LaRedoute.fr - 162 - Преди намаленията - 23.06 - 30.06

• 90 297
  • 2 367
  •   1
Отговори
# 2 295
колкко по нощите ги дебнете примоциите да си навия часовника Mr. Green, че изпущих чаршефете Joy

# 2 296
Ее,май и мен подлудихте с тези чаршафи  Laughing Дали пак ще ги пуснат по толкова?  Thinking

# 2 297

аз затова от подобни артикули поръчвам по 3 и нагоре Simple Smile Даже не си и замислям- ако се замисля- свършило е.
И аз следващия път ще знам и ще си поръчам по няколко.  Mr. Green
Възможно ли е да съм пуснала поръчка (да са ми изтеглени пари) и да не ми е празна кошницата?! Как да съм сигурна?
Имейл или нещо отразено в суйвито да имаш? Според мен не си я пуснала щом на 3 стъпка си се 'отказала' и нищо не си натиснала  newsm78

Момичета нормално ли е с всеки изминал час нещата в кошницата да ми се увеличават като цени  newsm78 Една рокля от 6,90евро сега е 23 Shocked Като отида на страницата показва 6,90  Rolling Eyes

Ами аз вече завърших 4та, но оттам не знаех как да се върна в начало. И затова кликнах на един сив бутон не знам и аз. Главата ми пуши! Върна ме в кошницата и пак дадох да платя с картата. Оф дано само не е фактурирана няколко пъти, че  #2gunfire А от този акаунт ще ми бъде 1ва поръчка и не ми показва suive  newsm78 newsm78

# 2 298
  • София
Ее,май и мен подлудихте с тези чаршафи  Laughing Дали пак ще ги пуснат по толкова?  Thinking

Абсурд  Peace

# 2 299
кажете ми какво означава това Panneau
rouille
И как разбирате,че поръчката ви е разделена?

# 2 300
Някой планира ли среднощни гимнастики с реф. номера?  Rolling Eyes
В колко часа ще налазвате, да намина и аз  Mr. Green

аз, аз  Grinning Grinning Grinning
като системно неспяща в последните дни, може и да направя една чаршафена поръчка, макар, че ме съмнява малко.

Да, трябва да се провери.  Wink
Има нови неща в спортния сектор.  Peace

# 2 301
  • Хасково

Абсурд  Peace

Според мен беше някаква грешка в системата
Не помня кой показа картините но са многооо хубави Simple Smile  ,аз съм поръчала тази голямата "чиния" и са ми разделили поръчката на две... та сега да чакаме  Mr. Green

# 2 302
от 2 часа не мога да валидирам поръчката на съседката, вече се изнервям друг има ли такъв проблем  newsm78

# 2 303
Момичета,може ли да ми кажете р-р на сутиените?Нося 85 Д,изчислих си 110 Д по френска дали наистина  ще е така?

# 2 304
Мами дайте някой код за БД или подарък, който се хваща  Поръчах за 65 евра

# 2 305
  • Пловдив
Момичета,може ли да ми кажете р-р на сутиените?Нося 85 Д,изчислих си 110 Д по френска дали наистина  ще е така?
100 Д, мила Peace Твоята подгръдна по тукашни размери плюс 15 Peace
И на мен са ми фактурирали чаршафките, пък да видим. Само дето предната седмица пуснах друг комплект за детенце, та ще се позарине Laughing
Общо-взето нещо трудно се наканвам да поръчвам. Днес се разминах само с една поръчка, пък очаквах доста повече...

# 2 306
85+15=100D

# 2 307
Охх..аз издавам багажа  smile3507 няма да издържа да чакам довечера  Blush Сега гледам,гледам и се чудя-ако едно нещо е намалено на 6е може ли да се намали още  Embarassed
И още един въпрос-неща,свършили днес дали пак ще присъстват утре?  Thinking Май съм малко нагла  Grinning

# 2 308
ЙесБейби, дай линк и ако не говорим и пишем на френски, пак ще се досетим някак  Peace

Мацки, подсетете ме как беше поръчка с ваучер? newsm78 В рембусмънта имам 2 бр, как да ги ползвам, че съм изпушила...

# 2 309
  • София

И аз да питам , за кой номер горнище на бански съм, нося с 85Д по френската. Ама с номерации 36,38 и тн не се оправям.

Ако искаш да ти е по-изрязано-40,по-прибрано-42  Peace
После ще пусна няколко референтни номера,само да си намеря скрийншотовете.

Общи условия

Активация на акаунт