ЕКО БЕБЕ III

• 49 955
  • 761
  •   1
Отговори
# 585
Норчи, какво гащеризонче купи?

# 586
Норчи, какво гащеризонче купи?
Подобно,ама чисто кафяво и без пух Grinning http://cgi.ebay.com/NWT-Ecko-Unltd-Boys-Size-4T-Snow-Suit-Jacket … nts-/170579303619
Мъжа ми съвсем случайно го видял и много му харесало!

# 587
  • USA
Момичета, да ви питам, съществуват ли фитриращи стъклени кани за вода? Убих се да търся и не мога да намеря Crossing Arms.

# 588
Маймун, мисля, че няма. Аз също бях търсила преди година.
Норчи, честито, много радост в снега. Simple Smile

# 589
# 590
  • София

Ееее, браво! А можеш ли да намериш и хлебопекарна  без тефлоново покритие , както и още нещо имаше подобно, но не се сещам в момента...

# 591
  • София
Ееее, браво! А можеш ли да намериш и хлебопекарна  без тефлоново покритие , както и още нещо имаше подобно, но не се сещам в момента...
  За това ще съм много доволна. Обожавах си домашният хляб от Мулинекса, но откакто се счупи още се чудя дали да го поправям или да купувам нов тофлонов контейнер...

# 592
Момичета,мислите ли ,че могат да се направят играчки за елхата от пластелин,тоест те могат,но няма ли да са много меки и как да се закачат newsm78

Новата тема някъде я изгубих,но тук ми е по-уютно за тези неща,защото все пак е свързано с децата...цялата тази еуфория покрай украсата Simple Smile

Гледам тук много продават шишарки,но са все с аромат на канела и не знам колко са читави.Исках много да си съберем ,но вече от доста време имаме сняг и не се е топял Sad

# 593
  • София
nor4y препоръчвам ти това от крокотака - http://krokotak.com/2009/11/koledni-igratchki-ot-soleno-testo/

# 594
Супер идея,а колко могат да издържат,тоестсамо за тази година нали ,така?
Ако не ги шаря с много бои и разни др. глупости сигурно ще можем и да ги хапнем след това.Аз така и не съм си взема още елхата ,която искам....защото просто няма такава и явно ще имаме елха за сравнително кратко време  Grinning

# 595
  • София
  Тестото е солено, всъщност основно е сол, така че не стават за хапване и не мисля, че ще се развалят за година или изобщо нещо ще им стане  Simple Smile
  Аз имам превени от няколко месеца едни и освен да са доизсъхнали друго не им се е случило  Simple Smile

# 596
хлебопекарна  без тефлоново покритие
Стана ми интересно, какво му е лошото на тефлона?

Ето тук едно мнение за такава машина:
За тези които не харесват ТЕФЛОНОВОТО покритие, знам само една машина която има различно покритие, това е оригиналното Brevillе, и ако не се лъжа само един от моделите му със керамично казанче..

# 597
Breville UK & USA имат по една машина само и тя е С тефлоново покритие.

# 598
  • USA
fenchurch, много благодаря за филтриращата кана  bouquet! Само, че май я няма още в Ам. Амазон.
Та реших да си взема обикновена кана за вода с капак и там да съхранявам водата веднага след като е преминала през филтриращата. Ще помоля ако някой има такава и е доволен, да ми пише. Днес търсих, четох коментари и не можах да харесам нищо Crossing Arms.

# 599

Общи условия

Активация на акаунт