Къде в Пловдив??? - 13

• 62 861
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, продават ли се още по аптеките живачни термометри. Ако знаете някоя аптека, кажете!    bouquet  bouquet  bouquet
Почти съм сигурна, че няма да намериш...миналата година изтарашихме сума ти аптеки и с връзки накрая намерихме - просто вече няма да ги внасят /заради живака/, тъй че ако има някъде ще е чиста случайност  Peace

# 151
Момичета, продават ли се още по аптеките живачни термометри. Ако знаете някоя аптека, кажете!    bouquet  bouquet  bouquet
Почти съм сигурна, че няма да намериш...миналата година изтарашихме сума ти аптеки и с връзки накрая намерихме - просто вече няма да ги внасят /заради живака/, тъй че ако има някъде ще е чиста случайност  Peace

Няма да е случайност, а нарушение. Забранени са за продажба.
Може да потърсите спиртен.

# 152
  • Пловдив

няма наистина
ако някой пътува в страна извън ЕС,да ти донесе
аз така си поръчвам от Турция-малко са странни,но бачкат

Последна редакция: вт, 06 юли 2010, 21:20 от Elfita

# 153
Момичета, има ли някой, опит с друга фирма за външни ролетни щори освен Теолино пласт. В голямото помещение са ни оттам ама те бая вдигнали цените и исках да проверя и в другите фирми как са нещата ...

# 154
Може ли да ми препоръчате добър професионален гримьор    Hug ако може около Каменица или Лаута или просто от който сте доволни, и горе доло на каква цена варира един грим ?Благодаря ви   Hug

Нещо да знаете за тези два салона  http://beautymakeup-m.com/    и  http://www.pepebeauty.com/index.php?option=com_content&view= … =78&Itemid=64     как са гримовете там  newsm78

Последна редакция: вт, 06 юли 2010, 14:54 от .Маги.

# 155
  • Пловдив
radostche_plovdiv, исках да ти споделя че съвсем скоро сложихме вътрешни щори и най-евтини бяха в Щори Colori, но на сайта им не виждам да предлагат външни.

.Маги. ако е за специален случай е най-добре гримьора да дойде направо у вас. Преди години ползвах гримьорка, казва се Ева и работеше за Арлет. Последно я видях в салона на Отец Паисий, но не този на ъгъла срещу Тилия, а малко по-нагоре. Мисля че се води учебен на Арлет. Правеше ми и пробен грим и за случая се получи точно каквото исках.

Главно се включих, за да потърся майки от Прослав за разходка и раздумка!

# 156
  • Пловдив
Може ли да ми препоръчате добър професионален гримьор    Hug ако може около Каменица или Лаута или просто от който сте доволни, и горе доло на каква цена варира един грим ?Благодаря ви   Hug

Нещо да знаете за тези два салона  http://beautymakeup-m.com/    и  http://www.pepebeauty.com/index.php?option=com_content&view= … =78&Itemid=64     как са гримовете там  newsm78

На кръстовището на Богомил и Източен, тръгваш посока хотел Норис и веднага след дюнерите завиваш на ляво има един салон. Ходя там на фризьор, но, доклото знам правят и грим! Ако искаш иди на място!  Peace

# 157
Момичета,имало някакъв нов хранителен магазин Триумф,някъде в мараша или смирненски.Някой да знае точно къде е?
Такъв магазин май има и на кап. Райчо, ако не се бъркам.

Даваме апартамент под наем в блоковете зад Гранд. Спалня и хол с кухненски бокс. Ако някой се интересува, инфо на лични Wink

# 158
Благодаря ви  Hug

Да питам още нещо търся детски татуировки от къде мога да купя?  newsm78

# 159
Моят син онзи ден си взе от машината в мола срещу ескалатора на 3-тия етаж - 3 броя на листче - 1 лев. Имаше и момичешки.

# 160
Благодаря ви  Hug

Да питам още нещо търся детски татуировки от къде мога да купя?  newsm78
какво ти трябва - нещо определено ли?
в машините в мола има много разнообразие, както и в детския център се продават книжки 6 страници, на всяка страница има около 10 бр - 2,50 лв книжката
пак зависи за колко голямо дете - моето е на 6, момче, и се радва на някакви, които на мен са ми абсурдни, за по-малко си нямам на идея какво да се предложи

# 161
Професионален грим - салон Арлет на Отец Паисий. Очарована съм Simple Smile

Мамчета - минавам с въпрос за торта...за 1-ви рожден ден...насочих се към Неделя, защото много ми харесаха детските "модели" торти. Видях, че има опция клиентът сам да избере съставките на тортата (детето ми е все още в период на захранване и има неща, които все още не е ял и скоро няма да яде). Въпросът ми е ползвали ли сте услугите им, доволни ли сте - ясно, че тортите им са вкусни, но когато работят поръчково с клиенти, всичко наред ли е? Още повече, че ще трябва да направя поръчката по телефона *не съм в града), а мъжът ми ще плати на място, та ми е важно да знам дали мога да разчитам на професионализъм.
Много благодаря на всички, които ще ми пишат Hug

# 162
Професионален грим - салон Арлет на Отец Паисий. Очарована съм Simple Smile

Мамчета - минавам с въпрос за торта...за 1-ви рожден ден...насочих се към Неделя, защото много ми харесаха детските "модели" торти. Видях, че има опция клиентът сам да избере съставките на тортата (детето ми е все още в период на захранване и има неща, които все още не е ял и скоро няма да яде). Въпросът ми е ползвали ли сте услугите им, доволни ли сте - ясно, че тортите им са вкусни, но когато работят поръчково с клиенти, всичко наред ли е? Още повече, че ще трябва да направя поръчката по телефона *не съм в града), а мъжът ми ще плати на място, та ми е важно да знам дали мога да разчитам на професионализъм.
Много благодаря на всички, които ще ми пишат Hug

ами те почти само поръчково си работят, хеле пък за детските торти
поръчваш тук - те поръчват в софия и пристига в пловдив, място за фантазия няма - каквото си поръчала, това получаваш

# 163
Мерси, Каспър Simple Smile
Само дано не съм закъсняла, макар че...не знам колко време отнема да се приготви една детска торта, РД-то е другия вторник.
Офф:
П.П. Малката е приказна Heart Eyes

# 164
  • Пловдив
Не сте закъсняли с поръчката,обикновенно поръчвам 2 дена преди събитието и вс.е ок.Детските торти на "Неделя" винаги са били перфектни и като вкус и като вид-но си мисля че нямаше голям избор на пълнеж-все пак детските ги правят по-леки- с крем.

Общи условия

Активация на акаунт