Къде в Пловдив??? - 13

• 62 680
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Търся майстор за ремонт на външни щори /скъсаха се водачите/. Някой има ли коорднати и по-важно за мен е майсторът  да изпипва нещата, а не да е  джаста-праста.
Защо не потърсиш фирмата, която ти ги е монтирала/произвела? /Ако намериш отделно майстор, свиркай, че и аз съм направила едни планове дето някой трябва да ми свали и после сложи пак щорите   bouquet/

Защото са слагани преди 10год. и не съществува фирмата  Mr. Green

# 61
  • Пловдив
Момичета, къде в Пловдив мога да намеря кедрови ядки?

# 62
В магазина на Дон Бонбон на Пешеходния мост има. Предполагам и в другия им магазин на пазарчето на Младежка... Възможно е да има и в магазина за чай и ядки срещу БНБ ...

# 63
Имам въпрос към запознатите. Ако прекраят договора с DCC (кабелния оператор) с едномесечно предизвестие, дължа ли някаква такса за изключване?

# 64

Най-евтини са в Метро. Има опаковки от 50гр до 500гр. Говоря за сурови кедрови ядки.

# 65

Най-евтини са в Метро. Има опаковки от 50гр до 500гр. Говоря за сурови кедрови ядки.
На какви цени са?

# 66

На какви цени са?
500гр са 40лв. На fine food са. Техните продукти по принцип са хубави(по мое наблюдение). Иначе има и на Гривас, същата разфасовка е около 30лв. но в Пловдив не съм срещала, а и като качество не знам как са.

Търся машина за сладолед за домашна употреба. Някой да е виждал някъде?

# 67
В Кауфланд видях преди няколко дни

# 68
търся учител по тенис за сина ми.
с жените нещо не се разбира, та затова търся треньор.

# 69

Това сигурно към моето питане се отнася. Благодаря.  Grinning

# 70
  • Пловдив

Аз имам машина за сладолед LaughingКупувана е преди повече от 10 години.Ако принципът е същия, не възлагай големи надежди да направи сладолед.Аз съм правила със суха смес.Първият път става добре, но ако повториш трябва отново да я слагаш във фризера добре да замръзне.Не съм се сетила да правя скрежина или друг студен фреш newsm78Ще взема да я изровя от архива Laughing

# 71
Търся майстор за ремонт на външни щори /скъсаха се водачите/. Някой има ли коорднати и по-важно за мен е майсторът  да изпипва нещата, а не да е  джаста-праста.

Защо ти е майстор, обади се на фирмата, която ти ги е поставяла , обясни за какво става въпрос и те ще ти пратят човек. Пак ще си платиш, но поне ще ти го направят както трябва.

Не дочетох докрай  Embarassed виждам, че още сте писали по въпроса. След като не съществува вече фирмата, тогава се обади на друга фирма, която поставя такива щори и питай дали могат да ти свършат работа.

# 72

Да. Трябваше да уточня Embarassed

# 73
  • Пловдив
Търся майстор за ремонт на външни щори /скъсаха се водачите/. Някой има ли коорднати и по-важно за мен е майсторът  да изпипва нещата, а не да е  джаста-праста.

Защо ти е майстор, обади се на фирмата, която ти ги е поставяла , обясни за какво става въпрос и те ще ти пратят човек. Пак ще си платиш, но поне ще ти го направят както трябва.

Не дочетох докрай  Embarassed виждам, че още сте писали по въпроса. След като не съществува вече фирмата, тогава се обади на друга фирма, която поставя такива щори и питай дали могат да ти свършат работа.
Те ще ми свършат работата, но важното е как. Затова попитах дали някой има майстор от който е доволен, но както и да е...
Аз чакам утре един дано остана доволна Wink

# 74
Има ли някой да е доволен от тези перящите топчета където ги продават в Мола?
Имало и тема тук някъде, но не мога да я намеря, беше ми давала линк белинда, но сега абсурд да го намеря.
Да проверя аз ли нещо не правя правилно или какво. Съсипаха ми бялото пране - посивя ми веднага, на цветното си останаха петната. То по тази логика, хич без прах да пера.

Общи условия

Активация на акаунт