Плодове и зеленчуци хапвай, мила мамо, до ОКТОМВРИ да порасна бебенце голямо!

• 27 536
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Мацки, аз няма да гласувам за срещата, защото мога на всички дати. А и 18 ч. е след работа, няма проблем. Дано само да не вали  Simple Smile

# 76
Мишана, и аз си мислех да се съберем заедно и да посетим отворените врати в Шейново.  
Арим, браво, че си ги стегнала тия мъже! Не може така-само пред Тв(РС), надявам се и Бебз да се е справила с този проблем! Нашия татко напоследък толкова изморен се прибира, че не му давам нищо да пипа, но той пак ми помага. И почти винаги мие чиниите Hug , това ми е най-гадното от цялата кухня Mr. Green

# 77
  • София
И почти винаги мие чиниите Hug , това ми е най-гадното от цялата кухня Mr. Green

Значи е време да ти купят съдомиялна  Party Аз се родих с тази машинка, ползвам я абсолютно всеки божи ден  Simple Smile

# 78
elebo, първия път раждах в токуда- секцио. Оперираха ме д-р Колева и д-р Диков, който обаче вече не е там. За Колева мога да спомена, че е факир на шиенето, почти не се вижда белег. Като цяло всички в Токуда са добри специалисти и като че ли се предпочита секциото. Затова сега съм се ориентирала  в друга болница за нормално Rolling Eyes

# 79
♥Димяни ♥ - от София съм. Бачкам близко до Южния парк, а иначе живея в района на 4-ти километър Simple Smile

Аз малко не разбрах за тази среща в Южния парк, за какво записване става дума? Може и да съм смесила 2 различни информации, ще ме извините ако е така Rolling Eyes

# 80
  • София
lolo7, не се записваме, а гласуваме за дата. Ако имаш ограничения във времето, пусни глас за деня, в който можеш да дойдеш. Аз мога на всяка от изброените дати и затова не гласувах. А когато сме в заведение, пак не се записваме, но се преброяваме поне горе-долу, за да можем да резервираме приблизителен брой места.

mamamilla, ти ме разби  ooooh! Надявах се в Токуда да имам избор и за нормално раждане, ако нямам медицински причини за секцио. А като цяло доволна ли си от раждането и престоя си в Токуда? Добре ли се погрижиха за детенцето ти? А за теб? Къде държат децата? Дават ли им адапте? Охх, с колко въпроси те затрупах само... Нямам търпение да дойде денят на отворените врати, макар че ще съм на работа и този месец май няма да се класирам.

# 81
Добър ден и от мен  Hug  bouquet

Аз пак го закъсах с течението и едни гъбичкита сега пия антибиотик и слагам глобули  ConfusedИначе бебето е добре 1193 грама  Mr. Green добре се развива.

Зеленоочка и аз напоследък спя много както никога преди  Mr. Green

Честит имен ден на Хайли  Hug HugПожеавам ти всичко най-най-най-най хубаво в живота.
Лейди,Бобче ха добре завърнали се  Hug

Ради,ама ти не се спираш душата ми  Hug  bouquet

Тони и Арим,защо вие така изоирате другите люлински мами и си бръчите самички,а ? Crazy Party

# 82
  • В сърцето на моите съкровища...:)
hailie, супер! Има дати за 14 и 28 от 14ч. За мен няма значение, мога и на двете дати  Peace Ще се радвам да се включат и другите мами решили да раждат в "Шейново".

# 83
  • София
Хейли, а дано Mr. Green
Пак забравих какво щях да пише покрай объркването със заглавието Rolling Eyes Между другото е "порасна" от глагола "расна", а не от "раста"... Има малка разлика.

Димяни, мен така ме мързи да се обличам, да отварям, че в последно време се "крия" Crazy

Ще си допиша после, нещо хич не съм в час ooooh!

Пуу 7ми месец  newsm44

# 84
Колко сте организирани само newsm44 СУПЕРРР!!! Гласувах и дано успея да се присъединя за да се запознаем   Grinning

# 85
  • София
Наде, нищо подобно няма с изолирането. Заповядай с нас, останалите люлинки също  Hug Утре привечер ще ходим до Арон да видим какво има в Бейби мола, а във вторник сме на "оглед" в Майчин дом  hahaha Ела и в четвъртък в Слънчице на лекцийка  Simple Smile И всички, които могат, разбира се  Hug

# 86
Димяни,Лейди,няма сърдити  Peace Hug

Аз отивам на среща с Нани-Банани  Heart Eyes

Над1,много голямо твоето бебче,браво ,нямам търпение вече да са ни по-големички! Hug

И аз съм фен на съдомиялната,бяхме с малка,но сега като сменихме кухнята и си поръчах голяма вградена.Сега събирам абсолютно всичко.
Сушилнята също я препоръчвам с две ръце.Особено пък за бебе е незаменима.Моята е се води с "гладачна " и от както я имам не гладя ,та направо се родих ,иначе едни купчини гладех ужас!ето тази е http://www.electrolux.bg/node37.aspx?categoryid=9976

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 16:44 от pashic

# 87
Ей, това със съдомиялната е супер, само дето нямам 1кв.см. свободен вече за техника от този сорт, даже пералнята ни е 3кг. Но като сме си само 2-ма ни е ексра. Просто кухнята ни е на балкона и имаме малко место Simple Smile
А за срещата и аз няма да гласувам, само казвате кога. Ако не изникне нещо-там съм.
Аз каква хубава разходка си направих, сега пера(пералнята де) и на животинките малко внимание обърнах. Остана само на едното да измисля какво да му дам да яде Thinking

# 88
  • Сливен
ХОП и аз да се запиша.

hailie
честит имен ден миличка,ако не беше писала ,хич нямаше да знам,  Embarassed
Желая ти много здраве и нека името ти носи много късмет и успех в живота.

# 89
  • София
НАде,по твоя въпрос за сега нищо не мога да помогна за това и не съм ти звъняла но ако изскочи нещо веднага ще ти дам инфо!  Hug
Не се изолираме ти пък който иска утре в 17 пред Бейби Мола Simple Smile хаха...

Ето тази количка мисля да взема :
http://www.x-lander.bg/detailsScrollers.php?model=xTwin
чакат ги да получат около 15 и ще капарирам но ще остане в магазина до като реша Simple Smile
мисля  сега цвета обаче енерджи или роки  Thinking
Хайде ние излизаме пак,че идвах да оставя багаж!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт