Териториалността?

• 5 956
  • 99
  •   1
Отговори
# 45
Бе ти май не правиш разлика между свобода и свободия?
Я си дефинирай по-точно питането, щото за мен заглеждането не е драма, но точенето на лиги и фустогонството-да.
Вътрешно ако не съм ок - няма как да бъда с когото и да е.

# 46
Искам да чуя мнения как се чувствате в описаните ситуации. Не толкова как реагирате и каква маска си слагате, а какво изпитвате вътрешно.
И съответно смятате ли, че такива ситуации са нормални или усещате, че са подозрителни?

Как ще са нормални такива ситуации, изобщо не са  Laughing
Не се заглежда в мое присъствие, повече от приетото. Да точи лиги, да се обръща и т.н. за мен са действия на простаци, а аз с такива не се занимавам  Laughing.
Бившите пък изобщо не ме интересуват и това съвсем откровено. Ако искат и на Марс могат да отидат. Още повече ако моят живот е подреден хич не ме интересува кой с какво гадже се бил хванал. Освен чист клюкарски интерес друго не виждам какво може да ме вълнува.

# 47
Коцкарското заглеждане не би ме притеснило толкова, колкото един изпълнен с интерес влажен поглед на човек, който дори самия още не осъзнава, че е привлечен.
Но аз съм доста ревнива, ревнувам освен от жени, така също от мъже, от спортове, предполагам също от животни, и не защото някой ще прави секс със тях.

# 48

Но аз съм доста ревнива, ревнувам освен от жени, така също от мъже, от спортове, предполагам също от животни, и не защото някой ще прави секс със тях.
Да вървиш на психолог, ей  #Crazy

# 49
Аз днес бях при една. А ти ходила ли си?

# 50
.

Последна редакция: ср, 30 юни 2010, 22:48 от 10 c's

# 51
Това, което се случва най-често всъщност е някоя жена да ме изгледа със завист заради мъжа заради мен.  Mr. Green

# 52
В момента в който започна да ревнувам мъжът си от животни, ще отида   Peace

# 53
  • Германия
В момента в който започна да ревнувам мъжът си от животни, ще отида   Peace
Абе да ти кажа и аз ревнувах бившия от едно куче...и все още съм на мнение, че бях в пълното си право да го ревнувам!  Mr. Green

# 54
No comment за горното изказване. Абе вие с едно куче ли не може да се преборите, та камо ли с някоя яка мацка Whistling

# 55
Абе да ти кажа и аз ревнувах бившия от едно куче...и все още съм на мнение, че бях в пълното си право да го ревнувам!  Mr. Green

И каква порода беше това куче? Мъжко или женско?

# 56
Ах, така ли било...Бебе, аз помислих, че  наистина имаш опит и можеш да препоръчаш някой добър професионалист, а то какво било. Сега има да се разхождам на воля сред хората  Laughing
 Но ако трябва да бъдем честни, наистина е някак болно и притеснително подобно поведение на ревност.

Флоке, мен не ме е страх, че ще съгреши с кучето или с приятеля си, просто водя борба за цялото му внимание, а то при човек с толкова интереси няма как да се получи, а и не бива, защото пък иначе хич не ми е приятно аз да съм ревнуваната. Вече започнах да свиквам и да се отърсвам от този си егоизъм (защото според мен ревността е до голяма степен и егоизъм) като не се вторачвам толкова във партньора си и ставам по-толерантна към личното му пространство. Може би като стана на 60 съвсем ще се оправя Mr. Green

# 57

Да вървиш на психолог, ей  #Crazy
Защо я пращаш на психолог  ? Аз моя не го ревнувам от жени обаче смотаните му хобита и приятели направо ме изкарват от релси, хич не ми харесва да го деля ! Събота като отиде да игре футбол направо побеснявам  #Cussing out #Cussing out #Cussing out (Имайте пред вид, че ние не живеем заедно, виждаме се само събота и неделя или през две седмици) Не му казвам обаче нищо, защото знам че не съм права... Относно жените- той е прекалено смотан, че да се хване с друга, така че да си гледа на воля  Laughing!

# 58
  • Германия
Женско. Порода..териер някакъв, де да го знам. Името му преведено значи вещица, прави си изводите за външния вид Mr. Green
При зададен от мен въпрос- ако къщата се запали и ти имаш възможност да спасиш само мен ИЛИ кучето, кого ще спасиш? Човекът мисли някъде към 5 мин. преди да отговори... ooooh!
Флоке, мен не ме е страх, че ще съгреши с кучето или с приятеля си, просто водя борба за цялото му внимание..
Е да де..да не си е помислил някой, че ме е било страх да не из..такова кучето??  Shocked Mr. Green

# 59
И моят не е от тия дето хоцат. А колкото до мацките, и доста яки, и по-малко яки съм "преборвала", когато излизах с един палавник. Но дори и него не съм забелязвала да "ги изпива с поглед" или да ги оценява с поглед като стока. Аз от край време попадам на достатъчно привлекателни мъже, та по-скоро на тях им налитат разни досадници.
Бебе, ти имаш ли наистина нещо за споделяне или ще се задоволиш в коментари на нашите откровения тук?

Общи условия

Активация на акаунт