Подготвителните модули на СМГ "Паисий Хилендарски"

• 152 835
  • 1 128
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Благодаря ти, peppia, тя затова явно не е дала за неделя. Лошото е, че младежът изобщо не ме е информирал, че ще имат и в неделя. Нещо не ми харесва тази работа  Crossing Arms
Като се прибера довечера ще има.. #2gunfire
А-а-а, при нас имаше и за неделя. Wink

# 196
С общи усилия може и да стигнем до цялото домашно Joy
Освен това имаше и безумна родителска среща(поне за мен), на която г-жата ни се накара все едно ние сме й ученици...пък ние й платихме следващия курс в замяна Simple Smile
Имам чувството, че много насериозно са почнали да се взимат учителите в СМГ покрай тоя бум на интереса към тях  newsm78

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 09:59 от peppia

# 197
Фран Джонсън,вие не сте ли при Елза Тодорова?Ако е така,значи ли,че другата седмица тя ще отсъства и при заниманията с трети клас от 8:00 часа?

# 198
Фран Джонсън,вие не сте ли при Елза Тодорова?Ако е така,значи ли,че другата седмица тя ще отсъства и при заниманията с трети клас от 8:00 часа?
Не, не сме при нея и не мога да ти кажа.
Следващата седмица има математически турнир и вероятно някои преподаватели ще са ангажирани с него.
Елза Тодорова може да не е сред тях.

# 199
  • София
Момичета, имате ли представа дали за втория модул можем да сменим преподавателя? Безкрайно съм недоволна от Стоев, не искам да продължаваме при него.

# 200
Момичета, имате ли представа дали за втория модул можем да сменим преподавателя? Безкрайно съм недоволна от Стоев, не искам да продължаваме при него.
Да, ако намериш група в която има места. Grinning

# 201
  • София
Да, ако намериш група в която има места. Grinning

А както си тръгнала да ми помагаш, да ми подскажеш как?  Grinning

# 202
А както си тръгнала да ми помагаш, да ми подскажеш как?  Grinning
Като гледам списъка с преподаватели, Томова и Петрова са започнали по-късно с курсовете, значи най-вероятно при тях има места.
Томова за първа година води курсове. Преподавала е на голямата ми дъщеря редовни часове по математика в СМГ и знам, че е много добра, но не мога да ти кажа как се справя с по-малките ученици.

# 203
  • София
Много ти благодаря, Фран  Hug  bouquet

# 204
От групата П.Тодорова 10.30, имахме и събота и неделя курс, като в неделя е дала следната ДМ:
1. Рачешки задачи (лист)- 12, 14
2. Хайде на пазар(лист)- 9,10,13,15,16
3. Математика за таланти - тест 28 целия
4. Математика за таланти - тест 10 , 2 модул
Всичко на лист да се реши.
Следващата събота няма да има курс (поне за нашата група).
Лелеее, какви са тия количества домашни??? Тонове, направо...
Това за 4-ти клас ли е?
Ние сме 3-ти клас, при г-жа Борисова. Обикновено имаме по 5-6 задачи за домашно. А от "Математика за таланти" пък въобще не сме имали.

# 205
4ти клас да Simple Smile не е толкова много ако се разхвърля през седмицата, за един ден не става  Simple Smile
Абе готвим се за космонавти няма как Joy

# 206
  • София
И нашата госпожа ще отсъства следващата седмица, но ще имат занятие с друг преподавател.
Ще правят контролна работа. Grinning

И ние така, да не би да сте при Ил. Цветкова? Питам не от просто любопитство, а защото се
чудя и другите ли деца изписват едва по страница - страница и половина за два часа?  newsm78
А моят човек твърди, че участвал активно в часовете, внимавал и решавал задачите, просто
почти целият първи час минавал в обсъждане на домашното (обикновено не повече от 5-6 задачи),
които той вече си ги бил написал и разбрал и нямал нужда пак да ги пише  Twisted Evil
Как е при вас?

# 207
  • София
И при нас пишат малко -2-3 стр. Домашно - 1-2 зад., ако изобщо има. Ние сме при Стоев.

# 208
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
...пък ние й платихме следващия курс в замяна Simple Smile
Олее... ooooh! аз и въпросната родителска среща съм изпуснала. А какво означава "и платихме" - директно на нея или в книжарницата, както беше досега. Да не съм изтървала нещо и с таксите. Че нещо младежът явно се е демотивирал и хич не споделя. Ще трябва да си уточняваме интересите и приоритетите. Защото ако трябва да стават насила нещата... няма смисъл

# 209
Нищо не си изпуснала - спокойно, вторият модул(150лв) се плаща до 04.12 при г-жата или в книжарницата, трябва и 10 лв да се дадат за пробен изпит - който ще е в неделя 05.12.2010, 9ч.
На родителската г-жата сподели че много си тормозим децата, че състезанията нямали такова голямо значение(СМТ и ЧХр) и че въвели новата система за прием, защото много от децата които се представяли добре през годината се стряскали на финалния изпит.

Общи условия

Активация на акаунт