Къде в Пловдив??? - 13

• 62 675
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
Тапи за уши за море и басеин, всякакви видове, силиконови, восъчни и обикновени, има в Аптека Авеню, до едноименното кафене на бул."Мария Луиза", след църквата Света Петка.

# 646
И аз чух, че кметът бил казал, че могат да им дадат помещения в ''Червената шапчица'' в Тракия, което ми е далеч.

# 647
  • в обкръжаващия ме хаос
Лабораторията на Медикус алфа работи ли с направления или са само платени изследванията там?

# 648
преди нова година беше само платени
спокойно можеш да звъннеш на регистратура и ще ти кажат актуално

# 649
  • The point of no return
Момичета, някой скоро да е поръчвал торта от Неделя - верно ли приемат поръчки само в петък за събота newsm78

Препоръчайте ми откъде да взема вкусна торта на сносни цени - 30-40 лв за 16 парчета   bouquet

Скалата, Карамела, Бътерфлай и Буратино отпадат като варианти засега...

# 650
За торти Попимони на Коматевско шосе.

# 651
Аз само да ви кажа , че в Карфур от днес дрехите и обувките са със 70% намаление.
Днес по обед вече беше доста пообрано , но нещата на Дисни излизат направи за без пари   Peace

# 652
Ееее, изпревари ме с новината. Аз съвсем случайно влезнах в Карфур днес и откарах 2 часа в избиране на дрешки. До вчера намалението е било 50%, от днес - 70%. Ама добре си ги оглеждайте - видях доста дефектчета по дрехите, гледах най-вече момчешки.
А за хората с градини - градински неща - 50%.

# 653
Имам една питанка?
Другата седмица заминавам на море и за първа година искам да си купя - за мене и мъжо аква обувки и тапи за ушите за там (за да не влиза вода в ушите). Та къде ги има. Май в Метро и Джъмбо съм виждала аква обувки, но за тапи нз въобще къде да търся. А ако и някъде около съединението ми кажете - мн ще съм щастлива.

Може ли да ми обясните за тапите - и снимка, ако може  Crazy Embarassed

и....  bouquet

# 654
  • Пловдив
Аз спя с такива понякога като вали дъжд или има някакв шум, който ме дразни:

http://www.e-a-r.info/int/Product.asp?PageNumber=185&Product … mp;Product_Id=194

Има и други видове, но снимки не можах да намеря.В аптеката можеш да ги видиш, но точно тези, които съм показала мисля, че не стават за плуване.

# 655
Градинското навсякъде е 50%
И в Практикер и в Бриколаж.

А в Карфур само летни ли са?
И има ли разнообразие - че в началото имаше само 3 бодита и това е. То като ги купиш и да ти намалят и без пари да ти ги дават - за какво са ти?

# 656
Значи - всички дрехи са намалени, пижами също - то в момента е заредено само лятно, но тук-там имаше и някои дълги панталони. Обувки - не всички - само сандали, но според мен не стават. Банските също са намалени - взех с "Колите" за 3лв. Бельото - не. Търсиш етикети с голяма червена точка и си приспадаш 70% от написаната цена.

# 657
  • в обкръжаващия ме хаос
За това ли беше голямата лудница днес в Карфура-а. Що бе Каспър, бая дрешки на Дисни има там още от началото, според мен де. Аз минах бързо между рафтовете да взема каквото ми беше в списъка, докато малката фурия седи в количката.

# 658
ами не знам, за бебето имаше само 3 бодита за възрастта и 2 блузки
при откриването бяха на добра цена и след това пак само тези си бяха
после не съм ходила

# 659
Само веднъж съм ходила в Карфур, преди два месеца. Имаше много дрешки на Дисни. Може би след отварянето постепенно са увеличили асортимента.

Общи условия

Активация на акаунт