ЕКО БЕБЕ III

• 49 919
  • 761
  •   1
Отговори
# 30
лавандуловото масло не помага ли за комари - и преди и след?

на мен алтернативата на мокри кърпички ми е суха еднократна кърпичка и тоалетно мляко.
в ДМ съм виждала продукти на Натракеър (превръзки, тампони)  но не знам дали и мокрите кърпички ги има.
Нямат кърпички в ДМ и аз гледах,иначе на мен ми трябват за спешни случай иначе минаваме с обикновена(еднократна или памучна с вода)Но понякога просто така се зарива в мръсотия Sick и както навсякъде пипа и рови,а и все още понякога си бърка в устата #Cussing out

# 31

abel, колко съм ги гледала тия палатки и все ме сърбят ръцете, обаче безсмислено за нас - диването е нон-стоп във водата. Освен да монтирам палатката на плиткото  Joy

Не успях да поръчам нищо от нета, т.е. нямам време за поръчка и затова ако някой последно знае по София да ги има тези бански. Ако не - ще купувам на място като отидем. Там, където ходим, съм виждала миналата година.

В този сайт го има Badger-a, другите не съм ги проверявала. Страхотна цена и доставят до Бг.

# 32

abel, колко съм ги гледала тия палатки и все ме сърбят ръцете, обаче безсмислено за нас - диването е нон-стоп във водата. Освен да монтирам палатката на плиткото  Joy

Не успях да поръчам нищо от нета, т.е. нямам време за поръчка и затова ако някой последно знае по София да ги има тези бански. Ако не - ще купувам на място като отидем. Там, където ходим, съм виждала миналата година.

В този сайт го има Badger-a, другите не съм ги проверявала. Страхотна цена и доставят до Бг.
ne znam dali e taka i dali vse o6te sa6tes6tvuva magazina,4e e ot minalato godina infoto http://www.kupuva-prodava.com/index.php?go=read&id=46362
i sorry za latinicata ama mi se precaka ne6to kirilicata

# 33
nor4y, много благодаря, ще се разходя до този магазин, не ми е далече.

# 34
I see you намери ли нещо?
Аз търсих преди ние да заминем,но така и не намерих тук.Бях поръчала и на свекър ми,той кара камион из Испания,Франция,Англия,но и той не ми донесе(все пак няма възможност да влиза в центровете Simple Smile)Интересното е ,че освен всичко друго му донесе 2 тениски с 95% UV защита(така пише на етиката),и са направени от около 95 % памук(там някъде плюс минус 2-3,да не ви излъжа)и другото еластант,но никъде не прочетох да пише нещо по-специфично.Такива ли са???

# 35
Ами, тя УВ защитата май с титаниев диоксид се прави без значение от материята. Това са си блузки, а костюмчетата са от бързосъхнещата материя на всички останали бански - нещо изкуствено, не се сещам сега точно.

Норчи, не съм успяла да отида още.

# 36
  • София
 I see you, провери и във FOX-а за такива бански, веднъж видях в магазина им в Сити Центъра.

Мокри кърпи ползвам от тези, има ги в аптеките

# 37
Да споделя, че и тази година се опазихме на морето без предпазни средства, а само с премерено излагане на слънце. Носех сусамово масло, но го упоребихме за ядене, не сме се мазали Simple Smile Сутрин плажувахме докъм 10 ч., а следобед след 17 ч. От водата не излезе и имаше леко розов тен на лицето един ден, както и на раменете, но вечерта го намазах с кисело мляко и на другия ден всичко си беше наред. Мазах го с мляко още няколко пъти вечер, защото ми се струваше, че от толкова много киснене в солена вода и на слънце, кожата се изсушава.. През горещите часове бяхме в градината под сенките. Използвахме (доколкото я търпеше) широкопола детска шапка с удължена периферия над раменете и гърба (мимически модел, но на кой му пука, стига да върши работа...) Няколко пъти слагах и бяла тениска, преценявайки, че слънцето жари твърде силно, макар и да сме спазили времевите зони...

Последна редакция: вт, 06 юли 2010, 15:29 от Meg!

# 38
  • Пловдив
Здравейте, момичета!  Hug

Моите отдавна не са бебета, но се записвам да следя. Темичката е много полезна.

# 39
  • София

Забравих да благодаря за сйта   bouquet  Поръчах и сега чакам и аз Badger SPF 30, а да не говорим, че има и други любими мазилца, които поръчвах по сложни схеми Simple Smile
Ти с кой вид доставка си поръчвала до сега? Аз поръчах с $4 с надеждата да пропуснем разходката до митницата, че последния път и стойността на доставката ни бяха сложили, което почти автоматично ги праща на митница стоките от САЩ...  Tired

# 40
Да питам тези,които са в чужбина,има ли такива от вас,които перат в общи перални.
Скоро се местим в САЩ и мъжа ми вчера ми изтърси,че там където отиваме в апартаментите няма перални,а всички са едно общо помещение(бейсмънта),тоест обществени перални SickПредполлагам има и такива с перални,както и в къщите,но за сега не можем да си позволим този лукс SadНе знам какво ще правя,не мога да си представя да пера в една пералня с другии хора(макар ,че не е едновременно)?

Clairette,ти как переш?А там ,където си флуорират ли водата?И каква вода пиете,и с каква готвиш и т.н.

Аз също искам да купя някое свястно шише за вода на малчо,така че като ги изпробва някой да се похвали Simple SmileДо скоро му давах от стъклено шише(минерална вода банкя,имаме познати със заведение и си взимам чат пат бутилката като си поръчам вода),но ми прави впечатление че капачката е много годна,не знам от какво е ,но хич не е ок.Малчо обаче хич не пиеше вода до скоро.Като ходим в кумците,тяхната щерка има чашка на Нук,и нашия все я иска.В началото си мислихме ,че иска да си играе,но впоследствие разбрахме ,че май иска да пие.И така след около 10-15 гостита,в които нашия все й взима на малката чашката,взеха че ни подариха същата-без бисфенол а.И не е истина малкия как й се радва и колко вода пие от нея,така пропи вода,даже сам си я търси понякога,особено ,ако е на видно място.Реших да му я оставя малко,все пак не сипвам и нищо топло вътре.Само,че накрайника беше ТРЕ,аз го смених със силикон.Всичко добре,обаче ми се струва,че от миене(с Фрош) чашката взе лека да ми намирисва на него.Та се чудя какво да правя и как да я мия и нея и накрайника newsm78До сега не съм ползвала шишета и не знам дали не бъркам нещо newsm78продължавам да пия от такава бутилка навън

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 14:41 от nor4y

# 41
Статия за ползата от излагането на слънце:
http://homeohelp.eu/component/content/article/1-latest-news/316- … k-na-kozhata.html
И ние не се мажем със слънцезащитни кремове. Малкият е доста почернял в лице и ръчички и всички му се дивят на тена. След морето предполагам, че ще е още по-фрапиращ.
Норчи, какво те притеснява в ползването на обществени перални? По време на студентската бригада в САЩ си перях дрехите само така. Неприятно е, че всички такива перални са снабдени със сушилни, които хич не са еко и освен това правят тъканите много странни. А е неудобно да си вземеш дрехите мокри и да ходиш да си ги простираш.

# 42
А е неудобно да си вземеш дрехите мокри и да ходиш да си ги простираш.

Освен това е забранено. Никой не си простира дрехите по терасата.
Слава Богу никога не ми се е налагало да ползвам обществена пералня, но тук си е масова практика. Доста е неудобно, но се свиква предполагам.

# 43
Норчи, разбирам притеснинята ти. Една година като студентка в друга държава ползвах две перални заедно с още 60 мои състуденти. Свиква се, малко е странно в началото, но като поопознаеш съседите, ще ти е по-лесно. Има сгради, където всяко семейство си има пералня, но няма право да я държи в апартамента, а само в общето помещение долу. Пресполагам, че ако е такъв случая, по-малко ще те притеснява и по-бързо ще го преудолееш.

# 44
Добре де,а то като всеки пере с негов си препарат,може ли един да влияе на друг и т.н.То би трябвало да не остава нищо от предния ...ама.Притеснявам се много от тези препарати,даже май това е най-вече....А иначе и аз съм си мислила след изпиране да ги взема и да си ги просна вкъщи вътре разбира се newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт