Мама лекичко коремчето поглажда, ОКТОМВРИ бебенце ще ражда!

• 24 306
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • София
ееее сега с тая диняяяяя.....сега разбрах защо ми направиха забелешка за това че говоря за секс рано рано Simple Smile .отивам сега да си купувам да видим как ще я донеса до у нас Simple Smile

hahaha

# 121
Добро утро  kyllmg!

Димяни, аз предложих на Ади да отида до МД да я видя и й оставих телефона си ако има нужда от нещо, но не се сетих да поискам нейния. Моля те ако се чуеш с нея да ракажеш как вървят изследванията.

облачето хей, да се оправяш бързо!

tzzzvety, ако не минава тая болка иди да те видят. Мен като ме боли ме боли корем, кръста не ме е болял и пия магнезии Диаспорал, които много ми помага.

Аз нали съм си с ниска предна плацента от началото и докторите мислят че за това имам болки и ме карат да лежа и да ви кажа, почивката ми се отразява много добре. Колкото пъти се пробвам да тръгна пак на работа и пак болки, за това решихме с моето момче да продължа блничен до края.

Секс ми се прави много, но от самото начало с тези болки не смеем, бебка е най-важната  Heart Eyes.

Спането само настрани и имам много гадни болки в костите на ханша.

# 122
  • София
Да се похваля първо! Вчера бяхме на концерта, страхотно беше newsm44 От 6-7 години ми е мечта и мираж тоя концерт, още не мога да повярвам че не е било сън! Heart Eyes

За кекса - наскоро мъжо ме радва и му се отплащам  Sunglasses Боли в доста пози и винаги след 10тата минута, ама колкото-толкова, ще преглъща сега, щом иска принцеска ще трае търпеливо Mr. Green

# 123
Добро утроо! Докато ви изчета и станало обяд Laughing
Kat88, студенко е тука, но разбрах, че концерта е бил върха! Така, че си е заслужавало  Wink . А снимки до кога да чакаме?? Crossing Arms
Аз нямам какво да се похваля или оплача Simple Smile почивам си. Радвам се на бебо. Вечер като си легна да спя въобще не го усещам. А и вчера и днес не е много активен... и малко ми  мъчно.
Вчера трябваше да ми донест едно потниче по поръчка, но ме пропуснаха и съм много тъжна. След малко ще се обадя да видя какво става...

# 124
Здравейте мами  Party
Сладичко аз си хапвам почти всяка сутрин.Никога не съм изяждала толкова шоколади,колкото през тази бременност.
Весинка много си сладка и страшно ти отива коремче. Peace
Гледам,че коментирате секса.Ние не сме го спирали,но напоследък като че ли много рядко се случва.Просто вече не ми е комфортно,чувствам се страшно тясна.Иначе нямам нито болки нито контракции,да чукна на дърво.
Облачето,пази себе си и бебчо Hug

# 125
Добро утро!

Голям студ стана, чудя се дали за събота да не си метна и една палто върху роклята, за всеки случай.  Mr. Green

За секса няма да коментирам, при нас не е мираж, но определено не  е и както преди. Докато се нагодим....  ooooh!  Laughing

И моят бебо е с моята програма- аз като спя и той спи, като се размърдам и той почва да се премята.

Изчезвам по задачки, лек ден на всички!!!

# 126
  • Варна,морето,сините вълни...
Добро утро,мамчета!!!
Аз се завърнах от гостуването в Обзор и сега ще се опитам да наваксам и да ви поизчета,докъдето успея Shocked Тези дни времето едно шантаво,ту-печеше,ту-мрачно и успях само веднъж да отида на плажче и да си топна краченцата и заради вас в моренцето sun
И аз снощи се събуждах няколко пъти, все с нещо изтръпнало--я крак,я ръка. Спя основно на лявата страна,по гръб наистина нещо ме задушава,на дясно като се обърна бебка ме подритва-явно не й е комфортно.Снощи мъжлето за първи път усети с ръчичка на шкембака ритниче  Heart EyesМного му стана мило  Heart Eyes
Варненски мамииии в събота има лекция на ЛаЛечеЛига, хайде който може да ходим и тъкмо да се видим пак на кафенце преди това Simple Smile
Следобед съм на ЖК,дано всичко ни е наред.Вие казвате ли на доки,че сте ходили на ФМ и показвате ли резултатите...то нали в повечето случаи е пожелание на майката,та сега се чудя?  Thinking
Хайде милички хубав ден от мен,дано да отминат всички болежки и да се наслаждаваме на прохладата  Hug Heart Eyes

# 127
Благодаря на всички за пожеланията!   bouquet
Знаете ли какво се замислих, доста се притесних. Мисля си за тези бактерии. Купуваме домашно прясно мляко от един човек, който от 15 години продава мляко в квартала ни. Аз го кипвам докато започне да се вдига и малко преди да изкипи го свалям от огъня. Дали това е достатъчно, за да се убият бактериите?

# 128
Здравейте ,
он тази нощ беше кошмарна  ooooh! въобще не успях да спя.
Едно че бебето риташе , а и страшно ме болеше кръста. Сга съм добре .Пих нош-па.
Незнам бъбреци ли ме мъчат, кръст ли. Но ако пак ме заболи ще отида вече на лекар.
Гледам за втора ФМ си говорите , ама в 25 г.с. не е ли рано?На мен доки ми каза от 28 до 32 г.с. ако имам желание да отида.
Титка добре си ни дошла, снимки няма ли от почивката?
Честит имен ден на всички именници- Да сте живи и здрави   bouquet

# 129
ееее сега с тая диняяяяя.....сега разбрах защо ми направиха забелешка за това че говоря за секс рано рано Simple Smile .отивам сега да си купувам да видим как ще я донеса до у нас Simple Smile

hahaha

Динята  е точно, за да се отклоним от темата секс, понеже и при мен е абсолютно забранен от ранните седмици та чааааак до края Sick #Cussing out 
Сори  Blush Blush Blush динята поне всеки може да хапне не е мираж Blush
Дамяни чакам си розовата панделка на 1-ва страничка Hug  bouquet Wink

# 130
Гледам за втора ФМ си говорите , ама в 25 г.с. не е ли рано?На мен доки ми каза от 28 до 32 г.с. ако имам желание да отида.

Сигурно за третата ФМ говориш ,втората е до 22г.с. newsm78
На трета обикновено се ходи по препоръка по време на втората или ако искаш ефектна снимка на лицето! Peace

Аз тази сутрин само дебна да усетя бебка,защо се спотайва не знам Praynig
И тук захладня сериозно.
Хубав ден на всички!

# 131
  • София
Здравейте милички  Hug
първо за "добро утро" http://oktomvri2010.snimka.bg/maternity/arim.477840.19348862
Не съм ви чела, минавам само набързичко, защото днес ще излезе класирането на седмокласниците и ще бягам в седмокласната тема. Засега излезе само класирането в ТУЕС - моят калпазанин не е приет  Thinking но аз не страдам много, защото и без друго не го харесвам това училище. Лошото е, че щом и там не е приет, в основната класация ще е съвсем надолу, на .....найсто желание (или никъде)  Sad
Но пък бебка много ме радва  Party Снощи си играхме с нея на "боц"  Heart Eyes Аз бутвам лекичко с пръстчето, тя ме бутва точно на същото място. Бутвам на друго място, тя ми отговаря на НОВОТО място и така 10-15 пъти на различни места. И нека казват после, че децата в утробата нищо не разбирали.... съвсем адекватно си ми отговаряше малкото човече  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Цункам ви много и дано всички сте добре  Hug и отивам да се страхувам заедно с другите седмокласни майки в другата тема  Wink

# 132
Здравейте,

и аз съм съгласна с bebZz Kiryakova - концерта вчера беше супер, а мисля че и на бебка й хареса, защото спретна едно пого по време на Рамщайн...  Joy

# 133
  • У дома
Здравейте, мамчета Hug

Кошмарна нощ изкарах, не можах да се наместя, тъкмо задрямам и ми се прихожда до ве-це и се разбуждам и после пак наново мъки докато се наместя. Бебчо и той се разбуди накрая и от 5 часа играе в корема ми.
Та резултатът днес сутринта беше, че хич не ми се ставаше и даже ме наболява главата и ми е едно раздразнително.
Незнам но това от снощи ме държи, уж излязохме децата да поиграят, бяхме в едно заведение с детски кът, ама нещо нервичките ми не издържаха и рано-рано си тръгнахме.
Нервно ми е нещо, колкото повече ми наближава времето за отпуска, толкова повече не ми се идва на работа.
За капак и днес съм с киселини, мъжлето днес не е на работа и решил да ни купи закуски сутринта и явно от нея сега съм така.

Стига толкова мрачни мисли, кекса и у нас е мираж, опитахме един-два пъти, но аз се чувствах толкова зле и ми беше некомфортно и не сме опитвали повече.
Сладко не ми се прияжда, но пък си хапвам редовно сладоледче.

При нас е бая студено, валя цяла нощ.

# 134
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Ей ме и мен най-сетне! Вчера четох, четох и ме домързя да се запиша, ама днес вече - ей мъ на!  Mr. Green

Честит празник на всички, които празнуват днес!

Днес е еньов ден, берат се билки на зазоряване, то и аз станах тогава, ама само за да пишкам и да се спъна в една жица.  Crazy

Димяни и другите с проблеми да не четат!
Да си кажа и аз за секса - и го правим най-редовно и желание имам, само позите ме притесняват, че хем да не притискаме много бебчо, хем и на мен да ми е удобно, а и понякога като се намести в някое положение малкият разбойник и ми пречи, ама го преживявам, важното е любов да има!  Mr. Green Странното е, че понякога ме удря зверски хормона по никое време, например по средата на деня и то изведнъж, направо съм готова да нападна някой на улицата, ама се въздържам, де.  Blush

Облаче, нямам идея за млякото за колко време се избиват гадинките, но ние като купуваме го варим поне 5 мин. след като кипне на по-слаб огън. Стискам палци всичко да се нареди!  Hug

Хайде лек ден, стига толкова за сега, а и имам да изчитам днескашните писания!

И преди да съм приключила, да благодаря на Димяни за прекрасната темичка!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт