ЮЛИ е - време и за море, и за планини, най-вече за сбъдване на мечти

• 6 424
  • 109
  •   1
Отговори
# 30
Светле, за съжаление нямаме снимки, Дара се уплаши от питката, та докато я успокоим забравихме да снимаме  Laughing
Ами, пу-пу, сега яде малко по-добре. Всъщност, утре като я изтеглим, ще кажа как е с кг.
А иначе, това са задължителните ваксини.
Марго, честит рожден ден   bouquet Бъди много щастлива и обичана.
Фивче, много много ще се моля  Praynig

# 31
Фивърче, да ти е жив и здрав мъжът и само да те радва! Имаш и моите стиснати палчета в петък, а после непременно пиши. Не знам нищо за това изследване, но дано доведе след себе си много положителни резултати.  Praynig

Мърморанче, пиши като се приберете.

Ритко, а не се ли очертава моренце? Със сигурност ще ви се отрази благотворно. На всички ви.  Hug Peace

# 32
.... големия звяр, който днес не е спрял да мрънка.
Има няма събира и се час, в който не е ревала или мрънкала. Не се издържа вече. Не знам,
ревност ли е това , какво е ... , но нервите ми са меко казано опънати.

Мдаааа...до болка ми е познато Mr. Green Ние днес бяхме атракцията на квартала. Бутам количка, от която едно едномесечно зверче е отворило огромната си гладна уста и ревееееее... и нося под мишница едно съвсем малко по-голямо, което пищи, рита, реве и се опитва да ме удря и хапе / за Бела говоря, да не си помислите,че съм хванала някое чуждо/ На всичко отгоре има едно заведение,покрай което минаваме, наскоро му изкараха масички по тротоара  и всеки ден са ми свидетели на сеира при прибиране от разходка. Ако другия пубертет е като бебешкия, сигурно след десетина години ще съм в психиатрията Mr. Green

Току що направих резервация за море през септември на Албена. Да видим в какво приключение ще се вкарам. Като видях на снимка самолетченцето, на което ще трябва да се кача с дечицата... и ми се изправи косата Shocked

Марго, да си жива и здрава и да сбъднеш мечтите си!!!

Фивка, всичко най-хубаво и на твоя мъж! Стиснати палци и от мен имаш! Защо решиха пък сега това да ти правят newsm78

# 33
Хубав месец и от нас,на всички пожелавам много приятни емоции!

Ники,много цалифки на малкият сладък мъж и на кака Бела Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ритко,дано вече отмине този проклет период с гадни болести Hug Hug Hug

Фивче,другарче мило Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

Ние от 4.07 сме на Китен,времето е прекрасно и си почиваме пълноценно.Прекарваме си чудесно Grinning............,немога да изкарам малката жаба от водата Crazy,седи до посиняване Mr. Green ooooh!

Днес се навършва една година от смъртта на татко,незнам как ще мине този ден................,от сега ми е тъпо Cry Cry Cry
От няколко дни всичко ми минава като на филмова лента..........................,изживявам всяка една минута отново и отново.

# 34
  • Варна
Фивче да ти е жив и здрав мъжа. И от мен ще имаш стиснати палци в петък. Дано това наистина вече е последното изпитание пред теб. Hug-те.

# 35
Марго, на патеричка Честит рожден ден и много светлина пред теб!   bouquet
Фивче, честит да е мъжът ти! На тебе специално много  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Исе,  Hug
Ники, аз отскоро започнах да се замислям за удобството да метна малечка със самолет, а татко й с кервана да се довози. Обаче междувременно цените станаха много високи, че и докато уточня може ли бебе без паспорт и т.н. ...  ooooh! А пътуването с кола такъв кошмар ми изглежда, че направо не знам. Мен семейният съвет ме чака да кажа кога ще е нашето море - от 23-ти или от 30-ти. Заминаваме за Добрич, а оттам ще ходим на Албена. ОлИнклузив.  Mr. Green

# 36
 Рони, от сега за септември с България еър за мен и 2те бебета е 110лв.  Като сложим и бензина/газта на колата в 2те посоки и става малко  #Crazy Ама айде... един път ще "почиваме" тая година..на ол инклузив:)) За тия пари можеше да сменим дограмата на бъдещата детска стая, ама няма. Ще си спинкат при нас бебетата:)

Исе, Hug Hug Hug

# 37
Исе,  Hug Sad

Много се разведрява темичката с тези сладки разговори за море.  Grinning

# 38
Ох, и на мен ми замириса на море от вашите планове. Laughing

Честито на патерички на Марго и любимото на Фивчето! Много здраве и късмет! Фивче  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Светле, да ти кажа честно "вяла работа" ми е подготовката за празника. Очертава се да сме си у нас и гостите да минават, когато им е удобно. Избрала съм торта и част от украсата Mr. Green. трябва да се стегна и поне да изчистя основно, че съм станала най-големия мързел на света. Предполагам, че ако изнеса играчките ще стане просторно и подредено, но...това си е мисия невъзможна-Деница "държи" всичко да й е под ръка. ooooh! /а това значи 5 кашона, 2 кофи, 1 басейн+конче, магаре, музикална маса, 2 стола, шезлонг.../

Исе,  Hug

# 39
Гледам, за море говорите, ние имаме една баня, и не знам кога ще е втората, нямам и мерак нещо  newsm78
Светле, Дара е точно 9 кила и 79см. Ами толкоз може детето да качва  Cry

# 40
  • Варна
.......................... Защо решиха пък сега това да ти правят newsm78
Ники изследването се прави точно 5 дни след доказана овулация с цел да се види при евентуална бременност в каква среда се имплантират ембрионите. Взема се секрет от лигавицата на матката и се изследва за някакви инфекции, антитела и НК клетки, които биха убили зародиша. Измислиха го заради последния мисед.
А за почивката - не разбрах със самолет ли ще пътувате или с кола? Цената на самолетния билет за България еър е много добра. Аз мислех сега в петък на 9.07. да пътуваме до София с Уиз еър. Цената на билета в петък беше 35 лв., но докато се начудим, мъжа ми предпочита да дойдем с колата.
рончо ако отивайки за Добрич минавате покрай Варна, ще ми е много драго да се видим  Heart Eyes

# 41
Мърморанче, ами то Дари е 10.  ConfusedТака че сте си добре. Ами такива са ни явно. На мен ми призлява като остане по къси панталонки и крачетата му стоят като боднати клечици. Ама да са живи и здави, пък другото да се надяваме с времето ще се промени.

Фивка, дано това ви е последното изпитание преди настъпване на хубавото в живота ви. Praynig

Лили, и у нас е така с играчките. Имам чувстовто, че по цял ден събирам играчки.  ooooh! Хем само тези на Дари, че баткото вече не си играе с игрчки.

# 42
  • Варна
Фивче успех днес  fingerscrossed.
По-бързо да минава днешния ден, че ми е последен работен преди отпуска и вече нямам търпение.

# 43
рончо ако отивайки за Добрич минавате покрай Варна, ще ми е много драго да се видим  Heart Eyes
Фивче, треска ме тресе как въобще ще се доберем до Добрич. Едва ли ще ни бъде до минаване през Варна. Не знам обаче как ще се подредим с програмата, за да направим все пак един ден разходка и до морската столица.  Hug
За днес много  Praynig Praynig Praynig всичко да е оки. 

# 44
Фивърче, днес ти пожелавам много, много късмет.  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Вярвам, че най-накрая ще изгрее и твоето слънце.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт