ЮЛИ е - време и за море, и за планини, най-вече за сбъдване на мечти

• 6 424
  • 109
  •   1
Отговори
Пожелавам на всички само приятни емоции!  Hug Heart Eyes

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 15:15 от рони

# 1
Пожелавам на всички само приятни емоции!  Hug Heart Eyes
и от нас  Hug Grinning

# 2
  • Варна
Айде и аз цоп тук.
Нека напълним темата с много положителни емоции и хубави новини. Пожелавам на всички едно страхотно лято.  Hug.

# 3
 Hug и от мен!

# 4
Ей, Рони, заглавието е супер.  Hug Присъединявам се към хубавите пожелания на всички ви. Нека най-съкровената мечта на всяка от нас се превърне в реалност.

# 5
Пожелавам на всички само приятни емоции!  Hug Heart Eyes
И аз, и аз  Hug Hug Hug

# 6
  • София
Hug и от мен!Да сме здрави и ние и семействата ни,да имаме само положителни емоции и да се сбъднат мечтите на всички!
През този месец разбрах ,че съм бременна с Жорето преди 3г.  Grinning.Ники също,а ето ,че вече е мама на две слънчица.Пожелавам същото на всички! Praynig Heart Eyes
Имаме и си и малки, сладки  рожденници през този месец - да си направят хубав празник  и да са здрави!

# 7
Хайде и аз в новата тема с пожелания на всички ни да се случват много хубави неща. Hug Hug Hug

# 8
Я да взема и аз да се разпиша в новата ни темичка,че да се отсрамя за това ,че рядко се появявам.
Хубав месец на всички,изпълнен с много приятни емоции  Hug

# 9
Присъединявам се и аз към пожеланията за весело лято, изпълнено само с хубави новини и усмивки!  Hug Hug Hug
Този месец очакваме нови попълнения бебоци  Heart Eyes  стискам палци всичко да мине безпроблемно  fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 10
  И аз да пожелая хубав месец на всички! Heart Eyes

Днес Бела има своеобразна годишнина:) На 1 юли преди 3 години беше сътворена Mr. Green

Габриелчо расте и се превръща в истински мъж. От ден на ден иска все повече гушкане, цокане, все по-малко спи денем и все по-често надава глас /това е по-поетично казано, всъщност си е рев Mr. Green Това да си отглеждаш мъж си е истинско приключение. Бела или беше перфектното бебе, или съм забравила... Направих му погачата оня ден, вече е представен официално в обществото. цък Държа се сравнително прилично, беше буден през цялото време, беше и кротък и сърдит, не пропусна да похапне на няколко пъти.

Това е от мен. Свободното ми време го няма никакво. Не знам кога ще се включа пак, но ви обичам, да знаете:)

Всички болни да оздравяват! Това е заповед:)

# 11
Леле, Ники, какъв пораснал мъж си гледаш.  А с дънки и гъзарска ризка си е направо готов за гаджета! Mr. Green  А каката каква е хубавица. Пу-пу, да са ти живи и здрави! Тортата ти ли я прави? Дай подробности, моля!

# 12
Хубав месец ви желая и аз момичета! Много приятни спомени, емоции и новини да натрупаме това лято! Късмет на всички!

# 13
Хубав слънчев месец и от мен!
 Heart EyesИ нека има край на болестите!

Ники, голям сладур... На мен пък ми се вижда толкова мъничък...

# 14
Хубав месец и от мен  Hug Hug Hug,дано на всички ни върви по вода ,Ниki да ги нацелуваш от мен и двамата Габриел много е пораснал,пу  ,пу ...аз този месец мисля да се пробвам ,ама чакам си уволацията ,да вземе да идва ,че даже почивен ден си взех заради нея .айде и аз се разписах в новата ни темичка .

Общи условия

Активация на акаунт