Попитай козметичката 2

• 61 733
  • 594
  •   1
Отговори
# 150
Здравей Йори!
Какво мислиш за кремовете за лице на Ейвън? Пуснали са в новия си каталог кремове, на сравнително височки цени, за различните възрасти. Дали са добри?

# 151
Йори, моля за съвет: преди 2 седмици, не знам защо, но се навих да ми махнат мустачките над устните. Ефектът е плачевен- появиха ми се 2 бръчки, дълбоки   #Cussing out + ситни пъпчици, коита вече 3 седмица не изчезват....
Има ли начин да намаля поне бръчките, които изглеждат като на 45 годишна жена? Аз съм само на 36...

здрасти
предполагам че са ти махнали мустачките с кола маска,съдейки по резултатат който ми описваш.това като цяло е голяма грешка,защото освен пъпчиците,които си получила при кола маската се захващат и мъхчетат,а не само тъмните косъмчета ,в резултат на което и мъховете стават по-груби и видими впоследствие.за мустачките ако искаш и за бъдеще да ги махаш ти препоръчвам фотоепилация,а ако нямаш тази финансова възможност то поне електроепилация с пинцета (не с игла).
относно бръчките-къде точно са се появили тези бръчки?

# 152
Здравей Йори!
Какво мислиш за кремовете за лице на Ейвън? Пуснали са в новия си каталог кремове, на сравнително височки цени, за различните възрасти. Дали са добри?
честно да ти кажа не съм почитател на каталожната търговия с козметика за лице.относно AVON не мога да кажа дали новите им кремове са добри,но на твое място бих имала едно наум какво точно си поръчвам и дали не би предизвикало някаква нежелана кожна реакция.

# 153
Не знам дали са ти задавали такъв въпрос ако е така ми кажете на коя страница е!  Peace

Искам да питам вредно ли е да се спи цяла нощ с маска на косата (каквато и да е) ии кога трябва да се нанася на цялата коса (включително и корените) и кога само по краищата?  newsm78

съжелявам,но не съм компетентна в областта на фризьорството.

# 154
Здравей! Да те попитам с какво е хубаво да си почиствам лицето вечер, със спирт нещо..?
това е много общ въпрос,кажи поне на колко години си,имаш ли някакъв определен проблем с кожата,какъв тип е тя?

на 19 съм..пъпчици ми излизат, черни точки имам..по принцип ми е мазна кожата и доста проблемна  Sad

за почистване на лицето ти препоръчвам пяна за измиване,съобразена с вида на кожата ти.добри впечатления имам от себиум гел моусант на биодерма.след измиване нанасяш крем подходящ за кожата ти.
принципно не съм привърженик на прекаляването с употребата на спирт върху кожата на лицето,защото се изсушава повърхностния слой на кожата,ако има пъпчици и там се наблегне със спирта след това се получават пигментации.

ами кислородна вода нещо? аз искам като си правя парна баня у нас, след ексфолианта, да си го почистя лицето...или с тоник става ли?

честно да ти кажа малко ме обърка.
доколкото разбирам ти искаш да си правиш почистване на лице вкъщи.въпроса в случаят е стискаш ли си черните точки и пъпките като го напариш или.....?
и другото,как смяташ да затвориш порите след напаряването,и ако ги стискаш смяташ ли че можеш да го направиш качествено и да не раздразниш и възпалиш лицето повече от това,което е било преди това?
кислородната вода въобще не трябва да я намесваме в случая.

не, не смятам да ги стискам..просто парна баня и маска след нея.....кажи ми ти как да ги затворя порите след това, моля те
ако е само парна баня и маска след това съм съгласна.но внимавай все пак каква е маската,защото порите са отворени и маската ще проникне в дълбочина.
съветът ми е обаче преди да започнеш с парната баня да отстраниш от лицето всичко-грим,крем, и т.н.

# 155
махнах всичко от лицето си с измиващ гел, тоалетно мляко и тоник след това. маската с кисело мляко и аспирин.
мерси много, че ми обърна внимание!   bouquet Hug

Последна редакция: пт, 29 окт 2010, 22:25 от bubanka

# 156
моля.
искам да помоля всички да внимават какви точно домашно приготвени маски слагат по лицето си,защото понякога експериментите са с плачевен резултат.преди да действате сами върху себе си по-добре се посъветвайте със специалист,който може адекватно да ви даде съвет,съобразен със вашите индивидуални особености.

# 157
По повод на маските - скоро си направих маска на лицето от мед, с лек масаж, много доволна останах от ефекта. Колко често мога да си я правя, за да не предизвикам алергия?

Благодаря за отговора за Ейвън!   bouquet

На 26 години съм и от една две - години започнах да имам петънца, пъпчици и т.н., докато преди можех да се похваля с перфектна кожа. Също започнаха да ми се образуват много повече черни точици по носа и брадичката. Може би трябва да си купя крем с по-интензивна грижа? Може ли препоръка? (Кожата ми е нормален тип, със съвсем леко омазняване около носа и брадичката.)

# 158
  • In the shadows of my mind
Здравей,
На 22 съм и забелязвам линии (наченки на бъдещи бръчки) по челото и между веждите си, понеже много се бръчкам, когато говоря и правя мимики. Дали може да ми препоръчаш някакъв крем или терапия за да спра това?
Кожата ми е чиста, нормална. Около носа имам леко разширени пори, ходя редовно на 2-3 месеца на козметик за почистване, маска и масаж, но козметичката ми настоява, че нямам нужда от нищо срещу "невидимите" ми линии. А аз наистина ги виждам Sad

# 159
По повод на маските - скоро си направих маска на лицето от мед, с лек масаж, много доволна останах от ефекта. Колко често мога да си я правя, за да не предизвикам алергия?

Благодаря за отговора за Ейвън!   bouquet

На 26 години съм и от една две - години започнах да имам петънца, пъпчици и т.н., докато преди можех да се похваля с перфектна кожа. Също започнаха да ми се образуват много повече черни точици по носа и брадичката. Може би трябва да си купя крем с по-интензивна грижа? Може ли препоръка? (Кожата ми е нормален тип, със съвсем леко омазняване около носа и брадичката.)
мисля,че с редовно почистване на лицето при козметик би могла да решиш проблема с комедоните (черните точици),пъпчиците,които пък са- предполагам ако нямаш хормонални проблеми- резултат от запушени порички

# 160
  • при моите деца .....
Здравей!
На 33 години съм - със смесена кожа, но сега в студеното време усещам кожата си безкрайно суха около устата, опъва ми....
Може ли предложение за крем, но при нас няма медицинска козметика - единствено виши, ето защо ако може от масовата или българската козметика някакво предложение.
Предварително благодаря!

# 161
Здравей, Йори!
Имах няколко миниатюрини пъпчици на лицето и с целия си акъл (който явно не е много Simple Smile ) реших да ти изстискам, за да нямам никакви. Сещащ се сама какъв е резултата.  Cry Особено едната придоби ужасни размери и боли на пипане. Sad Има ли нещо, което да направя, за да се оправят по-бързо?
Благодаря предварително!

# 162
Здравей, Йори!
Имах няколко миниатюрини пъпчици на лицето и с целия си акъл (който явно не е много Simple Smile ) реших да ти изстискам, за да нямам никакви. Сещащ се сама какъв е резултата.  Cry Особено едната придоби ужасни размери и боли на пипане. Sad Има ли нещо, което да направя, за да се оправят по-бързо?
Благодаря предварително!
препоръчвам ти при първа възможност да посетиш козметик за процедурата д'арсонвал,за да се премахне възпалението и да не остане белег след това.

# 163
Здравей!
На 33 години съм - със смесена кожа, но сега в студеното време усещам кожата си безкрайно суха около устата, опъва ми....
Може ли предложение за крем, но при нас няма медицинска козметика - единствено виши, ето защо ако може от масовата или българската козметика някакво предложение.
Предварително благодаря!
препоръчвам ти на описаното от теб място да мажеш с подхранващ крем (не хидратиращ,защото вече времето застудя).марката зависи единствено от това,какво има налично там където живееш.

# 164
Каква е причината да се избягва хидратиращ крем, когато е застудяло?

Общи условия

Активация на акаунт