Къде в Пловдив??? - 13

• 62 688
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
Момичета препоръчай те ми добра очна лекарка.
Аз съм с меки лещи.
Искам и преглед да ми направят преди да си купя нови.
Виж Белия Списък в Здравния Справочник.
От мен:
По ЗК - д-р Пламен Димитров
Частно - д- Нели Сивкова
Уточнявам обаче, че очните ни проблеми бяха по-сериозни, а не само диоптри  Peace

# 691
  • Пловдив
Д-р Балиян ако си в Тракия!
Тел-68-38-90

# 692
  • Пловдив
А тази Ина за почистване на лице и вежди как е?
Ами майка ми си маха мъха от лицето при нея и е много доволна.На мен почистване черни точки и маска за стягане на пори -има леки ръце

# 693
Здравейте,
може ли да ме насочите от къде да купя сервиз за хранене - искам да е нещо цветно и на прилични цени ?!

# 694
Благодаря на всички!

# 695
къде в Пловдив продават колички Кангаро

# 696
къде в Пловдив продават колички Кангаро

Склада им е на Брезовско шосе, търговия Тракия. Иначе ги има в Бейби ленд, Хиполенд

# 697
Да попитам и аз... как стои въпросът с такситата, кои взимат най- евтино и горе долу колко?

# 698
Здравейте,
може ли да ме насочите от къде да купя сервиз за хранене - искам да е нещо цветно и на прилични цени ?!

Скоро падна голямо обикаляне за сервизи ooooh!.Кажи до каква сума, че диапазонът е от двуцифрени до няколко хиляди Laughing.

# 699
  • Майничка
Да попитам и аз... как стои въпросът с такситата, кои взимат най- евтино и горе долу колко?

Повечето са горе-долу на едни цени - 90ст. начална такса, 65ст./км дневна и 75ст. - нощна

# 700
Здравейте,

В Галерията има един магазин Рино, за домашни потреби, където цените са доста сносни, даже ниски. Намира се в ляво от централния вход, точно до ескалатора. Не съм обръщала внимание на сервизите, освен детските, но там има много цветни и оригинални неща, поне според моя вкус.

# 701
За цветни сервизчета Луминарк нямат аналог - цветовете не скапват от миялната като евтините сервизи, много трудно се чупят, ама много, макар че сигурно зависи и от плочите, тези в новата ми кухня нещо се правят на много твърди и вече 2 съм счупила, а в старата сигурно съм изпускала над 20 пъти и нямам счупване
Има ги в метро, но най-голямо разнообразие има в склада им - не знам дали продават на дребно, в уличките зад Авеню е

# 702
Искам да ми препоръчате откъде мога да закупя спално бельо и двулицева кувертюра /за спалня става въпрос/ - за подарък е. Цена - около 200 лв.
Благодаря предварително.

# 703
  • Пловдив
А тази Ина за почистване на лице и вежди как е?
Ами майка ми си маха мъха от лицето при нея и е много доволна.На мен почистване черни точки и маска за стягане на пори -има леки ръце

Дай координати!

# 704
Ходил ли е някой на Комиците снощи да каже как ставаше настаняването,защото билетите са без номер и място!? newsm78Да не настане някакъв хаос Confused #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт