ПЛЕТКИ игриви, на няколко бири

• 104 473
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
Моето усещане е,че не е ентерлак, а наистина модел 154 от офертата на Кривондела. Доколкото съм плела ентерлак и доколкото поразгледах модела на живо, не дава вид да е същото, личи си,че е плетено право лицеви/опакови, свивки/наметки.

Ще си плета роклята на Сиси_Вас от това
http://www.vodoley-89.com/article.php?page=1&c_id=48
само че тук го няма моя цвят - свееетло пепеливо сивкаво-зелено(циментово) със сребърно ламе.

# 481
Много благодаря за пожеланията! Много мило!

# 482

само че тук го няма моя цвят - свееетло пепеливо сивкаво-зелено(циментово) със сребърно ламе.

Joy Joy Joy

# 483
  • София
Моето усещане е,че не е ентерлак, а наистина модел 154 от офертата на Кривондела. Доколкото съм плела ентерлак и доколкото поразгледах модела на живо, не дава вид да е същото, личи си,че е плетено право лицеви/опакови, свивки/наметки.

Възможно е - аз много добре не виждам снимката... опакови редове не различавам...

# 484
Не е ентрелак тази красота. Нямам време да я заплета и да я обясня, сори....

# 485
сврачето, много ми харесаха твоите ръкави от ефектна прежда. Във вид на шал също бяха впечатляващи.
Сбъдваща мечти, честит празник! Да си много здрава, щастлива и обичана!

# 486
Сколасах да завърша поредните ръкави,които вече ще ги подаря с чисто сърце Wink
Тук са още във формата на шал,а на тези снимки си надвих мързела и ги заших.

Браво, Сврачке. Много си чевръста. Кога обяснявахме схемата, кога я изплете?! Аз още се моткам, явно съм в яка плетаческа дупка.  smile3549

# 487
Не е ентрелак тази красота. Нямам време да я заплета и да я обясня, сори....
Не се притеснявай, аз я разбрах, макар да не съм я заплела, ми се изясни как се получава.

# 488
Благодаря  а похвалите но вижте какво направих .  Нали съм широка в раменете и  сложих ръкави .http://picasaweb.google.bg/verjonka/Pletki#5493390366841624066 .Не се сдържах и заплетох друга в цвят праскова .

# 489
Джуф, много сладка с ръкави. Вярно, че ти стои по-добре. МММ, обожавам прасковен цвят. Браво!

# 490
# 491
  • тъгата в мен
Благодаря ви,кукли!Но пак ви казвам,че нито на темпото,нито на моделите мога да ви се меря Peace

# 492
Благодаря  а похвалите но вижте какво направих .  Нали съм широка в раменете и  сложих ръкави .http://picasaweb.google.bg/verjonka/Pletki#5493390366841624066 .Не се сдържах и заплетох друга в цвят праскова .

Сега когато мога да сравня двата варианта, мисля,че с ръкавките е по-хубаво!

# 493
  • Варна
Джуфка,с ръкави ти стои мн по-добре!!!!! Hug

# 494
Момичета, за да не пропусна някоя, затова ще кажа, че всички показвате смайващи неща! Браво на вас и бъдещи успешни проекти! Моята чанта най-накрая се видя с подплата. Използвах дънки заедно с джобчетата. Преди време някой беше показал такава подплата, та реших да се възползвам от идейката.  
Ето го и модела.

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 20:08 от temenuga2

Общи условия

Активация на акаунт