Териториалността?

• 5 960
  • 99
  •   1
Отговори
# 15
От едно заглеждане  не ревнувам-няма за какво.
 Обаче, има един определен тип жени, които са като магнит за милото, разпознавам ги вече "от раз". Той умира да си общува с такива жени. Преди това предвидливо ме е хванал за ръката, изглежда смята, че с такъв жест за близост ще се чувствам по-добре, ама не е така., защото той толкова емоционален разговор води, че аз не успявам да взема думата и се чувствам излишна. Тъпо ми е в такива моменти.
 Към бившите не изпитвам нищо, нито ме интересуват жените до тях, но предполагам, че е така, защото всички мои предишни връзки бяха изключително краткотрайни и лишени от всякакви чувства от моя страна-просто запълване на времето-мразех да съм сама.
 НВеговите бивши не са мой тип мацки, и предизвикват в мен единствено присмех на вкуса му. Той го знае и изобщо не споменава за тях.

# 16

Обаче, има един определен тип жени, които са като магнит за милото, разпознавам ги вече "от раз". Той умира да си общува с такива жени. Преди това предвидливо ме е хванал за ръката, изглежда смята, че с такъв жест за близост ще се чувствам по-добре, ама не е така., защото той толкова емоционален разговор води, че аз не успявам да взема думата и се чувствам излишна. Тъпо ми е в такива моменти.

То на мен ми стана гадно като те прочетох, представям си на теб. Направи нещо подобно пред него да видиш как ще реагира.Забелязала съм, че жени в такава ситуация вместо да отвърнат подобаващо още повече се подтискат и се надяват, че като показват колко много те не са такива и че въпросния мъж е толкова важен за тях, че за влияние на други не може да се мисли и става обратното. Я грейни в разговор с друг мъж пред него да видим колко му е готино.Или изтъкни с какво еди кой си ти е направил изключително впечатление ( но не казвай добро впечатление, а използвай по силна дума ).

# 17
Да, мислела съм си го, ама дали има смисъл, всичко приключва само с приятния разговор. Той също знае моите "мъжки" предпочитания , и когато сме в компания с такива мъже, сядаме възможно най-далеч от тях.По принцип се радва, когато забележи чуждо мъжко внимание към мен, но ако един точно определен тип мъж ме заговори , моичкият го сплашва отрано с поглед. Абе гадничко е, ама така е вече 14 години, и аз съм си отработила някаква система.Наистина се сдухвам в началото, докато не забележа слабата страна на дамата отсреща, и тогава действам.

# 18
  • Бургас
Ревнувах много, когато бях на 20г. Сега вече отдавна разбрах, че няма смисъл от това чувство, само се тровим с него. Може би имам все още някаква малка, здравословна доза ревност, но само толкова. Отдавна не се занимавам с мъже тип "коцкар", затова и не попадам често в подобни ситуации.А относно това какво бих изпитала към заместничката ми - ако не обичам вече мъжа, даже ще се радвам за него. Иначе ще ми е гадно, но щом сме допуснали да се случи, може би така е по- добре и за двамата.

# 19
  • Насред хаоса
Не ревнувам. Не смятам мъжа си за собственост, нито аз съм собственост някому. Ако мъжът до мен се заглежда нагло и вулгарно в минаващите наоколо жени, бих се ядосала, защото по тоя начин излага мен. А за мъж, който в самото начало прави така, не бих се хабила - явно е, че е такъв и такъв ще си върви.
А що се отнася до бившия - имам само един бивш и така се напатих от тоя изрод, че доста време след като го зарязах, когато го видях с друго момиче, изпитах първо погнуса от самия него и след това съжаление към момичето. Напоследък се носят слухове, че са се разделили - ами то с такъв индивид живее ли се?! Язък за момичето!

# 20
Я, да поставя аз един друг аспект на ревността.. Thinking
Мен ме ревнуват -  в смисъл не ме ограничават, следят или вдигат скандали..обаче винаги се взимат едни такива специални мерки, да не би..
Прим.: ако излизам с приятелки, той ще се появи накрая уж да се приберем заедно.. #Crazy Или да не би да остана сама и да ми хрумне нещо.. ooooh!
А сега де, как се спряваме с това.. newsm78
Бясна съм и ми е обидно.. #2gunfire

# 21
  • Насред хаоса
Мен ме ревнуват -  в смисъл не ме ограничават, следят или вдигат скандали..обаче винаги се взимат едни такива специални мерки, да не би..
Прим.: ако излизам с приятелки, той ще се появи накрая уж да се приберем заедно.. #Crazy Или да не би да остана сама и да ми хрумне нещо.. ooooh!
Права си да се обиждаш. Това поне на мен ми говори за липса на доверие и скрити ужким опити за налагане на контрол. Бих ги пресякла още в зародиш. Като му се ревнува и му се занимава с глупости, да си се тормози, но да не закача и да не тормози мен.

# 22
[ Това поне на мен ми говори за липса на доверие и скрити ужким опити за налагане на контрол.
Да, и аз така смятам.. Поразбеснях се и му казах, е е дразнещо, глупаво и обидно.. Ще видим дали ще продължи..

# 23

Е, ако се справиш с това светни ме как точно  Crossing Arms Само че твоето е идване уж да те прибере от заведение, при мен е пропътуване на бая километри..."...ама просто минавам от тука"  Crazy Цяло лято, почти всяка вечер взимаше разстоянието Слънчев бряг - Обзор... Миналата година аз бях на Златни, той в Италия - викам си, а сега си ела де! Ми то почнаха случайно да минават негови приятели  ooooh! ooooh! ooooh! Имам и случай, в който се прибра от Бургас в София само, за да се убеди, че аз наистина съм един къде си с приятелките ми... естествено "...нещо не му се висяло в Бургас и решил да си дойде, ама така и така си е тука, поне да си ме прибере, да не викам таксита  Crazy"

Тъпото е, че аз наистина не съм му давала поводи  Laughing Като знам колко гадно чувство е ревността, благодарна съм му, че поне мен отърва от нея, изключително спокойна съм с него, а всички си мислят, че точно той е обект на много атаки, но аз просто му вярвам - познавам си го  Wink Лошото е, че той не може да се отърве, а казва, че досега никога не е ревнувал приятелките си или е било моментно в конкретна ситуация - сега е перманентно....

# 24
Да, Трейси - ситуациите и усещането са същите.  Само че..става дума за хора над 40-те.. ooooh!
Ако трябва да отида или пътувам някъде сама - ще дойде с мен, за да ме закара..
До скоро го смятах за мило, но сега си давам сметка, че той просто се застрахова.. #2gunfire

# 25
Да, Трейси - ситуациите и усещането са същите.  Само че..става дума за хора над 40-те.. ooooh!
До скоро го смятах за мило, но сега си давам сметка, че той просто се застрахова.. #2gunfire

И над 40 няма да се промени в това отношение, само това да промени бих продължала напред, сега си седя на едно място, защото чувството е ужасно, все едно си в клетка някаква  Confused

# 26
Изобщо не е мило даже  Naughty. Отвратително и обидно е. Страно ми е че някои жени се ласкаят от подобно поведение (не визирам теб изобщо Peace)

# 27
Не ревнувам, защото не ми е давал поводи, ако вземе да зачезва на някъде, ще ревнувам.
За оглеждането - и мъже, и жени оглеждаме, ако не забележи някоя/някой, му казвам накъде да гледа, той на мен също. Въобще не го свързвам с ревност ...

Наистина е много грозно да седиш до жена си и да точиш лиги по някоя друга  Rolling Eyes дори не мога да си го представя.

Едно такова разделяне като на •ºtreisyº•, най-вероятно ще ме побърка  Blush надявам се никога да не ми се случва, защото много ще се излагам  Laughing

# 28
  • по пътя на светлината
Все още не го ревнувам.
Въртенето  на мъжете като вентилатори в присъствието на дама е признак на ниска култура.

Последна редакция: ср, 30 юни 2010, 11:21 от k.a.l.i.

# 29
Да, Трейси - ситуациите и усещането са същите.  Само че..става дума за хора над 40-те.. ooooh!
Изобщо не е мило даже  Naughty. Отвратително и обидно е. Страно ми е че някои жени се ласкаят от подобно поведение (не визирам теб изобщо Peace)

И кое му е обидното изобщо не мога да схвана.  newsm78 По добре да виждам, че му тъка и усеща известна несигурност, отколкото че ме е приел за даденост и ми вярва повече от колкото аз сама на себе си.  Laughing  Аз като реша, че нещо искам сама да го направя и не желая да ме придружи ще си кажа, не може насила да се бута при мен, но може да ми покаже, че иска.

п.п. Забелязала съм че жените които най много  рипат против ревността на любимите си в крайна смета се оказва, че все има нещо къде невинно, къде не съвсем.  Wink ( да не се приема лично към изказалите се в темата все пак мнението ми е принципно и на базата на личните ми наблюдения  Laughing )

Последна редакция: ср, 30 юни 2010, 11:20 от pasinet

Общи условия

Активация на акаунт