Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 68

• 34 691
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро!  Hug Hug Hug

# 211
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...

ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ!!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 212
  • СТАНДАРТНО.
 Добро утро! lacunababeeee, много благодаря за филмите с новия ми любимец  Heart Eyes

Забележете пакета  Mr. Green

# 213
  • КиТ
Здравейте    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Плами,от твоите уста в Божиите уши!  Praynig

Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug

Късметче,първо него забелязах
  Shocked Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing Joy Joy Joy Joy Joy

# 214
  • СТАНДАРТНО.
   тръпки ме побиха от тоя поглед, ама не от страх  Mr. Green

# 215
# 216
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Алооо,развратнициии Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughingна пакетажен цех го обърнахме Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

радвам се че сте харесали филмчетата....и аз така Peace Peace Peaceдаже мога да кажа,че Солино ми хареса най-много

# 217
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Мераба пичолар...! Hug Hug Hug Hug Hug
Какви пакети разглеждате без мене... Mr. Green
Аз съм най големия експерт по пакети в целия Клюкарник...айде да си имаме уважението... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Сега и аз като се запозная със съответните мерки и теглилки ще се изходя компИтентно по наболелите спорове... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Малеееееее...добре, че попа дава да сУгрешаваме мисленно и по друг начин... Peace

# 218
На мен пък не ми остава време за филмите на Фатих.Изтеглила съм ги да видим кога ще ги гледам Rolling Eyes

# 219
  • КиТ
Мераба пичолар...! Hug Hug Hug Hug Hug
Какви пакети разглеждате без мене... Mr. Green

Чакахме експерта естествено да се включи,да знаем точните мерки Mr. Green Mr. Green Mr. Green Wink Peace

Аз също нещо съм пас от тея филми
  Whistling Whistling Whistling Rolling Eyes Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 220
Аз ги гледам  Peace уж изтеглих "През юли" ама къде го  newsm78

# 221
Здравейте. Досега не съм писала в тази тема. Но отскоро гледам Езел - всъщност за няколко дни изгледах всички преведени серии и искам да ви питам знае ли се кога ще са готови и 32,33 серия? Пусто любоптство- като не знам турски?

# 222
От ХРАНА ЗА ДУШАТА     Laughing Laughing Laughing

# 223
# 224
  • КиТ
От ХРАНА ЗА ДУШАТА     Laughing Laughing Laughing

Ехееееее,такива филми ли гледате  Shocked Crazy Crazy Crazy Crazy Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

..........бая материал за мерене има Зизу  smile3508 smile3508 smile3508 smile3508 smile3508

Общи условия

Активация на акаунт