Мами в Австрия - 45та тема

• 55 042
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Като сме го ударили на приказки за времето да черпя един чай по английски  Grinning

# 706
Привет мацки,
аз се завърнах снощи от София и сега ми остана малко свободно врвеме да ви прочета. Снощи летях седейки една седалка напред с Петър Стоянов, който изрази мнение, че австрийските авиолинии били под всякаква критика,  #Cussing out ..идеше му рекна нещо, но пуста "срамежливост" Laughing както и да е,
Пате - пожелавам ви бързо оздравяване, много неприятно, че ви се е развалила почивката. Иначе и ние бяхме гости на болницата за час в Шладминг
Уомби - ще ти звънна утре-вдруги ден, да си върна "борча" Wink
На много места вече съм чела, че ще бъде много студена зима, даже четох, че в София утре щяло да вали сняг...
Мацки една обява:
моля които са от София и имат познати безработни да ми пишат на лични. /фестанщелунг/
чао, до другия път като ми остане време.

# 707
Усмивке, ти летиш бизнес класа или Петър Стоянов се е поскръндзил и си е купил билет за простосмъртни и защото го е било яд е решил да плюе австрийските авиолинии  newsm78
Мдааа, като съсипаха Балкан нищо друго не им остава на представителите на бившия политически "елит" освен да поплюват по другите за да упокоят топката.

# 708
  • Vienna
момичета мерси за пожеланията! Макси го изписаха, и слава богу е по добре. сега го хваща страшен бяс и иска да наваксва дето лежа толкова много. много коварен вирус! тук ни затрупа и има много сняг. децата днес се въргаляха и правиха снежен човек. през деня не е студено ,но вечер е ужас.
Усмивке, поне болницата им е хубава и бяхме в еденична стая. май ще пропуснем Дахщайн, на тоя сняг не ми се кара с 3 деца, а и зомеркарте вече няма, та по 30Е за мене, татко и големия и по 18,50Е за малките, плюс маул страссе 10Е....... нали се сещаш,че всичко плащам аз. и вечери, сладкарнички...... ходиме на басейна, ама не в хотела ,а на ерлебнисбада, че има парзалки и водата е 33 Градуса. там поне е ок 37Е за всички ни.

# 709
Aaaa пате, аз чак сега загрях, че всичко се случва в Шладминг. Как е, може ли да се кара tam без вериги? В кой хотел сте?

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 20:52 от fat.wombat

# 710
Пате, завиждам ви за снегът. /пу-пу/...еххх защо не сме там..а Дахщайн не е за пропускане, толкова е величественно отгоре, а и ледената пещера е уникална. Попитайте за винтеркард, трябва да има. Идете на био-закуска в центъра до реката е, в био-ладен-а или на Планайбан, или в Роомос на киндершпиелплатц-а до седалковия лифт. А ако искате луксозна вечеря отидете в ресторант "алтепост". Бързо стабилизиране на Макси. Чувала съм от баба ми, че е много здравословно да се търкаля човек в сняг

Мацки, желаещи утре да ме придружът на откриването на ДЦ и провеждане на шопинг терапия?  Joy  Откриването е в 09,00 часа.

# 711
https://www.ernstings-family.at/ До днес вкл. -20 % по случай откриването на филиала в Донауцентрум и ако се абонирате за нюзлетъра още 10% ( намаленията се кумулират и става - 30%). Доставката в Донауцентрум е гратис , а на адрес струва 5,60 Евро. качеството им е добро. Дори не намалени дрехите ми се сториха като цени леко под цените на х и м и циа.

Усмивкеее, аз още по-изгодно си напазарувах без да се блъскам в тълпата в Донауцентрум  Mr. Green

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 10:55 от fat.wombat

# 712
Уомби - вярно е, че имат много по-хубави и сравнително по-евтини неща от ХМ и СА, а и на место получаваш -20 и още -10%.
...айде на Пратера днес?

# 713
И двамата сме болни. Не става.

# 714
Момичета,имам спешен въпрос към тези тези,които за запознати.
Как стои въпросът с пенсионирането тук.Например-пенсионира се българин и решва да си замине за Бг постоянно,има ли право да си взима пенсията от тук в Бг и каква е процедурата?

# 715
Дами, я кажете как е във вашите квартали на Хелоуин (Halloween)?
Има ли облечени дечица? Вие слагате ли някаква украса?  Simple Smile

# 716

какъв е тоя комунизъм, това по евтино от кик...
каква диагноза имате, пак ли бронхит? бързо оздравяване желая  bouquet

аз днес напазарувах всички коледни подаръци : за децата по 3 пакета, направо опаковани от мюлера, за кръщелницата ми, за племенниците на мъжа ми, свеки, моите родители... и за РД на алекс и на мъжа ми. много съм доволна... въпреки че заплатата ми за окт се стопи още преди 1 ноем Embarassed

# 717

каква диагноза имате, пак ли бронхит? бързо оздравяване желая  bouquet

Срам ме е вече да казвам. Започна с гнойни сополи, после веднага слезе надолу, суха кашлица. Сега се поразхлаби кашлицата и като диша свирука и хрипка. Та, бронхитче ми се струва,че е пак.

# 718
Смятам да си купя  Streptokokken A Schnelltest. Някой има ли желание да си ги разделим? Чудя се още дали да са 10 или 20 броя. Ако има желаещи да си ги разделим може би ще взема 20 броя.

# 719
Момичета,
неделна среща с деца, на 07.11 ТУК
 welcome

Общи условия

Активация на акаунт