Мами в Австрия - 45та тема

• 55 353
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • Vienna
Маним, Хургада е близо до летището, така 4е в прахоляка няма много да пътувате. лош е въздуха в Кайро и Луксор, там е ужасно прашно!Избери хотела да ти е точно на морето, така ще имаш необходимата влажност за въздуха , и йодните изпарения също са подходящи за бронхита (детската ми го е казвала) Деана вече ти е казала, само минерална воода, а за бебето бих преварявала и нея (аз съм малко куку), хотела само 5 звезден.ще ви хареса. Канарите не препоръчвам, климатът е досто по студен от Египет, духа  много, океан е все пак. и има висока влажност.А цените са доста по скъпи и там 5* ще изллезне скъпичко. Майорка е евтино, но само 5* хотел и вътрешен басейн около 16 градуса е фебр. или Марбела, ние вчера си взехме почивка за там прз февруари. аз и през януари съм била и беше 24 градуса, разхождахме се спокойно часове на ред по плажа,а и има къде да обиколите. цените са евтини , полетите също. Малага е на 30км и там е още по евтино. В Марбела имаш страхотни клубове с апартаменти. И най евтиния варянт е Турция, аз много се кефя там и си ми харесва, но само 5* хотели с уелнес,  децата ще се кефят в басейните и джакузитата. Виж www.sonnenklar.tv имат супер хотели за Турция , избери максимално южна точка и имат полети от Виена. 5* ал инклузив има за седмица 400Е. В Турция съм била и през декември на 23 градуса и през март на 26, климатът е подходящ,а ако е лошо времето в огромните хотел анлагета можеш да намериш занимания за всички вас.

# 661

Облак от тук нататък започва розовинята  Mr. Green
Дани пък си има барби - булка, но ние си я намерихме. Не съм му я купувала.

Рени има възможности и без мъж, не го "режи" детето!
За книгата съм песимист, че на някой ще му се дочетат емигрантски истории. Хората искат прегръдки и любов или зрелища.
Това обаче не ти пречи да излееш душата. Имам идея за заглавие, но ще вземеш да ми се разсърдиш  Mr. Green

Уф! Отивам да сменям гуми при едни турчаля, че мъжът ми умрял  Rolling Eyes Ужас!!!

# 662
  • Виена, Варна
Момичета, моля ви дайте идея за някоя туристическа агенция във Виена, която прави почивки на Бора бора. Намирам все американски агенции. Ходил ли е някой от вас там, за да сподели впечатления. Ще съм ви много благодарна.

# 663
  • Vienna
Penka  http://www.tahiti-reisen.com/
http://www.holidaycheck.at/ort-Reiseinformationen_Bora+Bora-oid_6190.html  имай в предвид ,че храната е ужасно скъпа, така че гледай мин .халб пансйон.

# 664
Аз сьм ходил на Бора Бора.Много красиво ,но и много бедно.Направиха ми впечатление децата в каква бедност живеят на фона на луксозните курорти.Не се чувствах на място. Flutter
С полет до Сан Франциско,после има круз с кораб до островите и цената е много по евтина от тази,която може да се резервира от Виена.(защото от Европа това се смята за лукс,а от САЩ е нещо нормално).
Храна може да се купува от местните хора.Аз тогава бях пьлен суровоядец и плодовете ,които бяха по пазарите ми бяха напьлно достатьчни,за да не платя 50 евро за една вечеря.

# 665
Леден облак недей да се бориш срещу принцеската болест, всички минават през нея, определено е фаза в развитието на момиченцата. Моята е на 7, но е висока -134. В тези размери почти няма да намериш розови дрехи, повечето са сиви или черни. Предполага се, че дотогава принцеската болест им е минала. Кати в момента е на вълна литл пет шопс и фили пони, като побъркана е по тези глупости. Минава едната болест и идва друга.

Рени  Hug за теб и Филипе

Маним, ние сме ходили в Хургада и ни беше харесало. Не ми е правило впечатление да е мръсно, напротив, но в 5 зв. хотел. Но честно казано, не бих отишла с 2 бебета точно там. Като беше малка дъщеря ми много сме пътували, но все съм избирала цивилизовани страни. Всичко се случва с малко дете, добре е да си спокоен, че можеш да го заведеш и в болница, ако се наложи. Подкрепям идеята на Патенце за Малага (там не е необходимо хотела да е 5 зв.), Турция също е ок.

# 666
Момичета, благодаря за отзивите и мненията относно почивките през февруари (особено на Патето).  Hug
Може би си права, Melicat, с две малки деца, особено с дете на 5 месеца, страшничко е в арабския свят  Confused Започнах да се разколебавам и май никъде няма да идем Sad

За Египет намерихме начин да отидем 4-мата за 2 седмици за 1000 евро на all inclusive с включени самолетни билети и затова се запалихме по идеята. Ако е малко повече, няма проблем, но като разглеждам дестинациите, които ми препоръчвате, то само самолетните билети ни излизат 700-800 евро Sad Освен това ни се искаше да е по-топличко. Явно никъде от по-близките места не може да се печем по това време, а става само за приятни разходки, нали така? Но може и да е по-добре така с бебето, а в Египет, ако не сме на плаж, май ще е скучничко в хотела, при положение, че сме вързани с мъничето...

Пате, на вас колко ви излиза почивката със самолетните билети? Как правите резервации - отделно хотел, отделно самолетни билети или ползвате агенция?

# 667
  • Виена
Торбестото, не гадней!  Mr. Green Историята не е емигрантска, но е през погледа ми на не съвсем класически емигрант. Ще се появи само и ако е интересна. Който иска любов и въздишки, да си поръчва от "Арлекин"  Whistling Аз по темата се пенсионирах и продължава да не ми се чете такава литература, камо ли да хабя самородния си талант да създавам подобни щуротии  Mr. Green
По темата за топлото през зимата... Кипър също е добро място. И е Европа, и е доста евтино в сравнение с Испания например. Аз не харесвам Тенерифе. На останалите острови от архипелага не съм била и нямам мнение. За Турция имам предразсъдъци, пречи ми генетично обременен мозък да си почивам там. А, да! Турците от Виена имат спициално място в творението ми. Имам все пак приятелка туркиня, която май е кюрд...  Thinking

# 668
Рени, напротив, на мен много би ми било интересно!!! Успех  с книгата!!!
Имаме много близки приятели в Кипър и искахме да идем при тях на гости лятото, но може да променим плановете  newsm78

# 669
Не гаднея, това си ми е естественото състояние  Laughing Като се видим ще ти подшушна как виждам заглавието  Mr. Green Какво имаш против турците!!! Сменят хората гуми за 7,50 и кафе черпят. Ако някой е на зор да казва да го пращам с преференции. Другата седмица ще ходя да сменям маслото на колата пак там ако пратя някой може и отстъпка да ми направят, хехе!

Маним, аз не бих тръгнала през лятото за Кипър. Като идея за почивка по това време бих ти дала Малта. Много ми се ходи там, но в момента няма възможност.
Тунис го намирам доста приятен и ако трябва да избирам между Египет и Тунис за почивка с деца, бих избрала Тунис. През зимата не става за къпане, но е много приятно.

# 670
Маним, ЗаЩо не погледнете оферти За Дубай. Не е Задължително хотела там да е 5 Зв..

# 671
  • Виена, Варна
Благодаря много! Повечето хотели предлагат само американска закуска. Много малко предлагат вечеря.Ще минем без обед Simple Smile И без това имаме нужда Simple Smile

# 672
Дами, като казахте Дубай- споделете как ви се струва?
Моите свекър и свекърва ни разубедиха миналата година, защото имало много строежи, а по-малко култура и било само за покупки.. Обаче на мен все още ми е в списъка "страни, които искам да видя"  Laughing

# 673
Здравейте мами австрийки!

Може ли да ме посъветвате дали има някакъв по-евтин пакет за предплатени мобилни услуги, който да си струва да ползвам за една седмица престой. За пръв път ще съм далече от сина ми за толкова дълъг период от време. Ако има евтини стартови пакети като тук, би било по-изгодно да ми се обажда на австрийски номер.

Благодаря предварително.

# 674
  • Виена
Ani2, карта на ВОВ или YESS!

Общи условия

Активация на акаунт