Къде в Пловдив??? - 13

• 62 840
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
Счупих си една част на прахосмукачката. Къде може да я оправят? Купувана е от Технополис или Техномаркет(трябва да видя гаранцията), ако я занеса там дали се занимават с това, при положение, че не е рекламация?

Я кажи каква е частта ?

# 136
Марката е LG. А частта е пластмасова - точно това, което свързва тръбата с накрайниците.
Ще пробвам и на двете места, благодаря.

# 137
Марката е LG. А частта е пластмасова - точно това, което свързва тръбата с накрайниците.

http://www.royal.bg/service/adre.htm
звънни на тел на 6ти септ преди да се разкараш, защото трябва да е сервиз на елджи да ти изпишат частта

ти отивай да раждаш, остави прахосмукачката Hug

# 138
  • гр.Пловдив
да питам за къде има евтини врати, от тези фазерните, които се боядисват

# 139
да питам за къде има евтини врати, от тези фазерните, които се боядисват

алати

# 140
Дали някой знае къде може да занеса да ми направят дълга кожена дръжка за една чанта?
Благодаря предварително

Има един майстор кожар в Капана, който ще ти свърши работа. Намира се на ул. Христо Дюкмеджиев 6, до стария железарски магазин. Това ориентира ли те?

# 141
  • Пловдив
Къдеда занеса лаптопа си,за да му сложат липсващите копчета,след набега на дечурлигата  Crazy

# 142
МалинкаКалинка Благодаря ти за съвета .
Но малката ми е на 2,7 год. и си мисля, че трябва още да порастне за ролери, към момента кара колело .
Ролери си мисля да купя за мен, за да мога да си спортувам с нея като си кара колелото.
Наистина съм в голяма чуденка какви точно да си купя, но въпросът е и в това дали  аз ще мога да се науча да ги карам ?!
Да допълня само , че си нямам " учител " т.е. и мъжа ми не е карал до сега ролери .

Какво ще кажете за тези детските с три колела http://www.insportline.bg/186/
А на мен ми харесаха тези http://www.insportline.bg/660/
Ама са ми харесала само на карткинка, не правя разлика от другите, защото не разбирам ?!

# 143
  • София

Аз имах същия проблем миналата година. Моята също е LG, купувана от Технополис. Та въпросната част не се покрива от гаранция, ако имаш още такава. Специално тази марка уреди си имат специален сервиз, който се намира до 2 РПУ. Адреса е ул. Георги Измирлиев, но номера не се сещам, ще погледна довечера вкъщи. Малък сервиз под една нова кооперация. Там ми поръчаха цял маркуч срещу 35 лв.
Ето тук:http://www.bgmaps.com/map.aspx?city=plovdiv&tip=1&lang=bg

# 144
И аз за това питах коя е частта, защото се продават отделни части, които стават на всички марки- маркучи, приставките, и т.н. Ако в посочените сервизи не я намериш потърси в по-големите за строителни материали и ел.части.Тези части , кото с епродават там са инувесрални един видІ стават на повечето марки.

На моята преди две години малкия й стопи маркуча. Нито в Технополис имаха, нито в сервиза. Та си го намерих в едно махленско магазинче за ел части- барабар с това черното, което свързва тръбата с маркуча.За 10 лв всичко.

# 145
Момичета,имало някакъв нов хранителен магазин Триумф,някъде в мараша или смирненски.Някой да знае точно къде е?

# 146
Аз Триумф знам в Кючука,до бившия Камел.

# 147
Дали някой знае къде може да занеса да ми направят дълга кожена дръжка за една чанта?
Благодаря предварително

Има един майстор кожар в Капана, който ще ти свърши работа. Намира се на ул. Христо Дюкмеджиев 6, до стария железарски магазин. Това ориентира ли те?

Мерси много, ще го намеря на картата.  bouquet

# 148
  • Пловдив
Момичета, имам много излишно сребро. Някой ако знае дали някъде изкупуват и къде ще съм благодарна да сподели   bouquet

# 149
  • Пловдив
Момичета, продават ли се още по аптеките живачни термометри. Ако знаете някоя аптека, кажете!    bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт