Къде в Пловдив??? - 13

• 62 630
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
Каспър, наистина си разбира от работата, не отричам. Като види проблем, веднага реагира с каквото има нужда- почистване, подхранване, хидратация. А не като повечето, които си знаят само почистване и това е. Та професионалните й качества не ги отричам, напротив Peace. Но хигиената не можах да я преглътна и това е.

# 676
Търся добра козметичка за интимна кола маска

Ходя в "Арлет" на Отец Паисий. Хигиената ме задоволява. Чисто е, кола маската е еднократна, разбира се.
Имам 15-годишен стаж в ходенето по козметици, така че мога да препоръчам.

# 677

Мога да ти препоръчам тази, при която аз ходя - Емилия - салона е на един ъгъл от лявата страна на понеделник пазара като идва от подлеза, сградата се пада там където започва тепето. За интимна не съм ходила, но предполагам, че и нея я прави добре. Blush Ако искаш мога и да ти пратя телефон на лични да си запазиш час че особено в следработни часове и събота е доста натоварена.

Ема е добра козметичка, но хигиената в салона с под всякаква критика, та не проумявам как може да препоръчвате за подобни процедури Confused.
До сега от ниво на хигиената съм останала доволна единствено от салона, който се намира срещу бившия ресторант"Опера", в пресечката на главната, точно срещу шадраваните. Козметичката се казва Ина Peace.

Няма такова нещо за хигиената според мен. За всяка клиентка слага нова хартия върху масата за лягане и използва нови ленти естествено. Не се е случвало да има нещо мръсно, когато съм била. Вярно, че помещението където прави процедурите е много мънично и не всичко е ново, но според мен го поддържа. Друг е въпросът, че някои хора за чисто приемат някое място само ако е ново и луксозно. И не разбирам за какво ви е тази хирургична чистота всъщност - все пак единственото до което се докосвате в салона е еднократната хартия на която лягате, колата и лентите за кола. А относно хигиената при интимната кола - много по-вероянто е да получите някаква инфекция по време на секс отколкото в салона (ако козметичката си знае работата разбира се). За тези, които старателно дезинфекцират мъжа си отдолу до горе и го правят единствено на стерилизирани чаршафи без включването на мебели, настилки и друг интериор, не важи предното твърдение. Simple Smile

# 678
Не знам колко е за тук, но да си питам, с питане и до Цариград се стига, беше поговорката
Трябва ми устройство за чакане, опашка - закача се на стената и се дърпат номерца, като в банките, но изцяло механично, без табло и електроника
който е бил в чужбина знае - има ги пред лекарски кабинети, държавни институции и тн т
стига ми и информация да сте виждали някъде - от там ще намеря кой ги внася и продава

# 679
Освен в ОББ и НОИ ( не знам така ли се води, което е на ул.Скопие) не съм виждала другаде.

# 680
Да, благодаря, но те са с електронно табло - а на мен ми трябва само механично, само брояча.
И все пак ако има някой, който работи в банка и знае фирмата доставчик, да ми пише едно ЛС - да ги питам може и такива да внасят.

# 681

От 6 години ходя в Сити студио на главната . Козметичката се казва Милена, хигиената е на ниво каквото трябва да бъде в един такъв  салон. И цените са повече от приемливи.

# 682
  • Пловдив

От 6 години ходя в Сити студио на главната . Козметичката се казва Милена, хигиената е на ниво каквото трябва да бъде в един такъв  салон. И цените са повече от приемливи.

Мнооого брутална картинка...с тия гасенички!

# 683
  • Пловдив

що бе
мен пък винаги са ме кефели

# 684
  • Пловдив

що бе
мен пък винаги са ме кефели

Другите-Да,но тази... #Crazy

# 685
  • Пловдив

е аз за тези говоря Mr. Green

# 686
  • Пловдив
Още един глас за Ина, салонът се казва Скандало-хигиената е безупречна.Аз хода при нея още  от времето, когато работеше в предишния си салон срещу кино Фламинго, много съм доволна. Peace

# 687
А тази Ина за почистване на лице и вежди как е?

# 688
За Акваленд да Ви кажа сутрин до 9 часа и само първите 30 или 50 човека плащат по 4 лева!Ако е след 9 или след определения брой хора за промоцията цената е 8 лева на човек с ръст над 1,40!Ако ходиш за първи път ти дават талонче за намаление за следващото ходене което ще бъде 6 лева но само в работен ден!Събота и неделя няма промоции входа е 10 лева!

# 689
Момичета препоръчай те ми добра очна лекарка.
Аз съм с меки лещи.
Искам и преглед да ми направят преди да си купя нови.

Общи условия

Активация на акаунт