Популярна марка краве масло МАМИ потребителите!

• 24 222
  • 127
  •   1
Отговори
# 90
Лурпак имат продукт за мазане, който не е маргарин, но е с растителни мазнини- масло от рапица
Имат и `чисто масло
http://www.lurpak.com/C1256ED9004B6707/O/UWEN5ZZCLW

# 91
  • София /Абсурдистан
За маслото - купувам само краве масло Мilram, до сега не съм срещала по-добро от него. За млякото - който иска натурално, да си го кваси сам  Simple Smile Когато имам възможност и аз го правя.
До сега от Бор Чвор съм купувала само върховни боклуци, така че повече няма да се пробвам, тази фирма ми е в черния списък.

# 92
  • Ямбол
...
Сетих се във връзка с котките - преди няколко дни в котешката тема една съфорумничка писа, че е дала на нейната кубче масло Президент, а тя вместо да го яде, започнала да го зарива  Mr. Green. Досега имах доверие на тази марка, но взех да се замислям. Дали и то не е побългарено по някакъв начин? А и най-скъпите и реномирани марки май най-много се фалшифицират... newsm78 Все пак може и котката да е особнячка  Grinning.
....
И какво според теб или стопанката на котката трябва да означава това?
Защото аз го тълкувам така - котката не е гладна в момента и си го заравя за после.

Последна редакция: пн, 12 юли 2010, 12:37 от Лилянa

# 93
  • пак там
...
Сетих се във връзка с котките - преди няколко дни в котешката тема една съфорумничка писа, че е дала на нейната кубче масло Президент, а тя вместо да го яде, започнала да го зарива  Mr. Green. Досега имах доверие на тази марка, но взех да се замислям. Дали и то не е побългарено по някакъв начин? А и най-скъпите и реномирани марки май най-много се фалшифицират... newsm78 Все пак може и котката да е особнячка  Grinning.
....
И какво според теб или стопанката на котката трябва да означава това?
Защото аз го тълкувам така - котката не е гладна в моментна и си го заравя за после.

Не искам да споря за другите котки, но моята никога през живота си не е обичала масло - българско или западно. Всъщност, като се замисля, май никоя от трите ми котки някога през живота си е яла масло - обикновено го близва и го отказва. Говоря за период от време от 30 години.

# 94
  • София
Лурпак имат продукт за мазане, който не е маргарин, но е с растителни мазнини- масло от рапица
Имат и `чисто масло
http://www.lurpak.com/C1256ED9004B6707/O/UWEN5ZZCLW

Напълно възможно е. Не знаех, че има 2 вида с подобен външен вид, а нямах време да разглеждам. Просто си грабнах вечното немско масло и продължих.

Лиляна, котките не заравят, за да си имат за после (мисля, че кучетата го правят). Заравят "произведенията" си в котешкия пясък. Затова съм озадачена. Самата стопанка и тя се чудеше какво означава това. А котките си умират за масло, особено ако мирише на мляко. С мазничкото си регулират стомаха, за да изхвърлят по-лесно космите, които са погълнали. Рися, а давала ли си някога? Аз го разбрах от лош опит - просто забравих масло навън Embarassed. После в котешката тема се оказа, че почти всички котки го обичат. По този повод беше споменато и за Президент. Вече казах - може котката да е особнячка, но не изключвам да има и ментета.

# 95
  • град-държава
Като стана въпрос за котки,моят котарак обожава краве масло и по принцип котките го обичат и аз го разбрах след като бях забравила едно на кухнеската маса и нашия се баше доволно наял. Mr. Green

...иначе купувам само немско краве масло Oldenburger и едно,на което му забравих името-в златна опаковка с крава отпред,Президент също (котаракът ми го яде),никога не е имало "инфекции" с тези масла при мен,а българско никога не съм взимала дори и за проба,та не мога нищо да кажа.
Млечни продукти само БИО взимам,там също години наред не е имало и намек за някаква промяна във вкуса,консистенцията и качеството,затова и се доверявам.
Наскоро взех за проба сирене в тенекия,на която пише бяло саламурено сирене по БДС ,Абела мисля беше фирмата,на вкус е хубаво и сиренето не е снежно бяло,единствено,което не ми хареса беше,че след обезсоляване се разпада,та не смятам да го повтарям.

# 96
  • пак там
Рися, а давала ли си някога? Аз го разбрах от лош опит - просто забравих масло навън Embarassed. После в котешката тема се оказа, че почти всички котки го обичат. По този повод беше споменато и за Президент. Вече казах - може котката да е особнячка, но не изключвам да има и ментета.

За даване целенасочено - не съм давала, но се е случвало да падне някъде и котката да излюбопитства какво е на вкус  Mr. Green Аз затова казах, че за другите котки не зная - на мен може и все откачени котки да ми попадат - едната обожаваше кисели краставички, другата - грах, третата не яде почти никаква "човешка" храна, така че... Но за млечните продукти и трите добичета бяха категорични - не ги понасяха.

# 97
Не купувам българско масло от години. Колко жалко, като се замисля. Но това е положението. Залагам на немското и белгийското, но се е случвало да попадам на гадни масла, които омекват почти веднага. На етикетите не пише да имат растителни мазнини, но за мен това е обяснението. Последно купих някакво белгийско, от сметана, което ми се стори подозрително меко, иначе пък много вкусно.
Как' Сийка вметна нещо много важно - че е напълно възможно пакетираните в България вносни масла да не отговарят на описанието по етикет. Тези, които са директен внос, може пък да са с некоректен превод на стикера. Кой следи за това?

# 98
Как' Сийка вметна нещо много важно - че е напълно възможно пакетираните в България вносни масла да не отговарят на описанието по етикет. Тези, които са директен внос, може пък да са с некоректен превод на стикера. Кой следи за това?

Вносните масла започват с код 40...... всичко друго е менте. Crazy

# 99
  • София
Има и масла с код 400, които се пакетират тук  Naughty
Те са си ОК, но тези с код 359 уж по немски лиценз са отврат  Sick

# 100
А за лубрикант ползвате ли ги и кои?

# 101
Боже, втрещихте ме с това за Президент-а. То ми е любимо Rolling Eyes

# 102
А за лубрикант ползвате ли ги и кои?
Да! Peace

# 103
Боже, втрещихте ме с това за Президент-а. То ми е любимо Rolling Eyes

Не се връзвай много,много.  Wink 

# 104
Има и масла с код 400, които се пакетират тук  Naughty
Те са си ОК, но тези с код 359 уж по немски лиценз са отврат  Sick
Възможно е, не пледирам за компетентност. Просто в една друга тема в готварския бях прочела, че маслата, които почват с код 40.... са вносни и качествени.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт