Къде в Пловдив??? - 13

• 63 859
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
Аз от сайта им разбрах за тази опция - пише, че всяка торта може да бъде променена според предпочитанията на клиента.
Утре ще се обадя по телефона и ще видим какво ще се разберем:)
Благодаря много Hug

# 166
  • Пловдив
Аз от сайта им разбрах за тази опция - пише, че всяка торта може да бъде променена според предпочитанията на клиента.

Преди нямаше такава опция. Предлагат ти само това което имат в каталога и то с определени кремове. Мисля, че тортата можеше да бъде само 2 вида, като съдържание. Може и да са променили политиката си, но не ми се вярва.

# 167
На тази торта съм се спряла (че ни е любим герой) - http://www.nedelya.com/%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B8/%D0%A1%D0% … D0%B1?category=15 Вижте отстрани надписа (всъщност, можех просто да го копирам тук) Simple Smile
Явно е нова политика...което е супер де. Днес като се обаждам - ще видим, ще пиша пак.

# 168
Благодаря ви  Hug

Да питам още нещо търся детски татуировки от къде мога да купя?  newsm78

Има и машина на пешеходния мост с момчешки и момичешки.
За мол-а са ти казали вече.
Аз купувам и от едно малко хран. магазинче в нашия квартал- татуировките са с бонбонче, но са много красиви,с наситени цветове и по-малотрайни от тези от машините.

# 169
Stef, споделям опит:
Близка приятелка поръча от там торта за РД на сина си, като я избра от сайта им. На живо беше тотално различна. Бяха объркали цветовете и определено нямаше много общо със снимката на сайта. На вкус не беше изобщо хубава. Но аз и не ги харесвам тортите им, вече не. Само че този път мнението ми съвпадаше с още 10 възрастни. Пуснаха оплакване на сайта им, не че имаше резултат...
Не казвам, че и при вас ще стане така. Може да останете много доволни. Дано да е така.  Peace

# 170
Някой знае ли къде в Пловдив се продават маслата на Икаров? Доколкото разбрах самият Икаров бил от Пловдив.. или грешно съм запомнила?

# 171
  • Пловдив
Има ги в повечето аптеки и дрогерии, може и по здравословните магазини да ги има, не съм сигурна...

# 172
Дано да имаме късмет с хубава торта...
Обадих се преди малко, но ми казаха, че поръчката става в събота, за понеделник (да пристигне тортата), на място ще се уточнят нещата за тортата..а това ще го свърши мъжът ми, че аз още няма да съм се прибрала в Пловдив.
Цената иначе е 46лв, за 18 парчета (на нас ни трябват 10...)

# 173
Благодаря ви  Hug

Да питам още нещо търся детски татуировки от къде мога да купя?  newsm78
какво ти трябва - нещо определено ли?
в машините в мола има много разнообразие, както и в детския център се продават книжки 6 страници, на всяка страница има около 10 бр - 2,50 лв книжката
пак зависи за колко голямо дете - моето е на 6, момче, и се радва на някакви, които на мен са ми абсурдни, за по-малко си нямам на идея какво да се предложи
Нищо определено нетърся ,просто мойта малката видя едно детенце което ни беше на гости да си слага татуировки и сега всеки ден ми вика татууу и иска да и слагам по ръцете  Mr. Green та каквито и да са все ще свършат работа.  Peace
А в детскиия ви център до пешеходния мост дали ги имате тези книжки с татуировките ?  Thinking

# 174
Дано да имаме късмет с хубава торта...
Обадих се преди малко, но ми казаха, че поръчката става в събота, за понеделник (да пристигне тортата), на място ще се уточнят нещата за тортата..а това ще го свърши мъжът ми, че аз още няма да съм се прибрала в Пловдив.
Цената иначе е 46лв, за 18 парчета (на нас ни трябват 10...)

Дано наистина да имате късмет...
Ние сме доволни от техните торти...

# 175
Нищо определено нетърся ,просто мойта малката видя едно детенце което ни беше на гости да си слага татуировки и сега всеки ден ми вика татууу и иска да и слагам по ръцете  Mr. Green та каквито и да са все ще свършат работа.  Peace
А в детскиия ви център до пешеходния мост дали ги имате тези книжки с татуировките ?  Thinking

Да, има ги, до няколко дни ще има и машина като на мола - там има бебешки татуировки - в смисъл такива мечо пух, мики маус, които са й познати.

# 176
  • в обкръжаващия ме хаос
Май никой не е писал по-горе и затова аз да известя - днес са открили детската площадка в Симеоновата градина http://news.plovdiv24.bg/175696.html

# 177
Май никой не е писал по-горе и затова аз да известя - днес са открили детската площадка в Симеоновата градина http://news.plovdiv24.bg/175696.html

Бяхме там, обновили са настилките под игрушките както и са поставили детски фитнес уреди.

Пак да питам - някой доволен от фирма за външни ролетни щори ... без Теолино.

# 178
Най-масовите са Солис. Ние преди 3-4 години правихме при тях, но улучихме отпускарски сезон и отне 40 дни да ни ги изработят и монтират сума ти скандали...С вътрешните венециански щори се получи същото - грешни размери, моткане...Като цяко не ги препоръчвам като обслужване, но имат качество и избор, цените им са супер.

# 179
  • Пловдив
отне 40 дни да ни ги изработят и монтират сума ти скандали... грешни размери, моткане...

същата история и при нас
най-ужасната фирма

Общи условия

Активация на акаунт