарам отпуската..........................в последния момент се случват нещата при мен.Мисля да ходим /забележете аз мисля,останалите се съгласяват Joy/ на южното черноморие............препоръчайте някой 4-звезден хотел,ама да си заслужава,че съм ходила и в 4-ри звездни,ама си бяха като 3 звездни.

# 609
  • София
Добро утро, банда  Hug!
Чочи, мерси за кафето.
Реа, ей това е, щом и на сън пазаруваш, дупе да му е яко на твойто мило  Joy!
Анни, къде по южното ви се ходи? Ние напоследък ходим на Синенморец, но там има само един 4-звезден хотел. На северното черноморие съм ходила по-малко като цяло, но пък там съм била в хубав хотел, който с чест си носеше броя на звездите  Laughing.

Ето снимки на ноктаците http://www.album.bg/veny_ps/images/23999127/, http://www.album.bg/veny_ps/images/23999131/.

# 610
Охооо Вени чудни са, даже ще си открадна идейки от твойте нокти Grinning Ма как си си сложила пръстенцата като истински модел  Flutter

# 611
  • София
Мерси, Реа  Hug. Взаимствай спокойно Simple Smile, ама ти самичка ли умееш да рисуваш декорациите? А иначе сестра ми ми нагласи пръстите и тя снима  Mr. Green.

# 612
Вени пусто и това го мога  Crazy, на Калина например такива неща съм рисувала с клечка за зъби, ум да ти зайде  Joy Разбира се детски картинки, сърца, слънца, усмивки и не помня още кво. На себе си преди години рисувах, но сега немам желание и нерви нещо. Иначе в момента в ръцете съм - кошмар, днес смятах малко да си обработя ноктите, ама ще видим дали няма да взема ножицата.  Mr. Green

# 613
Добро утро и от мен Hug
Туй мойто дете огладняло за обяд и ме събуди Crazy,сигурно щях да откарам до 2 иначе Blush
Вени,страхотни нокти, ще ми кажеш ли с какво точно ги рисува сестра ти, че съм хвърлила око на телефоните из къщи и мисля да ги префасонирам, ама нещо май нямам толкова тънка четка newsm78
Рейче,тук пък времето изглежда хубаво,чак да не повярваш след вчерашния потоп Rolling Eyes
Anni, хотели по морето бол, влез в подфорума за почивки и там има всякакво инфо и отзиви Peace
Днес явно повечето скитате семейно насам, натам  Hug
Абе да ви питам, че май повечето в разни офиси работите и по ги разбирате нещата, някой дали може да ми копира от закона за движение по пътищата частта за детските седалки в колите newsm78

# 614

Ахаааа Laughing Аз още там му изчетох какво бяхте/ме писали покрай моето пътуване. Беше забавно  Mr. Green

А добро ви утро/ ден  Hug Станах към 11.30 днес, обаче още докато се измъъъъквах от леглото нещо ме сграбчи за крака  Shocked Shocked Shocked Викам си край ooooh! Загинах си млада и зелена Confused Поглеждам: той мързела ме хванал и не пуща. Аз му се моля - пусни, че трябва да шетам, той вика  Naughty Тц, аз имам норма да изпълнявам днеска  Naughty

Е успях да го измоля една пералня да пусна и прахосмукачката, че и някое килимче да поизтърся Mr. Green А сега ме е хлопнала на Джули вратата и мисля глупостииииии

Общи условия

Активация на акаунт