МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 33 376
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
maimp, аз против повръщане ползвам свещички Вомистухил. Но ако става въпрос за повръщане при пътуване, не съм сигурна, че ще свършат работа. Таблетки има - Деган, но за тях трябва да се консултираш с лекар. Иначе при пътуване, гледам да измислям разни занимавки, като песни, броеници, гатанки за да отвличам вниманието; спираме за почивка 1-2-3 пъти зависи от разстоянието; нося ябълки или други сочни плодове.

# 601

Я бързо си признавайте кой още празнува на 20.08 и по какъв повод??

Междудругото, аз бях на тази 90-дневна диета и отслабнах с 6 килограма като я спазвах около месец и половина-два. И то не много стриктно. Мисля, че е ефективна. Успех на слабеещите, че особено сега зимата, човек все около печката и хладилника се върти.

maimp за повръщане аз съм ползвала на Боарон едни хомеопатични Cocolin мисля, че се казваха. Дамян е от повръщащите  Sick . Също дъвка или лукчета. Ама какво да кажа... който си повръща си повръща... Пък ако имате време във Варна, може да се видим. Ще ми бъде приятно.

# 602
  • Варна
... Пък ако имате време във Варна, може да се видим. Ще ми бъде приятно.

Бройте ме и мен  Laughing.

# 603
Благодаря ви,момичета,
аз съм много "ЗА" да се видим,
но Варна не ми е много позната,
вие обаче може да ми кажете къде е  ок да се видим...аз ще се добера с такси,
доколкото знам,ще тръгнем от Бургас в събота- 8 ч.,
до 11ч. все ще се дотъркаляме...,
Васко ще го оставя да обикаля с групата...аз ще се присъединя към вас.... Wink

# 604
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много от нас ще празнуват на 20.08.... Laughing

.

На 20.08. е св. пр. Самуил...Аз празнувам, Цоцоланка и още една мама имаше...

# 605

.

На 20.08. е св. пр. Самуил...Аз празнувам, Цоцоланка и още една мама имаше...

И нашето момче живот и здраве,ще бъде Самуил!!! Peace

# 606
И нашето момче живот и здраве,ще бъде Самуил!!! Peace

Поздравления! Сватята даде добър тон, ще и купуваме риза за кръстница.......

Аз да питам....Имали ли сте болки в яйчниците след раждането? От 2-3 седмици от време на време ме болят много яйчниците. Тази седмица обаче ме болят много. Направо на моменти не мога да вървя...Днес и крака ми се бе схванал...На моменти имам чувството,че всеки момент пак ще родя......На този етап парацетамола ми помага, но.......Кърмя активно, не ми е дошъл още цикъла...След третото раждане нямах въобще подобен проблем......За първи път ме сполетява това чудо......

# 607
  • София
Аз да питам....Имали ли сте болки в яйчниците след раждането? От 2-3 седмици от време на време ме болят много яйчниците. Тази седмица обаче ме болят много. Направо на моменти не мога да вървя...Днес и крака ми се бе схванал...На моменти имам чувството,че всеки момент пак ще родя......На този етап парацетамола ми помага, но.......Кърмя активно, не ми е дошъл още цикъла...След третото раждане нямах въобще подобен проблем......За първи път ме сполетява това чудо......
  newsm78 може и да няма връзка с последното раждане, най - добре да отидеш на лекар,понеже може да е всичко - настинка, възпаление, предстоящ цикъл.... но то това е ясно.....  Нищо не ти помогнах май....

# 608
Здравейте момичета.Вклщчвам се набързо. Само да кажа че утре( в неделя) от 10.00 по канал 3 ще дават частта от конкурса в който участваха децата.Утре ще излъчват часта с Монито. Ако ви се гледа, аз да се похваля Embarassed Мойто момиченце е Симона Дончева 7 годишна -гимнастичка. На първия тур е с червена дълга рокля, на втория играе съчетание.Със черни панталонки и блузка е и има червени пандели на кръста и вратлето. На желаещите и можещите-приятно гледане. Скоро ще се включа за по надълго. Прегръщам ви Hug

# 609
Здравейте,ние преди 15 минути се прибрахме,че нали празнувахме РД-то на Бела,Бела и Ивон заспаха още в колата,ама те направо полудяха в ресторанта....Бела получи страхотни подаръци,ама и Ивончето намаза....Аз съм много доволна,изкарахме си супер,танцувахме,хапнахме,хората пийнаха,ама аз трябваше да се въздържа...И хорце даже не посмях да изиграя,обаче следващата събота сме на сватба и тогава вече ще се престраша,така ми се искаше тази вечер,ама не посмях Confused
Сузи,нямам я тази програма,иначе с удоволствие щях да гледам.Няма ли вариант да го запишеш и да ни пуснеш клип?

# 610
  • София
ВАНЮШОООООО,не сервираш кафе,ще те чакам...
Ето кафенцетооооо (малко е посред нощ, ама това е относително - на другия "край" на земята петелЯ кукурига за "добро утро" Mr. Green)

Честит рожден ден на Бела! Да е здрава, спокойна и весела!  bouquet Heart Eyes
sweet_monii , от къде намираш сила за всички тези дейности?

Аз съм в дълбоко-мързеливо-депресивна фаза...тъкмо се бях почти намерила и пак се изгубих...скоро няма да се намеря, че от ЕГН-то май съм недоскив и съм пълно "перде"...ама ще наминавам поне за по кафе! Wink
 Hug

# 611
Е ,това е,
сервирано като по поръчка,само да си го притопля.... Laughing,
днес съм на рожден ден с Васко....денят обещава да е леко слънчев....,
Усмихнат ден,момичета....

Ванюш,прочети "Тайната" от Ронда Бърн,може да ти помогне да се намериш.....,
 Wink,
не е от ЕГН-то ,и времето има дан за тези състояния,днес съм в преговори за хубав ден..... Laughing

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 08:00 от maimp

# 612
Времето по поръчка е налице. Peace
Мама Сузи изпуснах го предаването. Sad
От постоянната работа дори през събота и неделя направо не успявам да се справя с дрехите/и тези дъждове и мъгли последните дни #Crazy/,къщата и децата.Влизам,чета на бързо  и не успявам да пиша.
Не ми дават отпуската,а така се надявах да имам време за още малко разходки с бебо преди студа.Другата седмица хващам бика за рогата.Ще настоявам иначе ще се обадя в инспекцията.Писна ми имам сто и отгоре дни отпуск и ме мотаят месеци наред.
Радвам се за бъдещото бебе Самуил.  bouquet
Моята племенничка е добре.Растат и двете бебета които се запазиха.Едничкото за съжаление трябваше да прежалим за да оцелеят другите две.
Още незнаем какви са по пол но, са едрички,здрави и сладки.На едното му видяхме ушенцето и нослето.
Ще пиша пак но сега ме зове дълга:ютията,печката и пералнята. Grinning
Маме при мен се случи  няколко пъти преди цикъла след Криси.Но бях с две операции  и съответните упоики.Мислех че, е от това.Отиди на лекар ако продължи още.

# 613
Добро понеделнишко утро,

нещо за събуждане......
http://www.youtube.com/watch?v=wBkqYmaAE2Y

Ванюш,изпих го неделното кафе.... Wink

Усмихнат ден,момичета.....

# 614
  • София
Хайде да подгреем дъждовната утрин с аромат!

maimp, книгата е в списъка на чакащите ред - мерсиии, ще върви с кафе и торта, нали? Grinning
Аз съм се намерила вече, просто отвреме навреме в гората ми пада гъста мъгла и аз седя и плача, докато се вдигне hahaha Мъжът ми, обаче, е вълшебник, при който чиракувам (абе, мислих, че съм го докарала до калфа, ама нъцки) и сега работим по упражнениято - вдигни мъглата сам, не забравяй, че си слънце! Mr. Green Mr. Green. (пък от среднощните упражнения имам мускулна треска, ама трябваше да правя допълнителни домашни  Mr. Green - нали знаете, "повторението е майка на...всичките ви деца" hahaha hahaha).
Просветна ми от какво имам нужда - есенни цветя без повод и половин ден самота и нещата си дойдоха на мястото.

Тая седмица ме чака много работа - ще шия костюми на джедаи и принцеси, и ще дълбая тикви! Mr. Green

Хубав ден и "нека Силата бъде с вас"! Laughing Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт