Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се справя с проблема с алгите в аквариума?
Как да лекувам гъбичката на опашката на моята рибка?
Как да се справя с охлювите планорбис в аквариума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се справя с проблема с алгите в аквариума?
-
Как да лекувам гъбичката на опашката на моята рибка?
-
Как да се справя с охлювите планорбис в аквариума?
-
Как да премахнем черната брада от аквариума?
-
Какви са прозрачните рибки с различни цветни ивици и каква е дългата риба?
Съжалявам за загубата 
и въобще - само от един онлай магазин си направиха труда да ми отговорят. направо несериозна работа...а уж по нета продават. чакам сега цена на шкаф при мебелист, другите готови комплекти ми идват скъпо.
Tова беше първият, към който се насочих и като цена е добър - към него няма поставка/шкаф и можеш да си го поръчаш отделно, има оборудване и осветление. Не го взехме само защото се полакомихме за по голям

, но върши идеална работа.
и вече не знам кой къде да слагам. Ще ги наблюдавам този уикенд и се надявам да се разберат
Та взехме от по едрия, но не е достатъчно и сега чакам Понеделник, за да си вземем още.
40 л. си е добър обем. Хубаво сте решили за рибките да ги въвеждате постепенно. Ако можете изчакайте поне две седмици преди да пуснете рибки
Синята бета (Блу) малко се поокопити и днес яде, обаче хич не си харесва съквартирантите. Много е лоша. Двата малки аквариума са залепени един до друг и до нея има една червена бета (Оги от Огнян
Не че скоро ще взимам нов, но ми се ще да съм обмислила нещата. Иначе златушките са добре вече.
Надявам се да са преодолели стреса от разместването