LaRedoute.fr - 162 - Преди намаленията - 23.06 - 30.06

• 90 202
  • 2 367
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Хасково
Момичета, извинявам се, ако въпроса е задаван вече, с търсачката не открих. В колко часа започват намаленията на 30ти?
9 часа

# 1 261
Момичета, благодаря ви за подробните разяснения, помогнаха ми да разбера, че на картата на мъжа ми контролния номер просто се е изтрил.... Не знам защо и как, но по следите от цифричките с няколко налучквания успях да улуча.

Благодаря още веднъж, успешни покупки ви желая!

# 1 262
Днес рових в пейпал да си оправя payment method-a, за да не ме таксуват на по-висока цена, но никъде не го открих  newsm78 Може ли подробно разяснение, че да съм готова за евентуалното голямо намаление  Laughing

# 1 263
Днес рових в пейпал да си оправя payment method-a, за да не ме таксуват на по-висока цена, но никъде не го открих  newsm78 Може ли подробно разяснение, че да съм готова за евентуалното голямо намаление  Laughing
Мен също ме интересува  Grinning

# 1 264
  • София
Някой няма ли да се похвали, че си е взел поръчката от 22.06?  Rolling Eyes Нямам търпение вече!  Laughing

# 1 265
Днес рових в пейпал да си оправя payment method-a, за да не ме таксуват на по-висока цена, но никъде не го открих  newsm78 Може ли подробно разяснение, че да съм готова за евентуалното голямо намаление  Laughing
Ето
За плащане по курса на банката в Пейпал

-> My Account
-> Profile
-> Financial Information
-> Recurring Payments
-> Edit Funding Options
-> Conversion Options
-> Bill me in the currency listed on the seller's invoice.
-> Submit
Това го научих от  chockolina  newsm10

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 16:57 от veni_ev

# 1 266
  • Wolwedans
-> My Account
-> Profile
-> Financial Information
-> Recurring Payments
-> Edit Funding Options
-> Conversion Options
-> Submit

# 1 267
  • Wolwedans
Вече са отговорили, сори за спама

# 1 268
има ли начин реф. номер да се види преди да се сложи в кошницата?
и вярно ли е че реф. номера се сменят при намаление на стоката? някой беше питал това няколко страници напред, но не видях отговор  Embarassed
и още едно питане - тези центови цени, за които говорите, на кои дати/през какъв период ги пускат?
благодаря предварително  Hug

# 1 269
Днес рових в пейпал да си оправя payment method-a, за да не ме таксуват на по-висока цена, но никъде не го открих  newsm78 Може ли подробно разяснение, че да съм готова за евентуалното голямо намаление  Laughing
Ето
За плащане по курса на банката в Пейпал

-> My Account
-> Profile
-> Financial Information
-> Recurring Payments
-> Edit Funding Options
-> Conversion Options
-> Submit
Това го научих от  chockolina  newsm10

При мен тези полета са различни. Моля, ако някоя от мацките успее да пише, защото тогава явно проблемът е само при мен. Sad

# 1 270
  • София
-> My Account
-> Profile
-> Financial Information
-> Recurring Payments
-> Edit Funding Options
-> Conversion Options
-> Submit
Вече не е така!

Избирате на 3 стъпка метод на плащане през ПП:

Je paie en ligne avec mon compte PayPal ->Излиза нова страница,където да се логнете в ПП  ---> LogIn --->
Под този текст- Payment Method
Payment Method
Credit/Debit Card : Visa XXXX-XXXX-XXXX-XXXX
If funds are added to your PayPal balance before this transaction completes, the additional balance may be used for this transaction.
[/b]
кликвате на Other Convercion Options  --->чеквате това:    Bill me in the currency listed on the seller's invoice.--->then click Submit to complete the currency conversion process.

# 1 271
  • МИНДЕРА
Да попитам дали комплекта от червени куфари е толкова симпатичен и на живо, както го мяркам на снимката?

# 1 272
Момичета , някой има ли плейъра, който е подарък, струва ли си

# 1 273
Аз го чакам, вече с голямо нетърпение, от 04.06. ми е поръчката ама още се бави, някой получавал ли го е скоро и колко време се забави?

# 1 274
Някой няма ли да се похвали, че си е взел поръчката от 22.06?  Rolling Eyes Нямам търпение вече!  Laughing

споко, аз чакам от 17-ти Whistling

Общи условия

Активация на акаунт