Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се справя с проблема с алгите в аквариума?
Как да лекувам гъбичката на опашката на моята рибка?
Как да се справя с охлювите планорбис в аквариума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се справя с проблема с алгите в аквариума?
-
Как да лекувам гъбичката на опашката на моята рибка?
-
Как да се справя с охлювите планорбис в аквариума?
-
Как да премахнем черната брада от аквариума?
-
Какви са прозрачните рибки с различни цветни ивици и каква е дългата риба?
Не съм отделяла родилката, но и там има доста растителност, пещера, камъни, че и скаридки. Реших, че няма какво да направя, освен да се надявам да оцелее... обачеее... ей сега успях да го хвана и да го преместя при другите бебета. Но това не е всичко
Уж едно бебе гонех, а хванах три
Повече не видях, но живо се надявам да има и да оцелеят при възрастните.
. Ама вече надуе ли корема Ще знам. Охлювът ми спи и не мърда от едно място по два дни. Вече няколко пъти го обявих за споминал се, но после се раздвижва. ВаШите така ли са или може да е стар? Доста е големичък и голям търтей. 
струва ми се, че ако започна да го ровя и вадя с ръка ще се вдигне голяма мътилка, но май и при мен това ще е спасението. Гадния зеленаж започва да се развива винаги от едно и също място покрай камъка. Сега доста по-бавно от преди, но няма отърване.

Взехме нова женска за бетата.Само да припомня,че му бяхме взели цели две преди време ,но той ги умори и двете едновременно само за една седмица.Бяхме се зарекли,че спираме до тук с опитите да му търсим жена,но скоро случайно влязохме в един зоо магазин и се изкушихме и купихме една.В началото я погна много яростно,голямо гонене,голямо ежене и тъкмо вече си мислехме да я изкараме от там и да я пуснем при златните и изведнъж забелязахме,че той почна да се умилква покрай нея.Като им пускам храна вече и тя яде от повърхността,а преди хапваше каквото стигне до нея ,на дъното.Почнаха се едни танци и задявки из аквариума,много са сладки
Та явно е намерил "своята" жена и сега цари мир и любов.
. Два дена го гледах как не мърда, но се беШе случвало и друг път и после се раздвижва. Мъжът ми обаче настояваШе, че е умрял и аз го извадих. Какво да ви кажа, направо съжалих, че не го бях извадила по рано. Такава миризма се разнесе
, ужас. Всичко вътре беШе разложено и направо изпада. Може би беШе много стар, незнам. Доста голям беШе, но много мързелив. Ще си взема друг сигурно скоро. Мисля, че молинезията е бременна, но не съм сигурна. Този път Ще се подготвя и Ще я отделя. А мъжката бета не обръЩа никакво внимание на женската, сякаШ не я забелязва даже. честито на всички с бебетата рибоци