ОСМОКЛАСНИЦИ- последна випускна ІІІ

• 34 227
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
  • България
Кабо Алма ти самата си толкова "яка", че разбирам децата ти защо те искат Simple Smile, всеки купон само би спечелил от твоето присъствие   bouquet

# 661
Кабо Алма  Браво на Сашко   smile3501
Пожелавам му всеки път с такива хубави постижения да ти " натрива носа " Joy
Няма по-хубаво от това да видиш , че децата ти са поели по своя път сами и уверено се справят с трудностите , че до тях има сериозни половинки /снаИте/ и че все още искат да бъдете до тях дори и  в техните си купони .
Благородно ти завиждам и  се възхищавам от твоето дело във възпитанието на децата ти
Страхотна жена си   bouquet  
Защото постиженията на децата ни /поне аз така мисля / са огледало на нас самите , на на шия труд

# 662
Оше веднъж браво на децата. Ето и статия със снимки. Онова слабичкото момченце с очилата ли е Пеши?

http://www.cross-bg.net/balgariya/88-novini-i-sabitiya/1146077-s … a-v-yuzhna-koreya

# 663
Оше веднъж браво на децата. Ето и статия със снимки. Онова слабичкото момченце с очилата ли е Пеши?
Да, "келешът" най-дясно на първата снимка със сините тениски! Mr. Green

Още един път  БРАВО на децата!

# 664
Да, "келешът" най-дясно на първата снимка със сините тениски! Mr. Green

Още един път  БРАВО на децата!

Познала съм значи, личи си математическият облик smile3501

# 665
  • Sofia
Кабо Алма   ,  newsm51 . Поздравления за студента  ,  smile3501

# 666
Много сте мили.  Hug

Да ви питам какви са отношенията на вашите деца с велосипедите. Камен от време на време ходи на училище с колелото, понякога кара в парка с приятели, но не е много пристрастен. Според него, щял да кара повече, ако колелото му било по-хубаво  Mr. Green, защото с това се излагал, а и му било малко. За последното хич не му вярвям, защото в момента е съвсем малко по-висок от мен, а на мен неговото колело ми пасва чудесно. И хич не мисля, че се излагам с него, нищо, че не е супер модел. Както и да е, ново колело ще получи, когато се убедя, че ще го ползва интезивно - като братята си. Те пък почти не слизат от велосипедите - Сашко дори се отказа от шофьорски курс, не му трябвало (не че ще остане завинаги така, разбира се). Бобо и приятелката му дойдоха от Пещера до Широка поляна с колелата - почти 70 км нагоре по баира - много са луди. Всъщност, отклоних се от темата - по-скоро исках да ви питам бихте ли подкрепили децата си да се придвижват из града с велосипед. И бихте ли подкрепили действия, които да направят такова придвижване по-безопасно. На 22.09. предстои да се проведе едно мащабно събитие в София във връзка с Европейската седмица на мобилността - да се затвори част от центъра за коли и да се организират различни забавления за пешеходци и велосипедисти. Целта е да се подтикне общината към по-активни действия в подкрепа на пешеходците и велосипедистите - изграждане на алеи, осигуряване на велопаркинги и т.н. Има ли места за паркиране на велосипеди в училищата на децата ви? А бихте ли искали да има? Ей такива неща ме вълнуват в момента...

# 667
  • София
Lady-B   привет  ще чакаме снимки
а инстректора как беше  Wink

Инструктора беше ,.. супер! Wink
И един спасител на 2-ри пост - също!  Heart Eyes
А през колко метра са спасителите, в смисъл има ли достатъчно Wink

Peace Достатъчно спасители!  Wink

Наистина тази година организацията на плажа определедно ми хареса !На всеки пост по двама! Огромен избор!  Mr. Green
И момчетата си вършеха работата перфектно. Да не говорим, че всяка сутрин правеха пре-дълги плувания в морето и куп други тренировки - още преди да дойдат туристите. Аз нали съм ранобудна, та рано-рано отварях плажа  и всичко съм документирала! Flutter

И плажа е добре подреден - с чадъри, шезлонги, изобщо - много ми хареса!
Ликсозно хотелче до плажа - какво повече ни трябва?

Най-после свалих снимките и клипчетата с джета! Сега остава да намеря време да ги кача,..

Kабо Алма, за пореден път ще кажа, че си изключителна майка!   bouquet
Поздравления за третия студент!   Hug

А за колелото - моя син преди няколко летА  беше страстен велосипедист! Вярно, че караха в квартала, но това правеха по цял ден.
В последно време на преден план излиза футбола и баскетбола, тенис на маса и карти(понякога)
От време на време кара колелото на някой приятел, но неговото си стои в гаража  Thinking
Не е изявявал желание да ходи с колело на училище или на друго мероприятие, а и аз - при липса на алеи, май не бих го пуснала,.. Thinking

Чудесна инициатива е тази на 22.09! Аз съм от хората, които не употребяват това нещо на 4 колела - вървя много пеш, ползвам и гр.транспорт, Христо - също. Така че ще се раздвам на всяка нова придобивка за пешеходци и велосипедисти! Peace

# 668
Кабо Алма, привет! Hug
Завиждам на теб и съпруга ти, че децата искат да са с вас. При нас само малкият иска.
За велосипедите - и двамата не са много запалени. За малкия вината е в нас, защото рядко изваждаме велосипеда. Любо кара от време на време. Вчера се случи да е това време и се прибра в рани. Паднал в някаква горичка.
Приветствам всякакви иницативи за безопасно придвижване на велосипедисти и пешеходци. Аз съм предимно пешеходец. Wink

# 669
  • Sofia
Кабо Алма ,инициативата е прекрасна и дано наистина се случи,младите хора които се опитват да живеят здравословно и без да има алеи си ползват велосипедите за предвижване Peace

# 670
Говорите за велосепеди. Моето дете, вече на 14 не може да кара и не иска да се научи.
Беше в първи клас , когато купихме колело с помощни. Падна, само се поожули, но не знам защо от тогава не желае да чуе за колело , не проявява интерес и не иска да се научи.
Момче да не може да кара колело ми смешно.
Като подхвана темата я отклонява , дори не иска да говори.
как да го науча и дали вече не е късно?

# 671
  • София
Лейди, добре завърнала се Wink!

Кабо Алма, честит ти новоизлюпен студент! Wink

Моето дете обича да кара велосипед. Не е от най-запалените колоездачи. От време на време кара в парка.
Смятам, че трябва да има велоалеи и места за каране на колела. От друга страна да има и ограничения за каране по улици и големи булеварди. Един ден видях 2 хлапета  на по 10-12 години как карат безрасъдно по "Сливница". Косите ми се изправиха. Освен това като шофьор ми се е случвало да наблюдавам възрастни колоездачи как създават предпоставки за ПТП с неразумното си каране по улиците.

# 672
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕеееееееее х за малко да проспя  ooooh!

БРАВО ПЕШИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ  bg

Тоя Кортезов ги тормозеше много време  Joy
Браво на всички деца!!!
БРАВО!!!!!!!!!!!
Ама че хубавооо  Laughing

Кабо Алма честит ти студент!   bouquet

# 673
  • Sofia
Честито на децата на Кабо Алма и Пиги!   bouquet
Бравооо!
Кабо Алма, четох те с огромно удоволствие!
Иска ми се да те пипна, може пък и да са заразни такива взаимоотношения, поздравления!

Аз съм ваш'та леля, дъщеря ми се качи на колело за първи път на 15 - научи се за половин ден и сега е веломаниак!
И спи с колелото в една стая.  Mr. Green

Лейди, ни тенче видях, ни спасител! То бива бива дискретност, ама това твоето.... Давай доказателства!

# 674
Сега спи с колелото в една стая.  Mr. Green
И моята дъщеря така, само че с едно по-друго колело. Laughing

Лейди
, добре дошла! Hug
Май ще трябва да си търся паролата за фейсбука за да поразгледам снимки. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт