Плодове и зеленчуци хапвай, мила мамо, до ОКТОМВРИ да порасна бебенце голямо!

• 27 572
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
За АГ-то тези медикаменти се изискват само ако сте секцио и то на 4-тия етаж. Ако сте на ВИП-а не се изискват.

и за 4-я етаж също ги искат-моя приятелка роди май месец там и си ги купи.Ние сме на ЖК в 10.30 днес , да си видим хубосника, а утре сме при Дюлгерова в клиника Надежда -през този фонд, да му се порадва и сестра ми най-после.
Димяни - количката е супер Simple Smile

Веси-барабеси- и ти ще се възползваш значи от тия фондове- мн добре ще ни дойде , а???
Лейди подметна че иска среща- да вземем да се организираме , а???

# 121
Добро утро!И аз съм се снабдила с Авент -помпа , електрическия стерилизатор и новия им уред за затопляне!А по нататък ще взема един нов уред излезе сега за приготвяне на домашна храна на пара и я смила (пак авент)
И както нищо нямаше да вземам ,друго ми щукна и поръчах неща от Мадъркеър.Тук ппонеже са по две цените.Ето това кошче http://www.mothercare.com/Mothercare-Swinging-Crib-White/dp/B003 … p;class=quickView  (тук280лв Shocked) и към него всичко в една гама .Вижте колко е сладка торбата за памперси http://www.mothercare.com/Mothercare-Rosebud-nappy-stacker/dp/B0 … p;class=quickView   и за шишета http://www.mothercare.com/Mothercare-Rosebud-cot-tidy/dp/B001BX0 … p;class=quickView
И така реших живот и здраве да се поглезим с бяло кошче ,а като утеснее ще извадим кошарата от каката! Heart Eyes

# 122
Добро утро мамчета!  Grinning

Зеленоочка по въпроса за помпите аз нямам опит, но сестра ми ползваше ръчна на Авент и беше безкрайно доволна, преди това се мъчи с някаква електрическа, но не беше на Авент и каза, че не струва хич. Аз мисля да се боря с изцеждането с ръчна на Авент също, а ако успея да се науча да се цедя и без помпа - още по добре  Laughing

skorpion4eto3 това с пъпките и мен ме изумява. Излизат ми на места, на които преди не са ми излизали и са доста болезнени. Ходя на козметик всеки месец и тя казва, че пъпките не ми излизат на едно и също място и че успешно ги лекуваме, но в крайна сметка резултатът е постоянно наличие на пъпки по лицето особено около долната челюст и брадичката  Sad

# 123
Здравейте коремчета,
Hailie честит имен ден със закъснение, пожелавам ти да бъдеш много обичана.   bouquet

Момичета много пишете, понеже вчера не можах почти да вляза, днес докато ви изчета...
Но поне от вчера имам малко по положителна нагласа. Понеже се опитвам да се разведа до преди да родя, за да може с таткото на бебчо да се оженим и да нямам притеснения, че ще бъде на негово име, вчера ме обнадеждиха, че може и да стане до тогава, въпреки, че съда август почива и от средата на юли почти няма дела.

Някой от варненки знае ли как стоят нещата в Майчин дом? На ЖК съм  при Максим Яков, той нали не работи със здравна каса и си плащам отделно, но съм здравно осигурена и искам раждането ми да мине по здравна каса там. Като си платя раждането като здравно осигурена дали пак той ще ми бъде израждащия лекар?

# 124
от всичко което изчетох за помпите аз също заложих на механичната на Авент-чакам да ми я донесе една приятелка от Англия тия дни-там  тя ми я намери за 15 паунда.Пък да видим дай Боже да мога да я ползвам

B_dbk- за избор на екип, т.е. ако искаш определен док си плащаш допълнително, но аз съм мн запозната с МД 

# 125
  • София
Добро утро!

НАде,стягай се моме и идвай с нас,хайде  Hug

Ние сега станахме но пък си снощи гледах филми до 03  Crazy

# 126
  • Варна
B_dbk
 и аз се наблюдавам в Маичин дом Варна при Капка Атнасова ,тя също не работи по здравна каса,но самото раждане може да мине по ЗД пак при нея ,което в МД струва 730-нормално ,а секцио-1100.Всички процедури ,които съм правила в МД ,  минаваха по ЗД и бяха извършени от К.Атанасова.
Ако искаш да раждаш в някоя друга болница-имаш право ,но в този случай ,мисля ,че д-р Яков няма да може да те изражда.

Нека се включат и други момичета ,ако занят нещо по-конкретно .Ако искаш ,можеш да си задаеш въпроса в сайта на МД,ще ти отговори точно д-р Яков(ако към него се обърнеш) Peace

Последна редакция: пт, 02 юли 2010, 09:53 от Velina_p

# 127
Благодаря момичета. Аз искам да си родя в майчин дом, но да си платя 730 като здравно осигурена и не знам дали пак Яков ще ме изражда, но ще попитам Simple Smile

# 128
Добро утро пупи сладки  Flutter

Моята среща за кафе с мацката с малкото бебче вчера отпадна и ще е днес след около половин час.. Иначе програмата ми беше пълна и вечерта заспах като пън в 22:40...не мога да стоя до късно и това е  Grinning

Димяни - супер е количката  Peace А за цвета - и двата ми харесват, но като че ли бордото повече...Важното е на теб кой ти допада повече! Приятно шляене по магазините и да пиете едно кафенце и за нас:) Наде-  Hug

За списъка с покупки - аз си нямам такъввв  Sad Я кажете от къде да видя примерен, че да се ориентирам? Нищо не съм купила - нищичко и съм решила да съставя само изчерпателен списък и татето и мамчето да го изпълнят докато съм в болницата.. Само креватчето ще е готово към края на септември и ще са ни дали евентуално и количката... За отворените вреати - ходи ми се до Шейново, МД и Тина Киркова, но надали ще ги обиколя всички този месец..Евентуално Шейново само...още незнам при кой и къде ще раждам и май съм най-неориентирана  Laughing

В 17:00 съм на ЖК и нямам търпение  Party Да видим доки дали ще ме гледа на ехо - ако не - ще му платя да ме види  Mr. Green

Цункам си ви и ще се пооправям, да съм готова за срещичката!

# 129
Добро утро ,
най сетне тази нощ се наспах  newsm44 да не повярва човек.
Тини аз точно за 4 тия етаж говоря мила , там ги искат тези медикаменти , а на ВИП-а не се изискват. Нали така или иначе си плащаш там 700 лв-нормално раждане и 1000 лв.- секцио. Тези медикаменти влизат в тази цена.
За 4 етаж раждането е безплатно , освен ако неискаш иизбор на екип. С избор на екип е 350-400 лв.
Ако си секцио си купуваш и медикаментите - 100 лв.
Ако си в самостоятелна стая - 45 лв на ден .
Общо взето това е.
Аз май вече повече клоня към АГ-то ,може би с избор на екип при доктор Танев.
За помпите мисля да не бързам аз , нека се роди първо бебо и да видим дали изобщо ще ми трябва защото не са много евтини.
За кошарка аз съм се спяла на тази :
http://www.mebel-gen.bg/index.php/bg/2009-03-04-21-16-35/2009-03 … 09-03-04-20-04-04
само че цвят венге.
На мамите които са на преглед днес успех и чакаме резултати  Hug

# 130
добро утро и от нас Hug Hug
Дамяни  количката е страхотна , ние пък сме се спрели на тази:
http://www.bebe-best.com/images/t3/q467b1.jpg

# 131
Благодаря момичета. Аз искам да си родя в майчин дом, но да си платя 730 като здравно осигурена и не знам дали пак Яков ще ме изражда, но ще попитам Simple Smile

Преди две години ме следеше там Д-р Георгиев и той работи по здравната каса. Но дори да си по здравната каса, пак си доплащаш за прегледите. Тогава беше 400 лв. Сега незнам как е. Колкото до разждането платих тогава 900 (което сега е 1100 лв), но пак по здравната каса май се води. Ако си при Яков незнам дали ще е същото. Защо не им звъннеш, на рецепция са много учтиви и веднага отговарят на въпроси.

Тини към ЗОК-БГ ли ви е допълнителното осигуряване?

Дайла, тази колика нали знаеш, че лятна и не става за новородено?

# 132
Добро утро и от мен.
  Тези отворени врати за които говорите са за болницата в която ще ражда майката ли.Че аз нещо изпуснах началото.
За другата среща в Южния парк докаде стигнахте с решението.
Знаете ли аз съм за електрическите помпи.След като доста приятелки останаха меко казано недоволни от ръчните мисля да не рискувам и аз.А марката определено на Avent.За списъците и аз мисля да им се доверя.Мойта най добра приятелка преди да роди си взе от един магазин на Нишава .По голямата част от него там си изпълни.Аз ходих няколко пъти с нея.Добро обслужване.Помагат ти в избора.Консултират те.Абе има отношение към майката.И тя направи и друго.Някои неща си избра и отдели и после като се роди бебока който иска и направи подарък вижда какво си е избрала и което финансово му допада и го взима.Хем подарък хем и харесано от майката.Така че списък ще има и май е време скоро да го прегледам.
Днес не ми е ден и мисля да помарзелувам до късно в леглото.Изпратихме тати по задачи закусихме и сега обратно в леглото.

Последна редакция: пт, 02 юли 2010, 10:25 от daniela_iv

# 133
Добро утро!

Много мерси на всички за разясненията ви относно помпите за кърма. И аз съм решила да взема ръчната на Авент, а ако хич не ми допадне ще си купя друга, може и електрическата. Но също няма да бързам- като родя и видя какво е положението, мъжът ми ще ми я купи.

Цвети, страхотна кошарка. Но защо само в Шумен ги предлагат, или аз нещо не мога да намеря магазините.  newsm78

Ради, успех на прегледа и да кажеш колко е пораснал Ники.  Wink

Калинче, и на теб успех и съм сигурна, че всичко ще е наред!

Пашик, много красива люлка/кошче, и другите неща са страхотни. И аз мисля някои неща да си гу поръчам от сайта им, не знам защо в София цените на Мадъркеър са безобразно високи.

# 134
Хи хи хи, Зеленоочке направо ми вдигна настроението с предположението, че мъжа ти ще ти купи след като родиш- той няма да знае къде се намира, камо ли да купува помпи. Ще ти споделя моя опит, понеже и аз мислех като теб- обаждам се да ми купи помпа, носи ми една на Камера за 2.50, която става повече за детска играчка, но не и да ми отпуши каналите. Носи ми втора, тип спринцовка, но пак куча марка, която също не свърши работа за каналите, но ме разрани порядъчно. Показах му на Авент от една майка в стаята взех и той уж отиде да ми купи същата, но ми донесе нейно подобие на Кан, която използвах усилено 3 месеца и най-накрая се счупи. Извод- ако си решила да кърмиш в началото ще ти трябва помпа, която е препоръчително да си я купиш предварително сама ти Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт