Къде в Пловдив??? - 13

• 62 859
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
Момичета някой знае ли до колко часа работят в събота Търговски център "Илиянци".
Уговорих днес гледачи за към 15 часа, когато малките спят, но нещо ми се върти в главата, че работят до 14 часа.
 newsm78
В събота мисля, че са до към 17, но да не те подведа.

# 301
Момичета някой знае ли до колко часа работят в събота Търговски център "Илиянци".
Уговорих днес гледачи за към 15 часа, когато малките спят, но нещо ми се върти в главата, че работят до 14 часа.
 newsm78
Ако някой друг знае нека да ми пише.
Дано да е до 17 часа.
Веднъж и аз да си уговоря гледач и то какъв късмет.

# 302
 newsm78
Дано да е до 17 часа.

Мисля че в събота са до 18ч, а в неделя до 16ч.

# 303
 newsm78
Дано да е до 17 часа.

Мисля че в събота са до 18ч, а в неделя до 16ч.

О дано е така. Ще отида днес.

# 304
  • Пловдив
Момичета, бански, но малко по-големи размери къде мога да открия?

# 305
  • София / Пловдив
.....Много съм доволна от един обущар. Когато си с лице към ТЕТ-а, дясната пресечка на ъгъл с първата перпендикулярна на ТЕТ-а. Шил ми ципове на ботуши и са идеално направени.

А дали сменя ципове на ботуши и обувки?

# 306
Момичета, бански, но малко по-големи размери къде мога да открия?

В Илиенци на Брезовско шосе.

# 307
Момичета, препоръчайте ми, моля, сервиз за климатици, който монтира качествено и евтино Crazy

# 308
Момичета, препоръчайте ми, моля, сервиз за климатици, който монтира качествено и евтино Crazy

А аз търся фирма,която ремонтира климатици,че днес нашия отказа да работи   Cry

# 309
Момичета, някой знае ли дали откриха вече магазина за обувки Дайхман в Мол Пловдив?
За климатици преди известно време сме ползвали услугите на Ка5 клима, много внимателни момчета дойдоха, след тях почти нямаше боклук.

Последна редакция: нд, 18 юли 2010, 10:38 от Vennie

# 310
  • Пловдив
Момичета, някой знае ли дали откриха вече магазина за обувки Дайхман в Мол Пловдив?

Не, вчера бях в Мола Peace

Търся хубава  хавлия за плаж, в Мола не успях да си купя, дайте идеи Hug

# 311
Их, жалко. Мерси, violenza.

# 312

Не, вчера бях в Мола Peace

Търся хубава  хавлия за плаж, в Мола не успях да си купя, дайте идеи Hug

В Спридер магазина на Баумакс центъра - точно до пробните са банските и хавлиите, много ми харесаха като материя и цвят и цената не беше лоша. 
Дайхман според мен ще е септември месец, но да не подведа, защото нямам официална информация.

# 313
  • Пловдив
Момичета, къде поправят чанти?

# 314
Знам,че не ми е за тук питането,ама тая темичка върви много добре.

Та питанката ми е : За дете на 4 години трябва ли да вадя международен паспорт, къде, за колко време става. И какво разрешително или пълномощно трябва да се издаде на единя родител, за да го заведе извън БГ?

Благодаря .

Общи условия

Активация на акаунт