Популярна марка краве масло МАМИ потребителите!

• 24 256
  • 127
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Вярно е, че маслото, сиренето и кашкавала са скапани, плодове и зеленчуци казвате по-добре да се ядът, натурални. Ми кой ви дава гаранция, че те не са отровни? Ето
http://dnes.dir.bg/news/zelen%D1%87utzi-plodove-domati-pestitzid … portokali-6650696
Дали някой пита , като си купува зеле къде е расло? И дали му отговарят честно.
Нищо читаво не ядем вече!

# 61
  • Пловдив
А и те плодовете и зеленчуците са евтини защото...

# 62
  • София
Министърът го каза ясно: ще има БДС, който иска да го спазва, който не иска - да не го спазва. Важното е, че потребителя ще има избор . Което според мен не е малко. Чакам с нетърпение и БДС-а за колбасите.

# 63
Министърът го каза ясно: ще има БДС, който иска да го спазва, който не иска - да не го спазва. Важното е, че потребителя ще има избор . Което според мен не е малко. Чакам с нетърпение и БДС-а за колбасите.
Честно казано и аз на това се надявам.  Peace
Но дано има и начин за контрол, в смисъл - това, което пише, че е по БДС, наистина да се контролира и проверява, за да бъде по БДС, а не просто като надпис на етикета.

# 64
Честно казано и аз на това се надявам.  Peace
Но дано има и начин за контрол, в смисъл - това, което пише, че е по БДС, наистина да се контролира и проверява, за да бъде по БДС, а не просто като надпис на етикета.
Само,че и добре оборудвани лаборатории няма и не се знае кой ще упражнява контрол.Много се надявам наистина скоро да имаме сигурност какво ядем.

# 65
  • София
Само,че и добре оборудвани лаборатории няма и не се знае кой ще упражнява контрол.Много се надявам наистина скоро да имаме сигурност какво ядем.
Тия дни се каза и колко лаборатории има за изследване, с каква апаратура разполагат, освен това и всички знаем кой трябва да следи за спазването на БДС-а.

# 66
  • София
Вярно е, че маслото, сиренето и кашкавала са скапани, плодове и зеленчуци казвате по-добре да се ядът, натурални. Ми кой ви дава гаранция, че те не са отровни? Ето
http://dnes.dir.bg/news/zelen%D1%87utzi-plodove-domati-pestitzid … portokali-6650696
Дали някой пита , като си купува зеле къде е расло? И дали му отговарят честно.
Нищо читаво не ядем вече!

Ти пък не знаеш ли откъде е всяко зеле... и всяка диня...  Mr. Green

# 67
Тия дни се каза и колко лаборатории има за изследване, с каква апаратура разполагат, освен това и всички знаем кой трябва да следи за спазването на БДС-а.
Доколкото разбрах от 600 лаборатории само 6 могат да изследват качествено,а контролен орган тепърва ще се създава.Може и да съм грешно информирана.Така или иначе чакам с нетърпение да опитам сиренето и кашкавала,които помня от детството си.

# 68
Ние сме на баба – кафявото КМ и ядем на баба и др. продукти – сиренето и млякото и съм мн.доволна. Преди купувах и други КМ, пак високомаслени, че са по-вкусни, ама постоянно им разваляха ка4еството.
Нямам притеснения че не е истинско, дори напротив

# 69
Специално пък "На баба" млякото не е никакво кисело мляко Joy
Иначе за вкус - вкусно е.
Май ще се окажат прави производителите, че вкусът на българите е отвикнал от традиционната киселост на истинското българско кисело мляко

# 70
От скоро открих марката Алфатар. Много съм доволна от тях.
За жалост не правят масло и кашкавал, и не ги продават по магазините, защото срока на годност на прясното мляко е 2-3 дни. Но пък аз, специално отивам до Чаталджа и си го купувам директно от тяхния магазин.

Малко като реклама звучи поста ми, но не е. Наистина ми харесват продуктите им - млякото след като го свариш прави един жълт дебел каймак.  Peace

# 71
  • Deutschland/HE
От скоро открих марката Алфатар. Много съм доволна от тях.
За жалост не правят масло и кашкавал, и не ги продават по магазините, защото срока на годност на прясното мляко е 2-3 дни. Но пък аз, специално отивам до Чаталджа и си го купувам директно от тяхния магазин.

Малко като реклама звучи поста ми, но не е. Наистина ми харесват продуктите им - млякото след като го свариш прави един жълт дебел каймак.  Peace

потвърждавам за Алфатар!!

Ползвах го и с него да заквася мляко и стана супер. Когато заквасвах имах вкъщи и кисело мляко Роса и си направих експеримента 2буркана заквасих с Роса, и 2 с Алфатар. Резултата с Роса е айрян, определено очаквах по добър резултат.

# 72
  • Варна
Тези Алфатар само прясно мляко ли продават, че не разбрах. Масло и кашкавал ясно, че нямат. И къде точно е магазинът? Ако имат свястно сирене съм много любопитна да го пробвам, у нас се яде в големи количества.

# 73
Чаталджа - до бариерата. Имат си фирмено магазинче и продават само 3 артикула - прясно, кисело и сирене.

# 74
  • Варна
Тествах въпросното мляко Алфатар. Две седмици на балкона на слънце и нищо... Simple Smile Като току-що пакетирано е.

Общи условия

Активация на акаунт