Кога след раждането правихте секс ?

• 6 739
  • 100
  •   1
Отговори
# 30
Месец и малко повече,раждането беше секцио.

# 31
Родих със секцио, правихме секс за пръв път към два месеца по-късно.

# 32
  • София
Родих нормално с 3 вътрешни шева и секса го подновихме веднага след като ми свършиха лохиите...около 40 дни.

# 33
  • София
Около 2 месеца след раждането и двата пъти. Peace

# 34
Около 45 дни след раждането,имах малко външни и вътрешни шева

# 35
След като изтекоха лохиите.Беше по приятно от колкото очаквах Embarassed

# 36
  • Някъде по Дунава
Родих нормално,без разкъсвания и шевове.За 1-ви път правих секс около 40-я ден,но не беше особено приятно.

# 37
Палнирано секцио. Около 20 дни след раждането, нямах притеснения

# 38
И двата пъти нормално раждане, с умерени поражения - епизиотомия и разкъсвания. Секс правих около месец след раждането. Първите 1-2 пъти имах лека болка, но отмина.

# 39
  • В.Търново
Мина доста време.На мен ми тчаха тия гадни лохии и кървища точно 60 дена след секциото.Значи след 2-3 месец.Една мама беше писала,че е правила секс след 2 седмица,не е добре това.Матката не се е прибрала все още ,а и малка,но все пак я има,малка вероятност от инфекция,все пак матката е била шита и има рана там.За това и докторите казват след около 40 ден да се прави секс,когато се прибере матката и е зарастнало всичко  Simple Smile

# 40
Бях нормално раждане с епизотомия и няколко шева - секс правихме след 2 месеца и малко...но никак не ми беше приятно първите няколко пъти- направо си ме болеше.

# 41
Ами при първа възможност  Mr. Green но беше след над 3 месеца де ... (с бащата не живеем заедно). Но си мислих за секс мноооого по-рано, а и изобщо не ми е минавало през ума, че може да е неприятно (имах шевове от разкъсвания, които се "разшиха" по ред причини, но не са ми пречили).  Mr. Green беше по-хубаво от всякога!

# 42
  • София
Родих нормално, имах много малко външни шевове. Докторката ми даде зелена светлина още на 40-тия ден, но секс правихме чак на третия месец - беше адски неприятно. Чак сега бих могла да кажа, че поспря да ме боли, че и желание имам вече  Peace

# 43
Родих нормално,имах вътрешни и външни шевове. На 30-тия ден бях на преглед при гинеколога и той каза ,че няма проблем да правиме секс. Беше ме малко страх...но желание си имах и се получи супер, беше ми много хубаво,не ме болеше

# 44
Около 2 месеца след секциото!

Общи условия

Активация на акаунт