До СЕПТЕМВРИ време не остана,бебчо да си гушне мама !

• 22 817
  • 709
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро момичета!
Не съм писала скоро, но имам доста работа и не ми остава време, влизам изчитам ви и изчезвам Simple Smile
А другата седмица няма да мога и да ви чета, понеже отиваме на море, но ще наваксвам Simple Smile
Много ви моля, ако някоя от вас има опит да сподели дали са хубави видео бебефонитеи съответно от къде мога да си взема качествен такъв. Много ви благодаря предварително.
Приятен де ви пожелавам  Hug

# 91
  • у нас
аз съм твърдо "за" ваксините Peace

ползата от тях е много голяма- тук сигурно някой ще ме вкара в спор....
едно от предимствата им е че ако не предпазват 100% поне при ваксинираните заболяването протича по благоприятно и са редки усложненията, които в някои случаи могат да бъдат и смъртоносни.

Идеята на редовните ваксинации и обхващане на цялото население и да се ликвидират заболявания, но това няма да стане, защото все по-често майки отказват ваксини Rolling Eyes

СЗО бе планирала морбили да бъде ликвидирано до 2010, а се оказа че имаше даже и епидемия у нас Confused

аз ще поставям всички ваксини на моето дете  Peace

# 92
  • София
Благодаря и на тебе, grix Hug
Аз слагам всички ваксини - дори сложих една допълнителна - Превенар мисля че беше. За мен не са наистина "необходимо зло" - опитвам се само да избера "най-добрата" на пазара. Отлагала съм само веднъж поставяне - заради здравословното състояние на малчо. Tommelise, с теб сме единодушни по този въпрос Hug

# 93
  • София
Добро утро и от мен!
beb4o_fb определено по-светлия вариянт изглежда малко по-добре , но аз лично бих се притеснила дали няма да се цапа много и бих избрала по-тъмния цвят.Това си е лично мое мнение.
За козметика и перилни препарати нямам никаква представа.
Ваксини ще правим.Мъж ми се занимава с такива работи и казва ,че сега нещата са доста по-напреднали от преди години и особенно новата ваксина /петвалентната/ била много добра.Според него е по-добре с ваксини , отколкото без.

Момичета да ви се оплача.От около седмица ставам да ходя до тоалетна през ноща около 4 пъти  #Crazy , а после бебка като започне с едни ритници ... и тъкмо задремя и хайде пак ми се припика .... и вче се чувствам като парцал.Направо не издържам и напрежението в работата много ме уморява....Ето оплаках се.

Емили Еър надявм се че всичко е Ок ,започнах да се притеснявам , че в понеделник беше прегледа , а нямаме новини от теб.

Разгледах албума ,много хубави неща сте накупили!А аз ходя очи пълни раце празни и само сънувам какво ще купя!Мъжлето беше в командировка вчера и мислех да го издебна ,като се прибирам от работа да мина през един магазин и поне едно нещо да си купя за бебка , но съдба-задържаха ме на работа до късно  Sad .Но съм решила ,че от тази събота започваме пазаруването-никакви суеверия няма да ме спрат!

# 94
  • София
Поправям се - имам правописна грешка ваксините са необходимо зло за мен

# 95
Благодаря Tommelise, geryaleksandrova ,beb4o_fb. Уважавам всяко мнение и съзнавам, че поставяйки този въпрос може да се разрази някакъв спор, но се надявам да запазим добрия тон и да се получи по-скоро дискусия Peace Аз ще се постарая да се информирам достатъчно по тази тема и дано да вземем най-доброто решение за здравето на бебето.

Йеееее вече съм в 8-ми месец!  newsm44

# 96
  • София
За ваксините: Ще слагам само задължителните. Иначе няма как да тръгне и на градина, а освен това със сигурност имат и положителен ефект...

На Йоана и слагахме Пентаксим по съвет на педиатърката, тогава дори си го плащахме, защото по ЗК биеха едни недоубити ваксини, които даваха доста странични ефекти. Отделно от това, педиатърката ни е против допълнителни ваксини, особено при нашия случай с алергиите и атопичен дерматит.

Дори на мен ми се накара като отидах да си слагам противогрипната. То и за какво я сложих, пак ме хвана грипа...

# 97
О, хубав въпрос за ваксините.
Често са ме питали това разни приятели (нали съм вирусолог), да не говорим, че редовно споря по темата с майка ми. Абсолютно на същото мнение съм като Tommelise. Именно заради откази да се ваксинират децата има заболявания, които не могат да бъдат овладяни напълно.
Фъстъчка, недоубитите ваксини си имат и своите предимства, но е факт, че съвременните ваксини са по-малко проблемни, защото са или по-пречистени или създадени по съвсем различна и модерна технология. В същото време противогрипните ваксини според мен са почти безмислени (освен при някои високорискови групи).

И мен ме интересува за видео бебефони, ако някой знае...

Оооох, ще се отровя. След тормоза с циклене пред вратата и 4 пъти чистене на апартамента в рамките на 3 дни, заради прахоляк, сега съседката боядиса шкафа, който циклеха, пак пред вратата ни. Всичко смърди супер силно на боя, мен ме боли глава и ми се гади... успокоението ми е до някъде, че след малко ще изляза, но все пак... дори и да са общи части това в коридора, редно ли е там да си правиш ремонт, за да ти е чистичко и да не ти мирише на теб вкъщи - нека е прашно и да мирише на другите 15 апартамента.... (след като й направихме забележка на съседката излезе с аргумента, че ни били търпели нас, когато сме правили ремонт, което тормозеше съседите единствено с шум и то стриктно в разрешените от закона часови зони)...

Последна редакция: ср, 30 юни 2010, 12:01 от Щица

# 98
Йеееее вече съм в 8-ми месец!  newsm44

Ако термина ти е на 3.09 няма как да си в осмия.  newsm78

# 99
  • у нас
а Яничка и др. момичета с термин 01 не са newsm78 нещо да не е станало объркване при въвеждането на данните newsm78
grix със сигурност добрия тон ще е запази, особено що се касае ако дискусията остане само между нас пишещите в темата Peace.

По -скоро съмнението ми за спор е ако някой върл противник на ваксините се включи... има една тема където категорично ги оплюват и как това е най-лошото нещо, което може да направиш на детето си....

# 100
А не трябва ли първо с термин 1.09. и 2.09 да влязат в 8 -мия  newsm78

Не ме разбирайте погрешно- просто се чудя аз в кой съм

ЕЙЙЙЙЙ, кога си промени поста  Joy

# 101
  • София
А не трябва ли първо с термин 1.09. и 2.09 да влязат в 8 -мия  newsm78

Не ме разбирайте погрешно- просто се чудя аз в кой съм

ЕЙЙЙЙЙ, кога си промени поста  Joy

Не се чудете, виж, че по лентичка Грикс те води с един ден, вероятно утре и ти влизаш в Осмия. Термините на първа страница може да не са променяни, а може тя просто да си е сменила предполагаемия термин за по-напред.

Нали знаете, всичко е толкова относително... Бебетата така или иначе сами си решават кога да излязат.  Hug

Важното е, че устискахме до сега, ще се напънем и за още два месеца... 

# 102
  • Пловдив
Момичета, разглеждах тук - там из форума и попаднах на едно стихче от моето детство. Много е ясен спомена ми как майка ми ме гушкаше и ми го казваше. Много го обичах! После аз го казвах на дъщеря ми, като беше мъничка. Гушках я и и го казвах. После, като порасна поиска да спра да и го казвам, защото накрая очите и се пълнеха със сълзи и аз спрях.
Сега като го намерих и то в комбинация с прекрасна музика... и като прибавите хормони и очаквания... и такъв рев си му дръпнах... Simple Smile
Вижте го!Ако не го знаете, а ви хареса, препишете го и го научете! Ще ви потрябва и няма да съжалявате Simple Smile
http://vbox7.com/play:6f1195cf

# 103
Кога по-напред от 1.09.  newsm78 newsm78 newsm78. то си е направо август.

Както и да е- голяма дилема се разви  Joy

# 104
Понякога сайтовате с ленти4ка дават грешки  Peace !

Общи условия

Активация на акаунт