Рейски, няма, няма да е на наша! Поли, споко бре, аз него няма го бием...много
Вени, а добре се завърнала , къде Й наш'та пица
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.
Лека , Рейски
! Аз ядох зелена салата с яЙцА и едни задушени картофи с копър и чесън. Абе, аз съм станала свиня - от две седмици ям само картофи
!
! Аз вярвам, че всичко ще е ОК. И баща ми като лежа, а после и свекър ми - за всяка болест си има клинична пътека и минимален брой дни, който трябва да се лежи. Може наистина да е заради това.
Хернията не е нищо страшно, виж сърцето......там вече нещата са по-сложнички
Детенце получи херния на една седмица, дундуркахме си я година и половина, оперираха го и всичко беше ок
Двамата ми дядовци ги оперираха последната една година, като единия е почти на 90 и всичко мина ок, другия е на 85 с ауцхаймер/ това не знам как се пише
/ и още куп неща и пак всичко е ок
Всичко ще мине и замине и след седмица няма и да си спомняте даже 

! Ти разказа ли му, че сме го харесали, баба му също, и ще го правим българче
!?
!?

явно от снощното приказване за магазини ми се е набило в някоя от малкото ми гънки 
и смятам да си осъществя някоя от целите който имам за изпълнение у дома, ама ще видим.........
, дано да носи на пиене.

,а и сега съм пред дилема къде да прекарам отпуската..........................в последния момент се случват нещата при мен.Мисля да ходим /забележете аз мисля,останалите се съгласяват
/ на южното черноморие............препоръчайте някой 4-звезден хотел,ама да си заслужава,че съм ходила и в 4-ри звездни,ама си бяха като 3 звездни.
!
!
, на Калина например такива неща съм рисувала с клечка за зъби, ум да ти зайде
Разбира се детски картинки, сърца, слънца, усмивки и не помня още кво. На себе си преди години рисувах, но сега немам желание и нерви нещо. Иначе в момента в ръцете съм - кошмар, днес смятах малко да си обработя ноктите, ама ще видим дали няма да взема ножицата. 
,сигурно щях да откарам до 2 иначе 

Станах към 11.30 днес, обаче още докато се измъъъъквах от леглото нещо ме сграбчи за крака
Загинах си млада и зелена
Тц, аз имам норма да изпълнявам днеска 
Препоръчани теми