Интервално хранене

• 47 634
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Simple Smile Значи наистина става въпрос за лично предпочитание и за това кой какво се склонен да практикува - мен не можеш да ме накараш гирички и домашни упражнение за нищо на света...
Дори сега се опитвам да се накарам вече ...хмм....6ти ден поред сутрин да направя онези елементарните за дупе и крака упражнения, ама...всяка сутрин използвам времето за сън - Асса ще пробвам от тебе да се мотивирам Simple Smile

Примерно аз имам едни такива притеснения...пред приятеля ми няма да седна да се пъна с упражнения, но бих карала колелце Simple Smile

# 91
Еййй...момичета, така ме трогнахте, та чак ме засрамихте Blush Heart Eyes...Благодаря ви!  bouquet
Ами какво да кажа - опитвам се да съм позитивна, възпитана съм да съм тактична...но не винаги е било така. Имах едно не много леко детство (с баща починал когато бях на 10 годинки, майка, починала още по-рано и мащеха с тежък характер) и още по-бурна младост. Откакто се омъжих се кротнах, успокоих се и се харесвам така. Гледам да избягвам стреса по възможност, което е една от причините да напуснем София, въпреки, че сме родени там цялото семейство...
Друго - обичам да пиша, а тук се радвам безкрайно, че това, което пиша може да е полезно някому. Grinning
И още - обичам да ям Crazy - приготвянето на храната ме радва, обичам вкусните неща, обичам да радвам домашните си за вечеря с любимите им неща обичам да обичам, обичам ви и вас Heart Eyes Hug...

А сега по въпроса с велоергометъра...не е като да не сме имали Wink. ММ (нали знаете, че това е популярното съкращение на "моя мъж", въведено толкова успешно от Асса Wink) е маниак на тема спорт. Ама от "добрите маниаци", тези, които никога не взимат добавки и дори течните, протеинови шейкове, които се изтрепват да пият във фитнесите. ММ просто си тренира....и такааа, вече 20 години. Мен пък ме мързи Embarassed, от което ме е срам, но явно не достатъчно. Имам някакви периоди, в които се амбицирам да ходя на фитнес, но през повечето време ровя в интернет и чета кое как се отразява....на другите Joy ooooh!. Преди няколко години тържествено обещах, че ще карам велоергометър в къщи - съответно купихме. Карах го може би два месеца и понеже ефект за толкова кратко време нямаше, хроничния ми мързел се обади и го спрях ooooh!. мина малко време и ММ го продаде (то добре, че намира на кой, че иначе още щяхме да го влачим). После се запаих по крос-тренажьора....купихме Embarassed, качих се на него, разхлопа ми се сърцето, излезнаха ми черни кръгове пред очите...беше кофти. Обаче аз упорита - подкарах го, ама от него пък ме боляха колената Sad - продадохме го. Сега имаме пътечка...идеално ми пасва, бродя си по нея докато гледам телевизия...ама това е само през зимата Laughing, и то два-три месеца (Ассе, освен топлите напитки, ето откъде ще се сгряваме зимата с нашия режим Wink - със спорт) и после пак имам кризи на хроничен мързел! Така чеее, дали ще е вело, дали ще е крос, дали пътечка - всичко е в главата. Ако сте свикнали да спортувате, ще е супер да си имате уред в къщи, ако обаче не сте свикнали, не знам дали покупката на уред е удачна. newsm78 Обаче пк има хора, които се мотивират така - платил съм си го, ще си го ползвам...така че пак опираме до факта, че сме различни. Peace
Каквото и да решиш, mamamishi , аз ти желая успех! Peace
molly Hug...и от мен, успешно плодуване и после, ако решиш, добре си дошла при нас!  bouquet

Hug на всички...

# 92
Уф, аз и пътека бягаща си имам. Имала съм и степер някога, ама го счупих. Т.е. опитът ми е обширен с почти
всички домашни уреди за аеробно движение. Така, по принцип не съм създадена за аеробно движение, може
и това да е причината, но ... на бягащата съм се качила 3-4 пъти и винаги, ама абсолютно винаги ми е била
адски досадна и всеки път ме заболяваха глезените от нея. На велоергометъра постигах друга тъпост - винаги
се наливах в бедърите. След два-три курса вело, добавях сигурни 1,5-2 сантиметра. Това на всяко бедро, а не
в сума. Никога не съм се изпотявала на велото. За разлика от кростренажора. Там се докарвам редовно с реки
от пот по врата. Обаче само на него успявам да правя истиснко интервално - т.е. прилагам формата Табата -
20 сек на макс (по границите на изплюване на червата), 10 сек стоп=почивка (или почти стоп). И така - 15-тина
минути максимум. То, ако не е интервално, почти няма смисъл. Степерът всъщност не е лош вариант, при това
на него може да се прави интервално, може да бъде в малък обем, а и с по-ниска цена, което е предимство
отвсякъде.
Мои са тежестите. По-точно фитнес с големички тежести - това е за мен. И това ми дава резултати, а и в най-
голяма степен ме устройва като усещане.

Ели,  Hug

Моят прозорец вече може да се отваря, но ... не ми се яде и това е. Като си приключа работата, ще ям. С чаша
розе пак. За това максимално удоволствие - направо си струва да не се яде цял ден. Обаче, ако усетя да ме бо-
ли глава - ще хапна нещо дребно и неангажиращо.

А, за ММ - днес срещнах един вариант - ЛМ, което да се чете като "Любимият Мъж" и определено ми допада много
(поне що касае ММ  Heart Eyes)

# 93
  • на майната си
Здравейте отново. Аз се прибрах от работа, днес само водица - съвсем режимна съм.
Хапнах леко, така че отворих прозореца и сега отивам да метна студена ментичка с приятелка Simple Smile - дано не ми се отрази.
Относно спорта - имам вело, взех го преди 3 години, известно време въртях, сега е закачалка  Embarassed, все се каня от понеделник и все нямам сили.
Работата ми е на комп, никакво движение нямам, от колата... и после пак в нея - срам ме е, но явно не ме влече. Преди ходех много пеша, сега и това не правя, малката е ученичка и все гоним време, абе оправдания има достатъчно.

Ако този режим даде резултат ще се пробвам и педали да повъртя, инсталирала съм го пред ТВ-то и пак не ми идва музата Simple Smile. Срааааам.
Хубава вечер на всички, аз бягам и после пак ще Ви чета.

# 94
Момичета,какво правите,съвсем ще ме откажете от спортуване LaughingТака като ви чета и ми минава ентосиазма,ама ще видим.Аз сега се прибирам,след работа хойкане по магазини и насам-натам,резултатът е 3 часа ходене Shocked,направо не е за вярване,гроги съм.В резултат изобщо не ми се яде,освен ледената диня,дето ми е дежурна в хладилника Heart EyesМоже и да е от времето,голяма жега е и постоянно пия вода,като цистерна съм вече.Асса,с това дето го каза за бедрата направо ме...разби.Аз горе съм много слаба,проблем са ми задните части и краката,особенно вътрешната част,на това тяло тип круша ли как му викаха.След плодуването обаче съм смъкнала доста и в мерките,щом си купих дънки с два номера по-малки Flutter,а и тези тлъстини,които са като втасало тесто около кръста ги поизгубих,че те особенно ме дразнеха.Хванала ме е някаква вълна да се движа,да правя нещо полезно за тялото си,за стягане по-скоро или за лично успокоение че нещо правя,знам ли.То на тези години съм позакъсняла малко,ама все пак...

# 95
mamamishi, ако ще те мотивирам - трябва да знаеш, че току-що въртях 50 минути педалите заради теб  Hug
Страхотно се чувсвствам , взех си душче и сега се контя да излизам Simple Smile
 Hug Весела вечеря на всички

# 96
molly,ще опитам,то е ясно.Една приятелка даже ми каза тази вечер,че ще ми даде нейния колкото да ми мине мерака Laughing,защото е сигурна че това ще трае не повече от седмица.И ще спра най-после да ви надувам главите тук с моите велоергометърски терзания,че съвсем оспамих темата.

# 97
mamamishi , стига си се притеснявала с този спам Hug...няма проблеми! А и спорта не е спам - той е наистина важен за всеки режим! Peace
Най-разумното нещо е точно това - да вземеш уреда от някого и да пробваш, ако ти допада, купуваш и готово! Peace
Успех и да разказваш как върви и как ти се отразява. А за сантиметри по бедрата, на твое място не бих се притеснявала, защото ти първо имаш да изчистваш там някакви натрупвания и чак после да се покажат отдолу порастналите мускули. Peace
Хубаво е колелото и то много....аз просто споделих, че съм мързел - т.е., не правете като мен hahaha...
parsy с теб ще се срамуваме заедно май, заради липсата на спорт Hug Hug Hug...ама пък като ни дойде ентусиазъм един прекрасен ден и ще направим чудесаааа Crazy. Нали така Wink.
Кой говореше за възраст?! Е, тая тема е забранена тук Naughty - всички сме момичета и всички сме готини, да е ясно! Crossing Arms Whistling
molly, звучиш чудесно! Все така да е Peace.
Всъщност всички сме повече от добре засега, не можете да си представите колко се радвам! Party Hug
Никой не съобщава за дискомфорт, за прималяване, за падане на кръвното и т.н. - ВСЕ ТАКА ДА СМЕ!
И така ще бъди, защото режима ни е много щадящ и балансиран, не очаквам да повлияе зле на никого. А и тялото реагира, когато е подложено на тормоз и щеше да си покаже ако на някоя от нас не и понася. Peace

Хайде приятна ви вечеря на всички! Hug  bouquet

# 98
Включвам се само да докладвам че хапнах и то доста прилично Blush,да не се остава с впечатление,че карам само на дини LaughingПрозореца е затворен,утре като го отворя,пак.В петък ще ми стане седмица и ще лъснат резултатите,ще ги оповестя на всеослушание.След около месец отиваме на море,да знаете,че ако на плажа някой вика "На помощ,да спасим кита",вас ще държа отговорни hahaha

# 99
Здравейте Уиндоу - ки,  Hug, и аз се присъединявам към вас,ама от утре,че сега трябва да попрочета малко повече...само се чудя къде във времето да си сложа уиндоучето......като цял живот не закусвах...почнах ВМНВ режим ,и се научих да закусвам....сега пак трябва да се отучвам... ooooh!
Утре ще се докладвам...от колко почвам и какво става нататък....Успех на всички,отивам да чета...

# 100
Привет, фастички!

О, Пинки, добре си дошла  Hug  А дано го подхванеш, че и аз на варианта ВМ НВХ се каня, но първо да се адаптирам,
че и лятото леко да превали, че в жегите е трудно с мазното  Hug

Менюто ми от снощи (отворих в 8, затворих в 10.30) - телешко голямо кюфте, пилешко филе, кашкавал, чаша розе,
купичка таратор, баница и накрая праскови. (тук се връщам да допълня  Mr. Green) Ядох още и масло с орехи  Rolling Eyes, и пъпеш
Няма смешно, цялото това го опапах като стой, та гледай  Sunglasses Беше хубаво и вкусно. Всичко беше вкусно  newsm55 eat  
И съм с 300 грама надолу от вчера заран. Иначе казано - 55.8.
Това, ако не е браво  coolcool  

Днес прозорецът ще ми се отвори доста по-рано, поради обеден ангажимент. Това не ме радва много, защото ще е
на заведение, а след заведение винаги бележа сериозни плюсове. Каквото - такова. Що е време - все е пред нас.  Hug
Днес навъртам официалната една седмица на фастене.

Фастички, нека да се разберем - кой каквото и да пише, то си е негово мнение и споделяне. Това по повод спорта -
споделих при мен какво се е получило. Съвсем не значи, че при всеки ще е така. Може пък нещата да са точно
опакови  Hug  По-добре някакъв, отколкото никакъв - може да звучи глупаво, ама е вярно  bowuu  Движете се, че
ако говорим за естествености, липсата на движение е основната ни не-естественост (вероятно в степен, по-висока
от тази в храненето).

Много ме кефи темата  Hug

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 08:54 от Асса

# 101
  • Universe
Привет  Hug
Хайде и аз в темата Laughing, благодаря на авторката и на всички Ви, за споделеното  bouquet
Ще отварям и затварям по Зоната /и, без това, ме моряха закуските в нея Joy/, пък и до 15 часа обикновено не ми се яде, така че, мисля, няма да ми е трудно да издържа още 2 часа Peace
За добро утро - режимна почерпка от мен

П.П. Не можах да открия материали на руски, или, поне не се справих с търсенето, ако някой е намерил, нека дада линк Praynig

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 09:02 от lenny_pld

# 102
Лени, привет. Търсих на руски, но нищо, ама съвсем нищо не намерих. И по форуми ръчках - не.
Ама и ти, ако намериш, непременно да споделиш, ок?

# 103
Привет Grinning

Няма на руски нищо и аз съм търсила обстойно под всякакви варианти. Явно там не е популярен режима и как ще е като си имат Системата -60, те си държат на родното  Wink

# 104
  • София
И съм с 300 грама надолу от вчера заран. Иначе казано - 55.8.
Днес навъртам официалната една седмица на фастене.

Колко общо си смъкнала за една седмица?

Общи условия

Активация на акаунт