Мами в Австрия - 45та тема

• 55 054
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Аz се zаписвам с двете  деца. Peace

# 721
имам кратко, но съществено запитване, ЩЕ ИМА ЛИ КОЛЕДНО ПАРТИ ТАЯ ГОДИНА???????

# 722
Момичета,
неделна среща с деца, на 07.11 ТУК
 welcome

ние бихме дошли. за колко часа го планирате

# 723
Здравейте момичета. Извинявам се, че нахълтвам така във вашата тема, но имам едно кратко въпросче.
Другата седмица ще ходим към Виена и сме отседнали в този хотел. Исакм да попитам ако познавате региона как е долу горе ситуацията с паркирането. От хотела паркинга е 18 евро на ден и нещо не ни се дават, ако има възможност за паркиране в района. Дали навсякъде е синя зона? И колко е глобата примерно ако си паркирал и не си си купил билетче за паркиране? Ние по принцип ще обикаляме с метро и трамвай, та колата моге и малко по-далеч да я спрем, стига да има удобен транспорт.
Мерси предварително и се надявам, че не съм ви притеснила много  Embarassed

# 724
  • Vienna
Уомбат, ще ме убиеш, защо ти е това?
На среща може и аз да се повлека.
Петка, Там е синя зона и глобяват. Последната глоба, която платих беше 25 Евро, но мноооого отдавна, Та може да е станало и повече. В покрайнините има Park&Ride (http://www.parkandride.at/), тоест голям гараж до спирка на метро. Тук http://www.anachb.at/radroutenplaner можете да се ориентирате как и къде са спирките на обществените транспорти. Ако си купите и карта за обществен транспорт и по евтино използвате гаража.
имам кратко, но съществено запитване, ЩЕ ИМА ЛИ КОЛЕДНО ПАРТИ ТАЯ ГОДИНА???????
Зависи дали има мераклии за организация. Аз лично не съм от тях.

# 725
Облак, очаквах да се включиш Sunglasses Обичам да си се тествам като си нямам работа , хоби Mr. Green Късно е вече. Купих си ги  Rolling Eyes

Ако минат не паркшерифи, а полицаи пишат акт, а не глоба и тогава е солено.

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 19:39 от fat.wombat

# 726
Ди-то със сигурност  Mr. Green Но кой ще е по организацията  newsm78  Който има тел. може да провери дали на 19.12 или на 18.12 е свободно там.
Петка хотела се намира в 2 квартал (бизирк 1020)  Всичко от 1 до 9 е синя зона.http://www.wien.gv.at/verkehr/parken/parkraumbewirtschaftung/index.html

# 727
 Съни
Децата не са ли големички вече за там... не ви ли се ходи на индоор шпиелплатц, дето можем да си пием кафето и говорим, а децата да беснеят... ама пък няма да разберат че е коледно парти... хмм. Добре да пуснем списък кой би дошъл.  Ако е 18/19.12 датата аз мога, на 12 не.

# 728
Мерси много момичета, ориентирахте ме къде е тази зона.
Прията седмица

# 729
Записвам се да следя темата. Никакво време за писане нямам Sad

# 730
Ами тя темата е пред свършване, на 49/та стр. е...

# 731
Здравейте! Има ли мами, които живеят в Залцбург? След 2 седмици на нас със съпруга ми ни предстои пътуване до Мюнхен и искаме да отскочим и до Залцбург. Била съм преди години в този разкошен и любим за мен град. За съжаление няма да разполагаме с кой знае колко време, общо 10тина часа заедно с времето за пътуване от Мюнхен до Залбург и обратно, което е час и половина-два в едната посока, доколкото разбрах. В тази връзка се нуждаем се от следната информация:
Ще използваме Bayern ticket от Мюнхен до Залцбург, бихте ли ни казали къде са спирките в Залбург и на коя спирка да слезем, за да можем най-бързо и удобно да се придвижим до стария град и да поразгледаме?
Изобщо, ще ви бъдем благодарни за всяка информация, с която можете да ни помогнете!  bouquet

# 732
punch, Повечето сме от Виена и околността. Имаше едно момиче от Залцбург  Piny, но пише много рядко. Ако чете все още би могла да ти помогне с информация или пък ти и пиши на лични.

# 733
Dobro ytro, mami!
Kazvam se Ani i sum studentka tyk vuv Viena veche pochti 4 godini. mislex si, che tyk  e pravilnoto mqsto da predloja pomo6ta si kato detegledachka.Napravo ostavqm nomera si tyk , moje da me tursite po vsqko vreme.
Yspe6na sedmica na vsichki!

0676 69 555 67
Ani

izvinete za latinicata, nqmam kirilica na klaviatyrata si  Confused

# 734
Здравейте,някой има ли информация за училищата във Виена?Има ли английски училища,но да са държавни?Синът ми е 6 клас,но знае английски,а не немски.Интересувам се за другата учебна година,когато ще е 7 клас.Много благодаря за всякаква информация!

Общи условия

Активация на акаунт