ОСМОКЛАСНИЦИ- последна випускна ІІІ

• 34 231
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
Браво на децата! Поздравления! Hug
А бе в тоя форум все умни и будни деца, започнах да се комплексирам Mr. Green

Дано се радваме по- често на такива новини.

хубава почивка , момичета  bouquet

# 646
Леле, пак ли аз съм последна с поздравленията, хих. Е, ха честито първо студентка на Злата гад-орисвам я  Joyда си взима изпитите от раз с най-високи резултати до края.
За Пеши нямам думи, много ме кефи това дете, браво на него и на неговите другарчета, златни деца (ма то и родителите като са такива, няма начин).

# 647
Ирина Б. браво на синчето ти. Много още медали, много се кефя, то тава дете ми е 50% "градски". Браво на Пеши , все така да върви напред , мама и татко ще влагат в него и ще се гордеят с него, защото аз казвам , че ние живяхме в едно друго време, но нашите деца са натрупали в гените си всичко постигнато от нас и сега надграждат от едно доста по-високо ниво. Браво, много браво newsm44 newsm44 newsm44 bg bg bg Браво и на приетите за студенти по големи деца.

Наистина децата на майките от този форум са уникални, много се радвам за успехите на всички дечица.
За моето годината не беше много успешна , щото не успя да стане републикански шампион , а стана вице шампион по баскетбол за кадети да 16г. Стана републикански шампион на стрийтбол, но това не било същото, според него. Училището тази година беше на втори план, успех среден 5,17 ,но това било добре според него, нали имал 6 по английски, това било важно. Дървен философ отвсякъде.

Аз рядко влизам във форума и предимно Ви чета, щото ми се събра доста работа тази година, но не се отказвам от събиранията, само дето разбирам след сбирката.
Ще се постарая вече да съм по редовна.

# 648
  • Sofia
Момичета Hug вече съм си в родината , и съм готова за срещи Hug очаквам предложения Laughing

Постиженията на децата са УникалнИ,всички знаем в какви "страхотни материални бази" се провежда подготовката  Wink

# 649
  • София и там където не се пуши
Ирина браво за снимките, има ли още  newsm78 .

Аз приготвям багажа. Ако искат някои Варненци може да се видим след четвъртък.

# 650
  • България
 Къде се изпокрихте? Искате ли да си спретнем срещичка?..... Само да не е в Перник, че не мога да стигна Wink

# 651
Аз се крия, защото завиждам на Дороти, че й предстои, пък аз мойто море го забравих вече едва ли не...

# 652
Снощи ги видях по новините. Разпознах Пеши и Чи. Дойдоха си горди и щастливи!

http://www.btv.bg/news/bulgaria/obshtestvo/story/25049556-Nashi_ … Yujna_Koreya.html

Аз не се крия. До края на месеца през уикендите ни се очертава пътуване.
Следващата седмица съм волна птичка, оставам само с най-голямото "дете".
Готова съм за среща през деня, но повечето от вас май са или на работа, или на почивка.
Периода 18.09-26.09 ми се вижда най-удачен за срещичка, на която ще присъстват повечето дами. Thinking

Момичета Hug вече съм си в родината...
Само толкова ли?
Добре дошла! Hug

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 11:16 от Фран Джонсън

# 653
През седмицата ми е по-лесно да се измъкна за срещичка
съботно-неделните семейни  ангажименти ми  заемат цялото време  #Cussing out
Много ще ми бъде приятно да се видим Hug

# 654
  • София
Привет момичета!  Hug

Ето ни и нас!  Снощи се завърнахме от Несебър - чудесна почивка!  Peace
Много сме доволни с Христо!  newsm44

БРАВО на математиците!!!
smile3501

Ирина Б., честито !  Все така да се гордееш с Пеши!
Nikoan, вицешампион по баскетбол е чудесно постижение!  БРАВО на детето! smile3501

Днес съм на работа,.. Все още се приземявам от толкова емоции! ,...
Карането на джет е върховно удоволствие! Но като начало ни возеше инструктора! Wink
Невероятно е!  Grinning  Времето беше с нас и сме с тен Wink
И хотела беше нов, на 5 мин от плажа

Ще намеря време да кача снимки във фейса

Hug

# 655
Lady-B   привет  ще чакаме снимки
а инстректора как беше  Wink

# 656
  • София

Инструктора беше ,.. супер! Wink
И един спасител на 2-ри пост - също!  Heart Eyes

# 657
 Joy Joy Joy  това винаги може да ти повдигне настроението Grinning

# 658
  • Там, където ме обичат

Инструктора беше ,.. супер! Wink
И един спасител на 2-ри пост - също!  Heart Eyes
А през колко метра са спасителите, в смисъл има ли достатъчно Wink

# 659
Браво на победителите!  bouquet Няма лято, няма зима - не се умориха да печелят медали! Hug Все така да успяват и занапред!

Ние изкарахме две прекрасни седмици на Широка поляна в Родопите. Нямаше нито спасители, нито инструктори  Wink, но в интерес на истината, не ми липсваха. Децата ми осигуриха денонощен купон - не беше пристигане, не беше заминаване - поединично, на двойки, на тумби... Поне направих строеви преглед на снаИте в екстремни ситуации (на палатки, в пек и дъжд) - одобрих. Mr. Green Междувременно се сдобихме с трети студент - Сашко ще учи компютри в СУ, както си искаше. Много е горд, че ми натри носа за мрънкането, че не се готви за изпитите: "Няма нужда да учиш много, важното е да е достатъчно." Twisted Evil Лош пример за осмокласника. Той от своя страна се беше побъркал и искаше да се прибира в София от първи август заради роботиката - та почти насилствено го изпратих с големите на "Смокиня". Сега обаче е доволен - всичките са там, дори ни викат да ходим с баща им, за пълнота на картинката. Нещо не са в ред тези деца - вместо да си гледат живота далеч от родителското тяло, се опитват да ни завлекат на техния купон, че било "много яко". Не че не съм поласкана, де. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт