LaRedoute.fr - 162 - Преди намаленията - 23.06 - 30.06

• 90 286
  • 2 367
  •   1
Отговори
# 2 280
Мини, банския не ме блазни, че ще прелея от горнището, обаче Стефания е само за щипане!  Heart Eyes

Тези картини и аз да не се мина поръчах по 2 от всяка даже не видях и какви са им размерите в бързината, после погледнах, че са ги фактурирали отделно тях и сателитната чиния (разбирай огромната кафява купа), явно ще ми ги пращат с отделен самолет, добре че на време се овладях и не поръчх още 5-6 купи, щях да вкарам хората в преразход с този свръхбагаж.  Mr. Green

Hug  Heart Eyes таз Стефания не слуша хич, на снимката е в предспазмено състояние  Tired
ако нещо нямаш къде да закачиш толкоз картина имай ме предвид, наследихме на скоро вила, ще трябва да я правим уютна за живеене  Blush че аз не се уредих

# 2 281
бу, стандартът за персон и половина е 114х190;
твърда съм, защото леглото на дъщеря ни е такова и е от преди 100 и повече години време и се прехвърля по семейството, та винаги съм поръчвала от лардут чаршафи с размер 140 санта или ако са от детските серии с ластик, се налага да разшивам ластика, което пък не е гот; сегашните легла се произвеждат дълги 200 санта заради акселерацията   Peace

кажете моля тоя 'aucun' що значи  Rolling Eyes

# 2 282

Моляяяяяяяяяяяяяя ?????!?!?!?! #Crazy Money Егати златните чаршафи. На който са му ги фактурирали, да са му честити! И да почерпят по един чаршаф като ги получат  Party

Само да добавя,че това чаршафите от 0.25 не бяха горен калъв,а комплект с калъвки за възгл. Поне така видях в бързината

# 2 283
Легло единично == 90см.
1 1/2                   == 114см.
2(спални)            == 144(2х72см.) 164(2х82см.) това са най-често срещаните
LR06 означава 6мм. диаметър, там пише, че трябват 3бр. за влакчето. По-добре зарядни от ebay, излиза по-евтино от постоянното купуване на нови.  Peace

# 2 284
Не можах да разбера пуснала ли съм поръчка или не. Стигнах до 3 стъпка, написах номера на карта всичко точно и после ми изписа нещо "валиде" и си помислих, че съм успяла да пусна поръчката. Но !...нито един бутон не светеше розово, всички бяха сиви и не разбрах пуснала ли съм или не. Сега като влязох наново в акаунта, нещата са си в кошницата (с изключение на този артикул който вече изтървах  #Cussing out).
Възможно ли е да съм пуснала поръчка (да са ми изтеглени пари) и да не ми е празна кошницата?! Как да съм сигурна?

# 2 285
http://www.laredoute.fr/vente-tunique.aspx?productid=324139646&a … =1&pos=14_n_n
туниката на Пума още са я намалили, сутринта беше 7,2, но е само 44
има леко раздвижване в сектора от 1 евро, махнали са отеклите от сутринта, сложи ли са малко за утеха на нас, безчаршафните  Crossing Arms Whistling
аз предлагам, който си е купил чаршафи по 15 цента повече да не пазарува на тези намаления  Whistling

# 2 286
Момичета, има ли някой референтни номера на зелените чинии от 1 евро и дамските панталони от 1 евро от сутринта/моделът е без значение/?

# 2 287
Шо бе, Мими, който си е купил чаршаВи от 15 цента да си шие дрехи от тях ли  Joy Hug

sh1k3ra, трябва на 4та стъпка да минеш, тогава е валидно плащането, провери си в суивито дали я има поръчката, но май я няма  Confused Може да ти е направило "засечка", заради изчерпания артикул

# 2 288
Възможно ли е да съм пуснала поръчка (да са ми изтеглени пари) и да не ми е празна кошницата?! Как да съм сигурна?

# 2 289
Някой планира ли среднощни гимнастики с реф. номера?  Rolling Eyes
В колко часа ще налазвате, да намина и аз  Mr. Green

# 2 290
в суивито ще ги имаш нещата  Peace провери!

И аз исках да попитам, зимата в 3 отваряха, сега лятото някой има ли идея в колко правят...профилактиката?

# 2 291
Поръчката ми от сутринта е разделена на две - на маратонките  пума пише че не са фактурирани - това значи ли че няма да ги получа и ще ми пратят ваучер, защото парите са ми изтеглени?

И на мен са ми разделили поръчката на две, но само са ми блокирали парите като са ми прихванали и за non factures.
На теб изтеглени или само блокирани са ти парите? Аз мислех да изчакам да видя дали ще си ги вземат и тогава да искам ваучер.... Rolling Eyes

# 2 292
  • Sofia
Легло единично == 90см.
1 1/2                   == 114см.
2(спални)            == 144(2х72см.) 164(2х82см.) това са най-често срещаните
LR06 означава 6мм. диаметър, там пише, че трябват 3бр. за влакчето. По-добре зарядни от ebay, излиза по-евтино от постоянното купуване на нови.  Peace

моето легло е тип спалня, но от по-малките 144/200 и взимам долни чаршафи 200/200 и горни 140/200, които в ларедут се водят за 1 човек.

# 2 293

аз затова от подобни артикули поръчвам по 3 и нагоре Simple Smile Даже не си и замислям- ако се замисля- свършило е.
И аз следващия път ще знам и ще си поръчам по няколко.  Mr. Green
Имейл или нещо отразено в суйвито да имаш? Според мен не си я пуснала щом на 3 стъпка си се 'отказала' и нищо не си натиснала  newsm78

Момичета нормално ли е с всеки изминал час нещата в кошницата да ми се увеличават като цени  newsm78 Една рокля от 6,90евро сега е 23 Shocked Като отида на страницата показва 6,90  Rolling Eyes

# 2 294
  • Sofia
Някой планира ли среднощни гимнастики с реф. номера?  Rolling Eyes
В колко часа ще налазвате, да намина и аз  Mr. Green

аз, аз  Grinning Grinning Grinning
като системно неспяща в последните дни, може и да направя една чаршафена поръчка, макар, че ме съмнява малко.

Общи условия

Активация на акаунт