Къде в Пловдив??? - 13

• 62 656
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
Някой знае ли  какво е работното време на  Jumbo?  bouquet

# 661
Въпросче за Карфур - летните пижами на Дисни на каква цена са и дали има размер 8 или по-голям.
А в колко отварят Карфур  newsm78

Джъмбо отварят в 10 и работят поне до 20 часа  Peace Само в неделя са до по-рано

# 662
Веднага отговарям -  щото днес се връщах да донапазарувам. Embarassed Купих пижамата Матю тореадор р-р 7-8год. - цена 7,38лв /била е 24,59лв/. Мисля че имаше и 9-10, но не съм сигурна.

# 663
Веднага отговарям -  щото днес се връщах да донапазарувам. Embarassed Купих пижамата Матю тореадор р-р 7-8год. - цена 7,38лв /била е 24,59лв/. Мисля че имаше и 9-10, но не съм сигурна.
Мерси   bouquet

# 664
Drozi ,мерси   bouquet

# 665
Търся добра козметичка за интимна кола маска

# 666
Момичета, не знам колко е за тук въпросът, но в раздела за Почивка и море не мога да откиря темата за Пловдив и региона, по едно време бях срещала такава, така че питам:
Акваленд-а на каква цена е за възрастни тази година? Чух някаква реклама за 8лв, почивните дни 10, а с някакви талончета по 6лв, тази прИмоция вАжи ли още?  newsm78

# 667

Мога да ти препоръчам тази, при която аз ходя - Емилия - салона е на един ъгъл от лявата страна на понеделник пазара като идва от подлеза, сградата се пада там където започва тепето. За интимна не съм ходила, но предполагам, че и нея я прави добре. Blush Ако искаш мога и да ти пратя телефон на лични да си запазиш час че особено в следработни часове и събота е доста натоварена.

# 668
Момичета, не знам колко е за тук въпросът, но в раздела за Почивка и море не мога да откиря темата за Пловдив и региона, по едно време бях срещала такава, така че питам:
Акваленд-а на каква цена е за възрастни тази година? Чух някаква реклама за 8лв, почивните дни 10, а с някакви талончета по 6лв, тази прИмоция вАжи ли още?  newsm78
Да, такава е цената. И е пълно. Миналата седмица правихме детско парти, за по-големи деца, де, там и беше пълно.
И промоцията я има, но не съм запозната с подробности.
Имат сайт, обади и се питай, ще ти обяснят.

# 669
Каспър   bouquet
Благодаря!

# 670
  През седмицата ако се отиде на Акваленда сутрин малко преди 9 билета е 4лв, след 9 е 6лв Peace

# 671
  • Пловдив
Някой да знае дали Бейби Ленд на Младежка работи в неделя?

# 672

Мога да ти препоръчам тази, при която аз ходя - Емилия - салона е на един ъгъл от лявата страна на понеделник пазара като идва от подлеза, сградата се пада там където започва тепето. За интимна не съм ходила, но предполагам, че и нея я прави добре. Blush Ако искаш мога и да ти пратя телефон на лични да си запазиш час че особено в следработни часове и събота е доста натоварена.

Ема е добра козметичка, но хигиената в салона с под всякаква критика, та не проумявам как може да препоръчвате за подобни процедури Confused.
До сега от ниво на хигиената съм останала доволна единствено от салона, който се намира срещу бившия ресторант"Опера", в пресечката на главната, точно срещу шадраваните. Козметичката се казва Ина Peace.

# 673
Не че съм в час с тези процедури, но не може някой да е добър козметик и да няма перфектна хигиена в салона си... То е все едно да кажеш, абе той е добър оратор, ама заеква.  Simple Smile
Аз по козметички не ходя, но съм била инцидентно при едно момиче в салон Харем за вежди и вътре чистотата беше като в хирургична зала. Точно каквато трябва да бъде.

# 674
шайн. може ли телефона на Ина на лични? Ти правила ли си там интимна кола?

Общи условия

Активация на акаунт