Кога след раждането правихте секс ?

• 6 632
  • 100
  •   1
Отговори
# 15
40 дни след раждането, имах само 3 шева.  Екстра беше Laughing, по добре и от преди даже.

# 16
Два месеца след раждането. Родих нормално и имах доста шевове, понеже бебо беше малко едричък. 40 дни имах лохии , а следващия месец си ми дойде цикълът..... и така станаха 2месеца, че и нещо...

# 17
И двата пъти 45 дни след раждането.

# 18
Около месец след раждането. Планувано секцио.

# 19
  • България
"Пораженията"-двайсет шева-вътрешни и външни Rolling Eyes
Правихме секс около 45-я ден след раждането Blush
Имам не много приятен спомен от тогава,но след това нещата си дойдоха на мястото Wink

# 20
Около два месеца след раждането и след като отидох на контролен преглед да ми кажат, че всичко е наред.Имах доста шевове, даже ме беше страх да попитам колко са.

# 21
С първото раждане имах разкъсвания и доста шевчета, пробвахме със секса след около 2 месеца и не беше много приятно. Сега с второто раждане всичко беше много бързо и леко, нямам никакви шевове  Peace Чувствам се супер и секса го подновихме още след 4тата седмица. Всичко си е както преди  Peace

# 22
Бях секцио и не помня кога...може би близо година след раждането....или да беше пове4е.
Из4акай да се възстановиш напълно.Щом едва наскоро си си седнала на д-то за пръв път #Crazy
Като те налегне и умората,безсънието и безкрайното въртене между кърмене,памперси,дундуркане....няма да усетиш как ще мине месец два Peace

# 23
След около месец някъде.. май беше  newsm78 Нормално раждане, беz шевове.
Това zа втория път. Първия съвсем не помня точно, но може би около четиресетия ден да е било.. с един вътрешен шев бях тогавa. Никога не ме е боляло, може би беше просто.. не съвсем приятно в началото, но болка не е имало.

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 13:22 от Сова

# 24
4-мес. след раждането,беше нормално бях с епизиотомия и с много шевове и отвътре и отвън.Не ми е минавало и през ум от болките.

# 25
Нормално раждане- епизиотомия и вътрешен шев,когато бях готова,но беше след 2рия месец.

# 26
Нормално раждане,вътрешни и външни шевове-след около 2 месеца. Peace

# 27
Два месеца след раждането.Родих нормално с много шевове вътрешни и външни.В началото болеше,сега 4 месеца след раждането е почти като преди.

# 28
Родих секцио. Месец след това беше първия път.

# 29
След две седмици  Peaceимах доста шевчета и двата пъти и след втоорто раждане направо се страхувах  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт